O posibilă explicație pentru demisia premierului Liz Truss

În scurt timp, armata rusă se va autosabota. Soldații se vor împușca între ei, nemulțumiți de rația zilnică de conserve și de faptul că pe front nu există Netflix.

Cel puțin asta vor să ne facă să credem mass-media impregnată de spiritul războinic al lui Zelensky.

După atacul cu drone asupra flotei ruse din golful Sevastopol (responsabilă cu protecția convoaielor de cereale ucrainene) consilierii prezidențiali de la Kiev au denunțat ”atacuri teroriste inventate de Kremlin, asupra propriilor nave”. Evident, nu ar fi prima dată când armata lui Putin, din lipsă de ocupație, își trage un glonț în picior. Așa sunt rușii. Se plictisesc tare și caută să se distreze cumva, atunci când inamicul se dovedește a fi șovăielnic.

La nivel oficial, Moscova a arătat cu degetul spre Marea Britanie. I-a acuzat pe britanici de implicare în atacul cu drone de la Sevastopol. Și asta la doar câteva ore după ce Kremlinul a adus o altă acuzație extrem de gravă, cu subiect și predicat: Londra (și nu altă capitală occidentală!) ar fi fost implicată în pregătirea și desfășurarea sabotajului asupra conductelor NordStream. Bineînțeles, supușii regelui Charles au negat, iar mass-media a ținut să puncteze ”lipsa probelor”.

De precizat că, în astfel de situații, chiar și eventuala prezentare a probelor nu ar fi făcut decât să determine alte negări vehemente și acuzații de ”punere în scenă”. Din moment ce achetatorii ruși au fost ținuți departe de locul exploziei, este de bănuit că s-au folosit exclusiv informații furnizate de serviciile speciale.

În sprijinul acestei ipoteze vine și știrea potrivit căreia telefonul Lizei Truss (premierul de 45 de zile al Marii Britanii) a fost piratat de ”agenți suspectați că lucrează pentru Vladimir Putin”, potrivit Daily Mail. S-ar fi obținut detalii ”extrem de secrete”, mesaje şi discuţii cu miniştri de externe importanţi, despre războiul din Ucraina. Inclusiv detalii despre transporturile de arme. Amintim că pe 6 septembrie 2022 Liz Truss a fost numită premier, iar la mai puțin de două săptămâni, pe 28 septembrie, s-au semnalat exploziile la conductele NordStream.

Kremlinul a anunțat că suspendă protecția acordată exporturilor de cereale din Ucraina. În plus, va discuta la Consiliul de Securitate al ONU implicarea Marii Britanii în atacurile asupra NordStream și asupra navelor din Sevastopol. Desigur, vorbim doar despre un simplu exercițiu de imagine, fără alte consecințe.

Cum era de așteptat, Zelenski acuză Rusia că ”încearcă să creeze o foamete artificială în Africa, Orientul Mijlociu şi Asia de Sud”. Culmea, tocmai în țări care îl simpatizează pe Putin. La rândul său, preşedintele Joe Biden a calificat drept ”scandaloasă” decizia Rusiei de a suspenda acordul privind exporturile de cereale.

Rămâne de văzut dacă Moscova se va limita doar la un avertisment dur dat britanicilor sau vom asista la răspunsuri proporționale din partea lui Putin, într-o formă sau alta. Cu consecințele de rigoare.

p.s. Încă mă întreb de ce Statele Unite au refuzat un parteneriat onest cu Rusia și au forțat limitele ”societății deschise” marca Soros, cu aroganță criminală, în ideea de ”totul sau nimic”.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs