Cum implementează Noua Ordine Mondială agentul filantrop Soros

Karl Nehammer este cancelar al Austriei din decembrie 2021. Kla.TV a primit de la telespectatori o fotografie în care acesta se întâlnește cu Alexander Soros în martie 2022. Vizitatorul acționează în numele tatălui său, George Soros, și al fundațiilor sale pentru o societate deschisă (Open Society Foundations – OSF-uri). Cine sunt Fundațiile pentru o Societate Deschisă? OSF este o asociație de fundații și organizații neguvernamentale înființată de George Soros în 1979. Soros este unul dintre marii strategi globali, cu scopul de a instaura o Nouă Ordine Mondială (numită și NOM) care să subjuge popoarele. OSF sunt folosite de Soros ca un instrument pentru a finanța activități politice care servesc la implementarea acestei NOM. Oriunde apare Soros, rezultatul este destabilizarea, haosul, războiul sau schimbările politice pentru populație în conformitate cu interesele sale. Semnătura sa poate fi observată în lovitura de stat Euromaidan din 2013-2014 din Ucraina, precum și în mișcarea refugiaților din 2015. Dar există, de asemenea, indicii concrete că Soros a fost implicat în toate „revoluțiile colorate” – adică răsturnări de guverne – din ultimii 15 ani. Acestea variază de la Georgia la Venezuela și până la „Primăvara arabă”. OSF sunt active în 120 de țări din întreaga lume. Fiul său, Alexander Soros, este vicepreședinte al OSF.

La sfârșitul anului 2015, justiția rusă a declarat ca indezirabile două dintre organizațiile neguvernamentale ale lui Soros, „deoarece pun în pericol ordinea constituțională a Rusiei și securitatea statului”. În Ungaria, Soros e considerat un dușman al statului din aceleași motive. George Soros este, de asemenea, nedorit şi în Israel. Benjamin Netanyahu îl consideră pe Soros un pericol pentru țară din cauza eforturilor sale de destabilizare antinațională. În timp ce aceste țări îl consideră pe George Soros un inamic al statului și foarte periculos, cancelarul austriac îi deschide porţile și îi desfăşoară covorul roșu. Înainte de întâlnirea menționată mai sus din Austria, au existat deja mai multe întâlniri cu șefi de stat austrieci. Astfel, Soros a încercat în mod evident să exercite o influență asupra Austriei.

Deoarece Soros este activ în întreaga lume – în multe cazuri invizibil pentru populație – modul său de a-și exercita influența poate fi folosit ca model pentru orice altă țară. Acum, dragi spectatori, luați exemplul Austriei pentru a vedea cum Soros trage sforile: 1. Influență asupra politicii de vârf Politica Austriei O întâlnire cu George Soros sau cu fiul său Alexander Soros, în care se „discută” situația politică din Austria, este obișnuită de mult timp pentru cancelarii federali ai Austriei. În 2018, Sebastian Kurz l-a primit pe George Soros în Cabinet și apoi s-a întâlnit cu acesta la Conferința de Securitate de la München. La doar câteva zile după ce cancelarul pe termen scurt Alexander Schallenberg și-a preluat mandatul, în noiembrie 2021, a avut loc și o întâlnire între acesta și Alexander Soros în Cabinet.

În cursul întâlnirii cu Schallenberg, fostul cancelar Kurz a primit și el o vizită din partea lui Alexander Soros, iar ulterior a scris pe Twitter că a fost „minunat” să reia legătura cu „prietenul său de lungă durată”. Predecesorul său, Christian Kern, s-a întâlnit și el cu George Soros. Într-o conferință de presă, Kern a declarat că „personal a avut o relație apropiată cu domnul Soros” și că „s-a întâlnit cu acesta de mai multe ori”. De asemenea, la rândul său, şi președintele federal al Austriei, Alexander Van der Bellen, l-a primit pe George Soros la Hofburg în 2017, şi în biroul său în 2019 și pe fiul său în Tirol în 2021. Politica UE Este evident că Soros încearcă să influențeze factorii de decizie politică din întreaga UE. Acest lucru e demonstrat de un document publicat în 2016 pe platforma de dezvăluiri „DCLeaks”.

Acesta enumeră 226 de eurodeputați, cu nume și profiluri, care sunt descriși de Fundația pentru o Societate Deschisă a lui Soros drept „Aliați de încredere în Parlamentul European”. Printre aceștia se numără eurodeputați austrieci precum Eugen Freund, Monika Vana și Evelyn Regner, precum și eurodeputații germani de lungă durată Martin Schulz și Elmar Brok. Se poate presupune că o astfel de listă nu a fost întocmită doar în 2016. [!] Documentul din 2016 cu europarlamentarii „de încredere” poate fi găsit mai jos în emisiune. De asemenea, Soros se întâlnește în mod regulat cu liderii UE. În 2019, cotidianul maghiar „Magyar Idök” a dezvăluit în detaliu contactele continue și intense dintre George Soros și membri ai Comisiei Europene. Printre aceștia se numără și comisarul european austriac Johannes Hahn. Avocatul francez Grégor Puppinck a descoperit acum un tip de influență similar la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO). Numai între anii 2004 și 2012, George Soros și Bill Gates i-au donat în total două milioane de euro. Nu se știe câți bani au donat Soros și Gates către CEDO de la această dezvăluire, deoarece Consiliul Europei și-a creat propriul fond pentru donații în 2015.

Astfel, aceste fonduri nu mai apar în rapoartele sale financiare. 2. Influență prin intermediul mass-media Mass-media joacă un rol central în rețeaua Soros. Aceasta poate influența cel mai mult masele, păstrând în același timp tăcerea asupra activităților celor puternici din fundal. Acesta-i motivul pentru care George Soros a construit un imperiu mediatic gigantic. Printre altele, el este principalul finanțator al „Project Syndicate” unde apare şi el însuși ca scriitor. Aceasta este o asociație de 430 de ziare și reviste din 150 de țări, cu un tiraj total de aproximativ 70 de milioane de exemplare. Pe lângă cotidianul britanic „The Guardian” și cel francez „Le Monde”, cotidianele „Die Presse” și „Der Standard” sunt înregistrate ca parteneri oficiali în Austria. Acesta e și motivul pentru care „Der Standard”, de exemplu, tipărește articole scrise de Soros.

Este surprinzător că nu există nicio știre în presa mainstream despre întâlnirea lui Soros cu cancelarul austriac! Atunci când Soros face obiectul unui reportaj, este apărat de presa mainstream și, la fel ca și aliatul său Bill Gates, este întotdeauna prezentat ca un „umanitar” și „filantrop”. [!] Ce instituții media din întreaga lume aparțin rețelei Soros pot fi în link-ul de sub emisiune. 3. Influența prin intermediul educației și al grupurilor de reflecție Pentru a forma viitoarele personalități încă din timpul studiilor, Soros a fondat în 1991 o universitate privată la Budapesta și Praga. Cu toate acestea, la mijlocul anilor 1990, guvernul ceh a pus capăt Universității Soros și a dispus închiderea acesteia. Atât prim-ministrul ceh de atunci, Václav Klaus, cât și actualul președinte ceh, Miloš Zeman, și-au argumentat respingerea acestei universități prin faptul că există un amestec incontrolabil din exterior în știința cehă. Premierul maghiar Viktor Orbán a încercat, de asemenea, să alunge universitatea din țară în 2017, prin modificarea legii educației.

Cancelarul austriac de la acea vreme, Christian Kern, a făcut presiuni, ca Universitatea Soros să fie mutată în Austria. Din 2019, Viena este noua locație a Universității Soros – numită Central European University (CEU) Viena – unde studenții învață conform ideilor lui Soros. Pe site-ul său web, universitatea enumeră o rețea mondială de aproximativ 400 de universități și instituții partenere. Printre acestea se numără, de exemplu, Universitatea din Mannheim și ETH Zurich. [!] Puteți găsi o prezentare generală a rețelei mondiale a Universităților Soros, stimați spectatori, în caseta albastră de sub emisiune. Grupurile de reflecție sunt instituții strategice pentru a influența politica și populația la nivel național sau global. Unul dintre cele mai puternice grupuri de reflecție este Consiliul pentru Relații Externe. George Soros nu este doar un membru al acestui think tank de elită. El este, de asemenea, unul dintre fondatorii filialei europene, numită Consiliul European pentru Relații Externe, fiind principalul finanțator al acesteia. Printre membrii ECFR se numără austriecii Sebastian Kurz, Hannes Swoboda și ministrul federal austriac pentru UE și Constituție, Karoline Edtstadler.

Din partea Germaniei sunt Annalena Baerbock și Wolfgang Ischinger, șeful Conferinței de Securitate de la München. [!] O listă detaliată a membrilor pentru fiecare țară europeană poate fi găsită în linkul de sub program. Și în Austria există grupuri de reflecție care servesc intereselor lui Soros. Forumul European Alpbach este o platformă austriacă pentru știință, politică, economie și cultură. În cadrul unei conferințe anuale, printre altele, tinerii lideri cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani sunt promovați și se stabilesc rețele. Fundațiile pentru o Societate Deschisă sunt din 2021 al doilea sponsor ca mărime al acestei platforme. Președintele Forumului Alpbach, Andreas Treichl, a fost chiar membru al consiliului de supraveghere al organizației europene a Fundațiilor pentru o Societate Deschisă până în 2021. În plus, Treichl se regăsește și în Consiliul European pentru Relații Externe, fondat de Soros. O altă „instituție strategică” este „Institutul pentru Științe Umane” – pe scurt, Institutul IWM, cu sediul la Viena. Președintele institutului este Heinz Fischer, președinte federal al Austriei până în 2016. George Soros însuși face parte din Consiliul de sponsorizare al Institutului și participă la evenimentele acestuia. Dragi spectatori, așa cum arată doar parțial acest program, Soros exercită o influență enormă asupra oamenilor cheie și factorilor de decizie, și nu numai în Austria. Cu toate acestea, influența sa și intențiile din spatele lor au fost ascunse publicului pentru o lungă perioadă de timp. Multe lucruri sunt încă ascunse.

De îndată ce un jurnalist de investigație descoperă fundalurile și rețelele sau un politician avertizează împotriva lui Soros și a planurilor sale, se folosește imediat măciuca antisemitismului. Acest lucru se întâmplă, de asemenea, cu oricine expune mașinațiunile și planurile aliaților săi, cum ar fi Henry Kissinger, chiar dacă ei înșiși au scris cărți întregi despre opiniile și intențiile lor. Acuzațiile de antisemitism lovesc, de asemenea, pe oricine expune adevăratul context și activitățile adevăratelor „unelte” folosite de ei, cum ar fi Forumul Economic Mondial, Fundația Bill și Melinda Gates, Fundația Rockefeller, Marea Resetare sau reuniunile Bilderberg. Concluzie: Influența lui George Soros și a fundațiilor sale Open Society în Austria și în întreaga lume trebuie văzută ca parte a unui plan țintit, al cărui scop final este însă dominația dictatorială a lumii.

În timp ce strategii globali ai NOM trebuie clasificați ca fiind foarte periculoși, Soros nu numai că își obține propria universitate, dar și acces la Cancelaria Federală din Austria. El primește chiar și premii pentru a-și ascunde în mod evident adevăratul trecut și adevăratele intenții. În 2019, de exemplu, George Soros a primit de la Banca Națională a Austriei „Premiul Schumpeter” pentru activitatea sa în domeniul științei, de la guvernatorul de lungă durată al acesteia, Ewald Nowotny. Nowotny și Soros se cunoșteau dinainte de la întâlnirile secrete ale Comisiei Trilaterale – un alt instrument de implementare a Noii Ordini Mondiale.

În același an, George Soros a fost decorat cu medalia de onoare din aur a landului Viena de către guvernatorul Michael Ludwig. Premiul i-a fost înmânat cu ocazia mutării universității sale private de la Budapesta la Viena. Există multe indicii că întreaga pandemie COVID și actualul război Rusia-Ucraina sunt crize provocate în mod deliberat de această sectă de dominație mondială. Prin urmare, este extrem de important pentru comunitatea mondială să știe cu cine are de-a face cu adevărat. Căci acești strategi globali s-au plasat în mod arbitrar la pârghiile puterii. E timpul ca oamenii să știe cu cine se implică politicienii de vârf, ce forțe lucrează la nivel mondial pentru a construi Noua Ordine Mondială și prin ce agenții își exercită influența. Abuzul ascuns de putere și camarila secretă vor ieși la iveală prin cercetări, denunțuri, observații și emisiuni ca aceasta în fața întregii lumi – în toate statele lumii. Astfel, politicienii vor fi din ce în ce mai mult îndemnați să pună capăt acestui trafic de influență.

Acest lucru, la rândul său, va elibera populația neștiutoare din plasa acestor subjugatori de națiuni. Dragi spectatori, prin difuzarea pe scară largă a emisiunilor noastre Kla.TV, astfel de mașinațiuni inumane vor deveni cunoscute publicului larg. Vă mulțumim pentru cooperare.

surse/linkuri:

Alexander Soros îl întâlneşte pe Karl Nehammer https://twitter.com/karlnehammer/status/1499751684339388423?lang=de
Context Revista lunară a Fundațiilor pentru o Societate Deschisă „alles roger”, ediția mai 2018, paginile 8-12 https://de.wikipedia.org/wiki/Open_Society_Foundations
https://www.sueddeutsche.de/geld/sz-serie-die-grossen-spekulanten-4-der-milliardenzocker-dem-der-kapitalismus-zu-kalt-ist-1.574892-2
https://www.heise.de/tp/features/Die-Coca-Cola-Revolutionaere-3401552.html
https://fassadenkratzer.wordpress.com/2016/04/28/das-netzwerk-des-george-soros-fuer-grenzenlose-migration-in-europa
https://www.opensocietyfoundations.org/who-we-are/leadership
Rusia, Israelul și Ungaria îl declară pe Soros indezirabil https://www.spiegel.de/politik/ausland/russland-erklaert-us-organisationen-fuer-unerwuenscht-a-1065291.html
https://www.welt.de/debatte/kommentare/article163327311/Fuer-Viktor-Orban-ist-George-Soros-Staatsfeind-Nr-1.html
https://www.derstandard.at/story/2000078814134/auch-israels-regierung-streitet-mit-george-soros
Revista „alles roger” numărul mai 2018, paginile 8-12 Influență asupra politicii de vârf https://www.instagram.com/p/BHUQyixhHeT/?hl=de
https://www.parlament.gv.at/PAKT/VHG/XXV/J/J_10076/index.shtml
https://www.info-direkt.eu/2017/10/03/christian-kern-gibt-zu-ich-habe-enges-verhaeltnis-zu-soros
https://www.derstandard.at/story/2000067384328/35-jahre-institut-fuer-die-wissenschaften-vom-menschen
Influență asupra politicii UE https://www.fpoe.eu/george-soros-auf-wen-der-spekulant-im-europaparlament-zaehlt
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-8-2019-000209_DE.html
https://www.unzensuriert.at/content/127027-george-soros-und-bill-gates-auch-grossspender-beim-europarat-mit-verhaengnisvollen-folgen
Influență prin mass-media https://de.wikipedia.org/wiki/Project_Syndicate
https://www.project-syndicate.org/columnist/george-soros
Influență asupra educației https://de.wikipedia.org/wiki/Central_European_University
https://lisa.gerda-henkel-
stiftung.de/die_ceu_ist_keine_im_luftleeren_raum_stehende_institution?nav_id=7158&focus_comments=1 https://www.diepresse.com/5192287/ungarn-orban-will-soros-uni-dichtmachen
https://kurier.at/politik/ausland/kern-setzt-sich-fuer-wien-als-soros-uni-standort-ein/256.759.879
https://www.ceu.edu/ceupu/fakten
Influență prin intermediul grupurilor de reflecție https://de.wikipedia.org/wiki/European_Council_on_Foreign_Relations
https://de.wikipedia.org/wiki/Europ%C3%A4isches_Forum_Alpbach
https://de.wikipedia.org/wiki/Institut_f%C3%BCr_die_Wissenschaften_vom_Menschen
https://www.iwm.at/about/boards
Concluzie https://orf.at/stories/3127649
https://wien.orf.at/v2/news/stories/2973022
https://austria-forum.org/af/AustriaWiki/Ewald_Nowotny

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs