Trădarea națiunii

Iarna Războiului Rece 2022

Inflația este în creștere, odată cu prețurile. Costurile asociate sunt în creștere. Iar pericolul de a deveni mai mult decât un furnizor de arme în războiul NATO din Ucraina pare a fi în creștere: Germania se transformă într-un combatant. Un guvern iresponsabil duce un război economic împotriva Rusiei pe seama populației germane. Conform unui raport actual, rata sărăciei în Germania a atins un nou record de 15,9%, cel mai ridicat nivel de la reunificare. Adică 13,2 milioane de persoane se află sub pragul sărăciei.

Rubla crește și iar crește

Situația va continua să se înrăutățească: producătorii germani și-au majorat prețurile în luna august într-o măsură surprinzătoare și fără precedent, din cauza costurilor extrem de ridicate ale petrolului, gazului și electricității. Prețurile la producător au crescut în medie cu 45,8% față de aceeași lună a anului trecut. Rubla este în continuă creștere. La fel și profiturile companiei rusești Gazprom – furnizorul esențial de gaze. Germanii suferă de pe urma sancțiunilor împotriva Rusiei, dorite de SUA și executate de guvernul german.

Conceptul de națiune folosit în mod abuziv de naziști

Conceptul de națiune a fost abuzat în mod intolerabil de naziști. Atât de mult încât în Germania este rar folosit în contexte pozitive. Cel puțin enciclopedia pentru copii Wikipedia oferă o definiție simplă și neutră: ”O națiune este un grup mare de oameni care locuiesc pe un anumit teritoriu. Acești oameni au ceva în comun. Ceea ce au în comun poate fi limba, istoria, tradițiile, economia, cultura, religia, locul de unde provin și multe alte lucruri.”

Suferind împreună sub sancțiuni

Acest ”grup mare de oameni” suferă în prezent împreună din cauza sancțiunilor, care au fost de fapt menite să dăuneze rușilor: micii întreprinzători dau faliment, muncitorii cu gulere albe și albastre își pierd slujbele, chiriașii nu-și mai pot permite să plătească facturile la utilități, șoferii sunt nevoiți să renunțe la mașini din cauza prețului ridicat al combustibilului. Ceea ce au în comun toți acești germani este, de asemenea, un guvern care acționează împotriva binelui țării.

Armament în valoare de cel puțin 191,9 milioane de euro

În timp ce numărul germanilor fără adăpost este în creștere, guvernul german a livrat Ucrainei arme și alte tipuri de armament în valoare de cel puțin 191,9 milioane de euro. Printre acestea se numără obuzierul autopropulsat Panzerhaubitze 2000. Ce se va întâmpla când armata rusă nu va mai distruge această armă doar pentru a lupta în Ucraina? Ce se întâmplă dacă firma Rheinmetall, producătorul și furnizorul obuzierului amintit, este pusă pe butuci? Pentru că Germania și companiile sale de armament au devenit de mult timp combatanți în războiul ucrainean din NATO.

O agresiune NATO în curs de desfășurare

Racheta hipersonică rusă Avangard acoperă cu ușurință distanța de 2.000 de kilometri (Moscova – Düsseldorf). Muncitorii de la Rheinmetall ar trebui să moară pentru NATO? Pentru că, spre deosebire de ceea ce susține presa obișnuită, războiul începuse deja cu mult timp înainte: odată cu încercuirea Rusiei de către bazele NATO. Odată cu anularea unilaterală de către SUA a importantului acord de dezarmare IMF. Odată cu înființarea laboratoarelor americane de arme biologice în Ucraina. Prin amenințarea Ucrainei de a reveni asupra renunțării la armele nucleare. Ceea ce lumea vede în prezent în Ucraina este răspunsul Rusiei la aceste măsuri de agresiune continuă a NATO.

Să ardă într-un război nuclear?

Ar trebui ca națiunea germană să ardă într-un eventual război nuclear? Pentru că războiul convențional din Ucraina poate deveni nuclear. Armele nucleare americane sunt încă staționate pe teritoriul german. Această amenințare nucleară constantă la adresa Rusiei – armele sunt depozitate la baza aeriană Büchel din Renania-Palatinat – face din Germania o țintă strategică într-un război dintre SUA și Rusia. Dar, în loc să contracareze pericolul ca războiul din Ucraina să se extindă în Germania, guvernul Scholz-Habeck-Baerbock continuă să alimenteze pericolul prin livrări de arme și declarații grandomane.

”Comitetul Național Germania Liberă”

Ultima dată când termenul de națiune germană a fost folosit într-un context istoric progresist a fost la fondarea ”Comitetului Național Germania Liberă” (înființat în 1943 la Krasnogorsk de către antifasciștii germani). Fondatorii – ”muncitori și scriitori, soldați și ofițeri, sindicaliști și politicieni, oameni de toate convingerile politice și ideologice care, cu doar un an în urmă, nu ar fi crezut că o astfel de uniune este posibilă” – doreau cu orice preț să pună capăt războiului lui Hitler de la acea vreme. Astăzi ne confruntăm cu un nou război împotriva Rusiei.

Trădarea intereselor germane

Statele Unite sunt cele care doresc războiul din Ucraina și vor ca și germanii să participe la el, pentru ca Germania să fie din nou învinsă într-un război împotriva Rusiei. Oricine conduce țara chiar și aproape de un război cu Rusia servește o putere străină; comite o trădare împotriva intereselor germane. Este timpul pentru un nou ”Comitet Național”. Astfel încât să se poată preveni o iarnă geroasă și un război fierbinte.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs