Tensiunile globale cresc din cauza Rusiei și Ucrainei – ce se va întâmpla în continuare?

Vine un moment în viața oricărei analize economice sau politice când majoritatea observațiilor sau predicțiilor tale fie devin în mare parte greșite, fie corecte. Dacă v-ați făcut treaba în mod corespunzător, prin diligență, cercetare și intuiție practică aplicată, atunci veți fi în măsură să arătați de ce cad piesele de domino. Oamenii trebuie să înțeleagă modul în care aceste evenimente au fost previzibile, astfel încât să se poată pregăti mai bine în viitor.

Mass-media mainstream, politicienii și băncile globale vor spune publicului că ”nimeni nu ar fi putut prevedea aceste evenimente”. O minciună. Unii dintre noi, cei din domeniile alternative, le-am văzut venind și cu o claritate considerabilă. Establishmentul și apărătorii lor nu vor ca voi să știți asta. Ei vor nega sus și tare că am prezis ceva; vor pretinde că nu existăm, că analizele noastre nu au avut loc niciodată sau, ca un ultim efort, vor susține că ei au prevăzut totul înaintea noastră.

Oficialii și analiștii din mainstream trebuie să își mențină imaginea de autoritate publică și nu pot face asta dacă ”parveniții” din arena alternativă au mereu dreptate, în timp ce ei greșesc constant. La urma urmei, ei au toate diplomele de lux din Ivy League.

În articolul meu ”The Globalist Reset Agenda Has Failed – Is Ukraine Plan B?”, publicat în luna ianuarie, am prezentat motivele pentru care am crezut că un război între Ucraina și Rusia este cea mai probabilă criză care va urma după ce agitația pandemiei va dispărea.

În articolul ”Ukraine Learns The Value Of An Armed Citizenry, But Far Too Late” (Ucraina învață valoarea unui cetățean înarmat, dar mult prea târziu), am argumentat probabilitatea ridicată ca trupele NATO să fie deja pe teren în regiune și nu doar în calitate de consilieri. Conform dovezilor tot mai numeroase, este clar că trupele occidentale sunt active în Ucraina și că serviciile de informații americane și europene conduc în esență războiul. În unele cazuri, fenomenul a fost recunoscut în mod deschis. Și de ce nu ar conduce ei războiul? Se desfășoară în întregime cu bani și arme NATO.

Apoi, recent, am prezis că Kremlinul este pregătit să schimbe strategiile, mai degrabă decât să încerce să dețină porțiuni mai mari de teritoriu. Am crezut că vor căuta în schimb să folosească o strategie de ”licitație” și să distrugă cea mai mare parte a infrastructurii ucrainene, în special rețelele de electricitate și apă. În articolul meu ”Escaladarea: Evenimentele recente sugerează un pericol economic tot mai mare”, publicat în urmă cu o lună, am afirmat: ”Având în vedere cantitatea de propagandă venită din partea serviciilor secrete ucrainene și a NATO, este greu de spus ce se întâmplă de fapt, dar bănuiesc că Rusia își schimbă strategiile și se repoziționează pentru a desfășura bombardamente cu rachete și artilerie asupra infrastructurii, inclusiv asupra rețelelor electrice și de apă”.

”Aceasta este o tactică pe care Rusia a evitat-o timp de luni de zile, ceea ce este surprinzător, deoarece una dintre primele măsuri luate de obicei de SUA în timpul unei invazii este eliminarea majorității infrastructurii cheie (așa cum am făcut în Irak). Ai crede că Rusia ar fi făcut același lucru, dar poate că păstrează acest scenariu pentru la iarnă, când este mai greu ca Ucraina să facă față. Ucraina ar deveni practic nelocuibilă în iarna care vine pentru majoritatea populației.”

Săptămâna trecută, ultima mea predicție s-a adeverit, Rusia lovind acum mai multe ținte de infrastructură cu ajutorul rachetelor de croazieră și al dronelor și doborând cel puțin 60% din rețelele electrice ale Ucrainei. Aceste rețele sunt acum redirecționate pentru a furniza PUȚIN curent electric în regiunile afectate. În cel mai bun caz, ele nu pot fi active decât 5 ore pe zi. Autoritățile orașului Kiev au cerut locuitorilor și întreprinderilor să limiteze consumul de energie electrică de la ora 17.00 până la ora 22.00 și au îndemnat proprietarii de panouri publicitare să își stingă luminile în acest interval.

Ucraina a oprit toate exporturile de energie către Europa ca răspuns la avariile de pe rețea. Ceea ce înseamnă că UE tocmai a pierdut și mai mult din resursele sale energetice primare, pe lângă pierderea gazului și petrolului rusesc.

Unele persoane ar putea susține că atacurile cu rachete au fost improvizate, fiind declanșate doar de distrugerea parțială a podului Kerch de către un camion-bombă ucrainean. Fals. Potrivit lui Ben Hodges, un general american în retragere, intensitatea și volumul atacurilor indică faptul că ele au fost planificate cu mult timp înainte de explozia de pe podul care leagă Rusia de Crimeea anexată. Ceea ce înseamnă că Rusia avea de gând să lovească infrastructura Ucrainei indiferent de situație.

Dar ce înseamnă toate acestea și ce se va întâmpla în continuare?

Rezultatele mele privind criza au fost corecte până acum, dar nu aveți nevoie de un glob de cristal pentru a vedea încotro se îndreaptă lucrurile. În primul rând, războiul de propagandă va intra în viteză, Rusia fiind condamnată pe scară largă pentru ”genocid”, în timp ce civilii ucraineni se vor confrunta cu o iarnă lungă, cu electricitate redusă sau inexistentă și cu un nivel minim de apă curată.

Totuși, pentru a pune situația în perspectivă, atunci când SUA au invadat Irakul pentru a doua oară în timpul Operațiunii Iraqi Freedom, noi am anihilat majoritatea resurselor vitale ale rețelei și am lăsat milioane de irakieni fără energie electrică sau apă. Sute de mii de civili au murit în timpul războiului, mulți dintre ei din cauza lipsei necesităților de bază. Așadar, trebuie să fim atenți la modul în care aruncăm cuvântul ”genocid”. Casa noastră de sticlă se sparge la fel de ușor ca oricare alta.

Aș dori să reamintesc cititorilor că nu am niciun interes personal în niciuna dintre părțile acestui conflict. Sunt interesat doar de faptele de pe teren și de modul cum afectează restul lumii și America în mod special. Nu am încredere în Vladimir Putin, cu legăturile sale de lungă durată cu globaliștii din cadrul WEF și prietenia sa cu Henry Kissinger. Și cu siguranță nu am încredere în guvernul marionetă din Ucraina. Suspectez că acest conflict a fost instigat în beneficiul elitiștilor globali și am dat toate motivele chiar la începutul războiului.

Aș dori, de asemenea, să reamintesc cititorilor că nu cu mult timp în urmă a existat o presiune agresivă din partea democraților și a unor neo-conservatori din GOP pentru a determina publicul american să sprijine o implicare profundă a SUA și, eventual, desfășurarea de trupe deschise în Ucraina. Încercarea a eșuat în mare parte, dar vor încerca din nou pe măsură ce conflictul se intensifică. Cuvinte precum ”genocid” sunt folosite cu generozitate de către propagandiști pentru a induce o indignare emoțională, deși acești oameni sunt adesea nesinceri.

Asta nu înseamnă că Ucraina nu se confruntă cu un dezastru, departe de asta. Până acum, s-au bucurat de facilități rareori disponibile pentru o țară aflată în plină invazie, inclusiv energie electrică și comunicații prin internet. Fenomenul se schimbă acum. Pe măsură ce sistemele de rețea continuă să cedeze sau să fie distruse de lovituri țintite, este inevitabil ca alte milioane de ucraineni să caute să părăsească regiunea ca refugiați în țările vecine. Afluxul va crea cu siguranță o criză umanitară.

În plus, apelurile guvernelor NATO pentru o intervenție directă vor crește până la un vuiet constant, iar mass-media mainstream va încerca să amplifice cât mai mult posibil zăngănitul sabiei.

Ucraina va recurge la lovituri mai asimetrice în interiorul Rusiei, folosind mai multe acțiuni de gherilă sau teroriste, pentru a obține un răspuns mai larg din partea Rusiei, care ar putea atrage America și UE într-un angajament deschis.

Rusia va aștepta pur și simplu. Se confruntă cu o presiune economică minimă, având în vedere că se bucură de o explozie a profiturilor din energie și de legăturile comerciale strânse cu China și India. Tot ce trebuie să facă Putin este să aștepte ca armele și banii NATO să se epuizeze, ceea ce se va întâmpla mai devreme sau mai târziu. Dintr-o perspectivă strategică, are sens ca Rusia să continue loviturile țintite, mai degrabă decât să încerce să acapareze mai mult teritoriu. Acestea fiind spuse, un conflict prelungit ajută, de asemenea, establishment-ul ca o distragere a atenției de la criza economică pe care au provocat-o.

Putin nu ar recunoaște niciodată acest lucru, dar prezența rusă în Ucraina servește multor interese globaliste.

Cea mai mare întrebare care se pune în mintea tuturor este, desigur, dacă toate vor conduce spre un eveniment nuclear. Dacă vorbim despre un război nuclear global, atunci cred că nu. Dacă vorbim despre o lovitură regională limitată, cum ar fi una sau două arme, atunci da, șansele sunt mari.

Presupunerea automată pe care oamenii o vor face este că dacă o bombă nucleară explodează, atunci TOATE bombele nucleare vor exploda. Acest lucru nu este neapărat adevărat. O lovitură regională, cel mai probabil trasă de către Rusia sau cel puțin pusă pe seama Rusiei, ar fi de fapt benefică pentru interesele globaliste, care ar putea folosi imaginea unui nor de ciuperci deasupra Ucrainei ca instrument de frică și panică supremă. Publicul ar putea fi mai maleabil și mai controlabil dacă ar crede că rușii răi, cu bombe nucleare, sunt pe cale să îl șteargă de pe fața pământului.

Un schimb real de bombe nucleare la nivel global NU ar fi atât de avantajos pentru establishment, deoarece rezultatul ar fi complet imprevizibil, iar vasta infrastructură cosntruită de generații întregi ar fi eliminată într-o clipită. Cred că globaliștii vor face tot ce le stă în putință pentru a evita o calamitate nucleară mondială, dar cu siguranță ar încerca să folosească amenințarea în avantajul lor.

Criza energetică a Ucrainei se va suprapune cu iminenta criză energetică a Europei în această iarnă și mă îndoiesc că vor fi multe țări din UE care vor evita colapsul economic și al lanțului de aprovizionare. Amploarea crizei va fi determinată de asprimea iernii.

În ceea ce privește America, eu continui să mă îngrijorez cel mai mult de optica politică. Văd deja o narațiune care plutește pe platformele de socializare conform căreia conservatorii sunt complici cu Rusia și că, în unele cazuri, grupurile care se opun politicilor draconice ale establishmentului și ale administrației Biden sunt de fapt ”agenți ruși”.

Strategia de aici este atât de transparentă încât devine aproape comică. Pe măsură ce Biden continuă să întreacă măsura și continuă să bată tobele de război împotriva a jumătate din populația SUA, se va pretinde că aceia dintre noi care răspundem sau rezistăm nu sunt ”luptători pentru libertate”, ci sabotori ruși plătiți. Chiar și aceia dintre noi care duc lupta de zeci de ani vor fi acuzați de ”trădare” și ”insurecție”, chiar dacă în realitate ne apărăm pur și simplu împotriva tiraniei.

Se apropie timpul pentru cea mai mare manipulare a cetățenilor americani – vor încerca să ne ia libertățile și tot ceea ce avem și ne vor acuza că suntem răufăcători și agenți străini în același timp. Acesta ESTE sfârșitul jocului paradigmei Est/Occident, cel puțin pentru americani. Dar, dacă îl putem vedea venind, atunci putem cel puțin să ne pregătim pentru el și să avertizăm cât mai mulți oameni înainte de a se întâmpla.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs