Dovezile rușilor legate de atacul asupra conductelor NordStream

Sunt un mare fan al lui John LeCarre. Mi-au plăcut în mod deosebit serialele TV realizate de BBC pe baza romanelor lui LeCarre – Tinker Tailor Soldier Spy și Smiley’s People. Cărțile sunt mai bune, dar orice lucru în care apare simpaticul Alec Guinness merită urmărit. Adevăratul dar al lui LeCarre este capacitatea sa de a dezvălui prin intermediul poveștilor sale birocrația lașă, sfâșietoare și ineptă care conduce serviciile secrete britanice.

Neputința britanicilor, în special a agenților săi de informații, nu este o noutate. Dar ea capătă o importanță și mai mare în lumina știrilor recente care îi implică pe britanici în sabotajul conductelor Nordstream și în atacurile eșuate cu drone aeriene și maritime asupra Flotei rusești din Sevastopol. Britanicii se comportă un pic ca un școlar înnebunit după sex, disperat să experimenteze actul sexual, dar care, din cauza excesului de entuziasm și a nepăsării, este incapabil să găsească un final fericit.

Permiteți-mi să încep cu dezastrul Nordstream. Cineva din conducerea Statelor Unite sau a Regatului Unit a crezut că distrugerea sursei principale de gaze naturale a Germaniei este o idee extraordinară. Iată o dovadă de primă mână a incompetenței și superficialității care guvernează procesul decizional în lumea neagră a serviciilor de informații. Multora li s-a părut ciudat faptul că, în perioada imediat următoare atacului asupra Nordstream, fostul ministru polonez de externe, Radek Sikorski, a sărit pe rețelele de socializare și a implicat Statele Unite ca fiind vinovate.

Pe pagina sa de socializare, Sikorski a lăsat mesajul controversat ”Mulțumesc SUA” și, ulterior, l-a citat pe liderul american Joe Biden, care a vorbit despre distrugerea gazoductului.

https://scooptrade.com/twitter-users-lashed-out-at-sikorsky-after-deleting-thank-you-usa-post/

Radek Sikorski

De ce ar face Sikorski un astfel de lucru? Unii susțin că el a crezut cu adevărat că SUA au fost la originea atacului. Dar alte dovezi sugerează că Sikorski și-a jucat rolul pentru a distrage atenția de la vinovăția britanică. Se pare că Sikorski este destul de apropiat de figuri cheie ale politicii, armatei și serviciilor secrete britanice:

Sikorski a sosit la Oxford în 1982 și a jucat rolul de gentleman englez. ”Era mai englez decât englezii”, spune o contemporană, jurnalista Rachel Johnson. Avea o engleză excelentă, costume bine croite și chiar o înclinație pentru papioane. Și-a câștigat porecla ”Radish” și a petrecut timp cu Gottfried von Bismarck.

Tânărul polonez a fost băgat în Bullingdon Club – clubul specializat în băuturi fine în care avea să intre și Cameron câțiva ani mai târziu – de către viitorul primar al Londrei (adică Boris Johnson).

https://www.standard.co.uk/lifestyle/london-life/the-sikorski-set-the-polish-foreign-minister-has-locked-horns-with-cameron-but-their-history-goes-back-to-the-bullingdon-club-9564492.html

Bullingdon Club este exclusivist. Oamenii săraci nu trebuie să se înscrie. Faptul că Johnson și Sikorski împărtășesc această legătură nu este o simplă coincidență. Unii, până astăzi, ar putea susține că relația celor doi nu are legătură cu gestionarea mesajelor privind atacul Nordstream. Apoi, a apărut această știre, prin amabilitatea lui Hal Turner:

Când gazoductul Nord Stream a început să explodeze, firma rusă de gaze naturale GAZPROM a primit semnale de alarmă de la senzorii din conductă, indicând că presiunea scăzuse masiv și brusc. GAZPROM a știut atunci că țevile au fost rupte.

Computerele de la GAZPROM, care au înregistrat minutele/secundele în care s-au declanșat alarmele senzorilor, folosesc toate Timpul Universal Coordonat (UTC) pentru marcajele de timp.

La exact un minut după ce s-au declanșat alarmele la GAZPROM, înregistrările iCloud ale iPhone-ului prim-ministrului Liz Truss arată că aceasta și-a folosit telefonul pentru a-i trimite un mesaj text lui Antony Blinken, secretarul de stat al SUA. Mesajul: ”S-a făcut.”

Computerele iCloud folosesc, de asemenea, timpul universal coordonat pentru imprimarea orei mesajelor. Astfel, deși Rusia și Regatul Unit se află în fus orar diferit, UTC dovedește că Liz Truss i-a trimis lui Blinken un mesaj text la un minut după ce s-au declanșat alarmele senzorului de presiune GAZPROM.

Nimeni altcineva nu știa că au fost aruncate în aer conductele. GAZPROM știa că există o problemă, dar nu pe moment nu avea explicația.

Liz Truss știa.

Pentru că guvernul britanic a fost cel care a executat bombardamentul.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/how-the-russians-found-out-it-was-the-uk-that-bombed-the-nord-stream-pipelines

Știrea vine la mai puțin de 48 de ore de la un atac cu drone eșuat, aerian și maritim, asupra Flotei rusești din Marea Neagră de la Sevastopol.

Atacul a fost efectuat de drone și vehicule de suprafață pilotate de la distanță deasupra apelor golfului Sevastopol, a declarat guvernatorul Sevastopolului.

Experți britanici au ajutat forțele Kievului să pregătească un ”atac terorist”, afirmă Ministerul Apărării.

”Pregătirea acestui act terorist și antrenamentul Centrului de Operațiuni Maritime Speciale al 73-lea ucrainean s-a desfășurat sub supravegherea experților britanici cu sediul în orașul Ochakov, regiunea Mykolayiv, din Ucraina”, a precizat ministerul într-un comunicat.

Fotografia și înregistrarea video prezintă una dintre ambarcațiunile fără pilot. Una similară a fost folosită în atacul de astăzi.

https://t.me/Slavyangrad/17261

Britanicii au furnizat și instruit ucrainenii cu drone maritime încă de la sfârșitul lunii august:

https://t.me/UkraineHumanRightsAbuses/12684

https://t.me/UkraineHumanRightsAbuses/12685

Și iată câteva dovezi video ale livrării:

Rușii au pus mâna pe una dintre dronele de suprafață în timp ce aceasta încerca să atace navele rusești și au recuperat următorul videoclip. Se pot vedea împroșcăturile de la focurile rusești care încearcă să oprească drona. Nu este clar cum au capturat rușii filmarea:

Rusia își păstrează praful de pușcă uscat în ceea ce privește represaliile în forță împotriva britanicilor din afara Ucrainei. Cu toate acestea, Rusia a bombardat baza unde crede că membrii Marinei britanice s-au antrenat și au pregătit atacul cu drona. Pe frontul diplomatic, Rusia a anulat toate transporturile ulterioare de cereale din Ucraina, conform unui acord mediat inițial de Națiunile Unite. În cazul în care suspendarea este permanentă, sfârșitul exporturilor de cereale este considerat pe scară largă un pumn în stomac pentru Comunitatea Europeană.

Rusia va prezenta luni, în fața Consiliului de Securitate al ONU, dovezi împotriva britanicilor. Cred că rușii își dau seama că aceasta este o acțiune inutilă în ceea ce privește determinarea Consiliului de Securitate să pedepsească Regatul Unit. Dar va permite Rusiei să își demonstreze angajamentul față de dreptul internațional, să ia calea cea mai înaltă și să expună ipocrizia Occidentului în fața restului lumii atunci când vine vorba de terorism. Vladimir Putin este cu ochii pe recrutarea mai multor țări în viziunea sa despre o lume multipolară, liberă de dictaturile Washingtonului.

O ultimă observație cu privire la relațiile înfloritoare dintre Rusia și Turcia, din curtoazia unui vechi prieten care a făcut un mare serviciu în cadrul Navy SEALS:

Rusia nu poate declara pe nimeni care intră în Marea Neagră PNG fără să încalce legea amiralității acceptabilă și recunoscută la nivel internațional. A face acest lucru în mod intenționat ar pune în pericol marina rusă peste tot în lume. Atâta timp cât navele sau aeronavele rămân în apele internaționale și/sau în liniile maritime de comunicație recunoscute la nivel internațional, un atac al Rusiei asupra lor ar fi un act de război. Represaliile ar fi sigure.

Întrebarea pe care o am în minte este cum va reacționa Turcia (membră NATO), care a asigurat securitatea navală pentru transporturile pe coridorul de cereale, în fața marinei rusești, dacă Rusia va adopta acum o poziție ofensivă față de Turcia sau față de navele pe care le escortează.

Încă un aspect la care să reflectăm. Rusia nu are capacitatea navală de a impune închiderea Mării Negre. Gândiți-vă la acest unghi de vedere – există o singură strâmtoare care intră și iese din Marea Neagră și care este controlată în mare parte de Turcia și, într-o măsură mai mică, de Grecia. Trece printr-o serie de insule fortificate, iar traseul este ocolit, necesitând viteză de navigație și prudență pentru a nu se produce eșuarea. Dacă Rusia devine prea zburdalnică, tot ce trebuie să facă Turcia este să închidă poarta (strâmtoarea), iar marina rusă devine prinsă într-un poligon de tragere cu gât de sticlă, adică în Marea Neagră. Iar închiderea strâmtorii se face ușor, cu riscuri și costuri reduse. Sunt multe lucruri subtile, dar Rusia riscă să piardă mai mult decât oricine altcineva dacă nu-și joacă bine mâna.

Cred că cele de mai sus le oferă tuturor oamenilor inteligenți o mulțime de informații pe care să le mestece. Puneți-vă pălăria de analist și dați-i drumul.
……………………….
Un articol de Larry C. Johnson, veteran al CIA și al Biroului de combatere a terorismului din cadrul Departamentului de Stat. Este fondatorul și directorul BERG Associates, firmă înființată în 1998. Larry a asigurat timp de 24 de ani instruirea comunității de operațiuni speciale a armatei americane.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Ce știre e asta? Rusia dezvăluie ticăloșiile britanicilor împreună cu americanii, dar, până la urmă e pusă la colț și nu poate să-și apere dreptul la existență fiindcă concurența ei împreună cu UE nu poate fi acceptată de SUA, care folosește și Marea Britanie pentru a distruge Rusia și, evident, și Europa, care, fără gazul rusesc ieftin, nu poate trăi, exista și nu se poate dezvolta. Ăsta e adevărul, nu altul. Ceea ce nu convine SUA. De aceea a declanșat războiul împotriva Rusiei în Ucraina.

  2. un preot sau călugăr a prezis că ww3 va începe cu un atac nuclear al Rusiei împotriva Turciei. mă tot intrebam cum vine asta. acum ideea începe să prindă contur…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs