Adevăratul maestru globalist din spatele marii resetări: ”Profetul” Jacques Attali

Un comentariu de Ruby Eden, pentru Rairfoundation

La fel ca omologul său globalist, liderul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, Jacques Attali este arhitectul mai puțin cunoscut care modelează viitorul.

Dacă nu ați auzit niciodată de Jacques Attali, s-ar putea să nu fie întâmplător. Printre arhitecții globaliști, el este o figură din umbră care nu numai că influențează cursul politicii franceze, ci și modelează viitorul nostru – la nivel global. Este Jacques Attali doar un purtător de cuvânt care prezintă planurile unor rețele globaliste puternice sau ar putea fi el adevăratul creier care ne îndreaptă pe toți spre o Mare Resetare?

Cine este Jacques Attali

Jacques Attali s-a născut la 1 noiembrie 1943, în Algeria franceză. Tatăl său, Simon Attali, a cunoscut succesul în domeniul parfumeriei cu magazinul său ”Bib et Bab” din Alger. Dar, după cum se povestește, la doi ani după începerea Războiului de Independență algerian (1954-1962), Simon Attali a decis să se mute la Paris împreună cu familia sa.

Consilier politic, autor și profet

Jacques Attali a studiat la Ivy League a universităților franceze, obținând doctoratul în economie la Universitatea Paris Dauphine în 1972. Cariera sa politică a început în timpul mandatului de profesor de economie la aceeași universitate. Este cunoscut mai ales pentru că a fost consilier special al președintelui francez de stânga François Mitterrand în perioada 1981-1991, dar Attali a condus și campania politică a lui Mitterrand pentru alegerile prezidențiale din 1974.

Timp de peste 45 de ani, Jacques Attali a fost prezent în peisajul politic din Franța. A scris peste 40 de cărți. Unele ar putea fi descrise ca viziuni ale unor utopii colorate, iar altele ca fiind profetice. Attali a fost, de asemenea, cofondator al EUREKA, un program european interguvernamental pentru noile tehnologii, care a dezvoltat, printre altele, MP3.

În prezent, este fondator și președinte al Positive Planet, o organizație globalistă care contribuie la agenda globalistă 2030 a Organizației Națiunilor Unite. După cum am mai scris, Agenda lor nu este nimic mai puțin decât o tiranie guvernamentală globală care înrobește întreaga omenire, în timp ce numește schema ”dezvoltare durabilă” și ”egalitate”. Forumul Economic Mondial ne avertizează: până în 2030, ”Nu veți deține nimic și veți fi fericiți”.

Profilul lui Jacques Attali în cadrul Forumului Economic Mondial

Predicția Covid

În videoclipul următor, tradus de RAIR, scriitorul francez Paul-Étienne Pierrecourt analizează câteva dintre scrierile lui Jacques Attali și predicțiile sale uluitoare care se aplică evenimentelor mondiale din ultimii ani.

În cartea sa ”Dicționarul secolului XXI”, publicată în 1998, Jacques Attali descrie o viitoare pandemie pentru a stabili o forță polițienească mondială care, în cele din urmă, va deveni o putere planetară. El evidențiază termeni specifici, inclusiv cuvântul ”Epidemie”. În plus, Attali afirmă: ”Vom lua măsuri de izolare la nivel planetar, care vor pune pe scurt sub semnul întrebării nomadismul și democrația”.

Alți termeni descriși de Attali includ ”Terapie genetică”, ”Terapie genetică cu nanotehnologii” și, ”Panică”.

Motorul piețelor și al democrației, Panica, procesul ovinist prin care fiecare îl imită pe celălalt de teama de a fi marginalizat și lăsat în urmă, nu este o defecțiune a civilizației occidentale, ci însăși esența ei.

Secțiunea ”Prevenire” este fascinantă:

Primul risc împotriva căruia vom dori în continuare să ne protejăm este boala. Prevenția va invada întreaga noastră existență.

În secțiunea ”Republica”, el abordează un viitor al națiunilor fără frontiere, afirmând: ”Mai presus de toate, ceea ce rămâne deosebit de important este să inventăm o republică fără teritoriu, fără ziduri. Diasporică”. Attali pivotează apoi asupra ”Venitului”, la care prezice ”venitul universal” și munca de acasă prin ”telemuncă”:

Fiecare persoană va avea poate într-o zi dreptul la un venit decent plătit de stat, independent de orice activitate: Venitul universal… Mai mult de jumătate dintre lucrători nu vor mai fi angajați… Munca de acasă prin telemuncă (home office) va reprezenta jumătate din locurile de muncă.

https://rumble.com/vwvc68-the-real-globalist-mastermind-behind-the-great-reset-prophet-jacques-attali.html

Omul din spatele președinților Franței

Jacques Attali a fost bine primit la Palatul Elysee timp de peste patru decenii. El este unul dintre cei mai influenți consilieri ai generațiilor de președinți francezi de stânga, de la Francois Mitterrand la François Hollande. Attali susține chiar că l-a ”inventat” pe actualul președinte al Franței, Emmanual Macron.

Macron l-a întâlnit pe Attali după ce a absolvit, în 2004, ENA (l’Ecole Nationale d’Administration), una dintre cele mai prestigioase grandes écoles din țară și o pepinieră pentru viitorii președinți francezi.

Attali avea să joace un rol esențial în deschiderea unui nou capitol în viața lui Macron, câștigându-i o avere și sporindu-i înțelegerea sistemului financiar global.

Înarmat cu o recomandare din partea lui Attali, Macron s-a alăturat Rothschild & CIE Banque, o bancă de investiții deținută de Rothschild & Co. Tânărul Macron a urcat rapid în ierarhia băncii pentru a deveni partener director – și milionar în acest proces.

În următoarea fotografie se poate citi: ”Emmanuel Macron? Eu sunt cel care l-a reperat. L-am inventat chiar eu. În totalitate. Jacques Attali citat de Anne Fulda în cartea sa intitulată ”Emmanuel Macron, un tânăr atât de perfect” (2017).
Pe coperta revistei franceze Liberation, scrie: ”Attali, celălalt președinte”.

Jacques Attali și fostul președinte al Franței Francois Mitterrand

Jacques Attali și fostul președinte al Franței, François Hollande

Jacques Attali și fostul președinte al Franței, Nicolas Sarkozy

Prezice al treilea război mondial începând cu Ucraina

Attali, un obișnuit al talk-show-urilor politice din Franța, a prezis în 2014 că al treilea război mondial va începe cu Ucraina. Videoclipul se încheie cu avertismentul fostului președinte francez Nicolas Sarkozy: ”Vom înainta împreună spre o nouă ordine mondială și nimeni, și spun chiar nimeni, nu se va putea opune”.

Urmăriți următorul clip tradus de RAIR Foundation USA:

https://rumble.com/vwvbqe-globalist-jacques-attali-rredicted-in-2014-that-world-war-iii-would-start-w.html

Noua ordine mondială

La fel ca omologul său globalist, liderul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, Jacques Attali este arhitectul mai puțin cunoscut care modelează viitorul. Cu toate acestea, pe 6 decembrie 2020, arhiepiscopul Vigano îl indică pe Attali ca fiind la originea ”Marii Resetări” a lui Schwab. Arhiepiscopul Vigano a scris următoarele:

Pe 19 noiembrie 2020, fondatorul WEF, Klaus Schwab, a declarat că ”Covidul este o oportunitate pentru o resetare globală”. În realitate, Schwab a repetat servil ceea ce Jacques Attali a declarat în săptămânalul francez L’Express pe 3 mai 2009. 

În mai 2009, cu un an înainte de scenariul ”LOCKSTEP” al Fundației Rockefeller, Attali a publicat un eseu, ”Schimbarea, ca măsură de precauție”, în care își exprima speranța că pandemia (gripa aviară) va declanșa ”temerile de restructurare”. Prin aceasta, Attali se referă la genul de frică care ar declanșa o ”restructurare a societății”. Attali a scris: ”Istoria ne învață că umanitatea evoluează semnificativ doar atunci când îi este cu adevărat frică.”

Eutanasie provocată de pandemii?

Jacques Attali este, de asemenea, cunoscut pentru un citat celebru atribuit greșit, sugerând reducerea populației printr-o pandemie planificată și furnizarea unui ”tratament” mortal. Acest pasaj greșit este adesea citat cu două surse diferite, memoriile lui Attali, ”Verbatim” și/sau ”L’Avenir de la Vie” (Viitorul vieții), o carte de interviuri a lui Michel Salomon.

În timpul interviului său cu Salomon, Attali a fost întrebat dacă ar fi ”posibil și de dorit să trăiești 120 de ani?”. După un răspuns lung, acesta a sugerat că eutanasia ar putea fi un instrument pentru societățile viitoare. Însă el a spus că nu susține uciderea persoanelor în vârstă, dar s-a pronunțat împotriva unei prelungiri infinite a vieții.

https://rumble.com/vwvdje-did-globalist-jacques-attali-say-the-stupid-will-believe-it-and-ask-to-be-t.html

Armele viitorului

Cea mai bine vândută carte a lui Attali din 2011, ”O scurtă istorie a viitorului: o privire curajoasă și controversată asupra secolului XXI”, a fost numită ”strălucitoare și provocatoare… greu de respins” de către periculosul globalist Henry Kissinger. Într-un capitol intitulat ”Armele hiperconflictului”, previziunile lui Attali rezumă obiectivele Forumului Economic Mondial de a remodela umanitatea și de a obține controlul total asupra fiecărui aspect al vieții noastre.

În următorii cincizeci de ani, noile tehnologii vor fi dezvoltate de către armate înainte de a fi folosite pe piața civilă. Pentru nevoile de apărare sau de poliție, guvernele vor finanța cercetările necesare în scopul perfecționării tehnologiilor de hipersupraveghere și de autosupraveghere. Invers, aceste tehnologii vor avea apoi aplicații civile.

De fapt, viitoarele arme se vor baza, în esență, pe conceptul de supraveghere. Armatele vor dezvolta imediat infrastructuri digitale de ubicuitate nomadă, sisteme de supraveghere a mișcărilor suspecte, mijloace de protecție a instalațiilor strategice și o rețea de informații economice. Roboții (disimulați în teritoriul inamic) și dronele (roboți zburători) vor transmite date, vor detecta agenți chimici sau biologici și vor servi drept cercetași în fața detașamentelor de infanterie care se vor confrunta cu zone minate sau cu unghiuri moarte. Softurile de simulare a bătăliilor vor fi actualizate în permanență, cât mai aproape de câmpurile de luptă.

În plus, noile unități de luptă vor fi integrate cu mijloacele de simulare, supraveghere și lovire. Noile rețele și instrumente de omniprezență vor permite combatanților să rămână conectați și să simuleze orice fel de situație. Îmbrăcămintea inteligentă va servi la fabricarea de noi uniforme; noile materiale vor face posibilă proiectarea de noi scuturi. Tehnologiile de simulare tridimensională vor ajuta la pregătirea și desfășurarea misiunilor de luptă, în timp ce roboții vor funcționa ca înlocuitori ai luptătorilor reali.

Sistemele electronice (bombe electronice) vor fi capabile să distrugă rețelele de comunicații și să lase o forță adversă oarbă și surdă.

Pușcașii marini vor juca un nou rol în lupta împotriva urmăritorilor, în supravegherea emigrației și în protecția strâmtorilor strategice. Avioanele de vânătoare nu vor mai fi la fel de utile ca astăzi și își vor pierde influența.

Noile arme, așa-zis convenționale, vor fi cu atât mai necesare cu cât armele neconvenționale (nucleare și de altă natură) vor fi din ce în ce mai larg răspândite.

[…] Până în 2040 sau 2050, un total de peste cincisprezece țări vor deține în mod deschis arme nucleare și mijloacele de a le lansa.

De asemenea, penuria de petrol va împinge țările cele mai diverse spre producția de centrale nucleare civile. Acest lucru le va determina să utilizeze deșeuri reciclate, cunoscute sub numele de MOX, ca și combustibil – ceea ce va multiplica și mai mult riscurile de proliferare, dar și de ”dispariție” a deșeurilor (în timpul transferului acestor materiale radioactive). Astfel de deșeuri ar putea fi utilizate pentru fabricarea de arme radiologice, amestecând deșeuri nucleare și explozibili convenționali.

Alte arme – chimice, biologice, bacteriologice, electronice și nanotehnologice – vor apărea apoi. Ca și în cazul noilor tehnologii civile pe care le vor prefigura, oamenii de știință se vor strădui să le sporească puterea, miniaturizarea și precizia. Armele chimice vor fi capabile să caute și să ucidă lideri fără a fi detectate; pandemiile ar putea fi gata să fie declanșate la discreție; armele genetice complexe ar putea fi într-o zi îndreptate în mod special împotriva anumitor grupuri etnice.

Nanoroboții mici cât un grăunte de praf, cunoscuți sub numele de gelatină cenușie, ar putea efectua misiuni de supraveghere invizibilă și ar putea ataca celulele din corpurile inamice. Apoi, odată ce tehnicile de clonare a animalelor vor fi progresat, animalele clonate ar putea foarte bine să îndeplinească misiuni – bombe animale vii, monștri din coșmar.

Aceste arme nu vor fi dezvoltate doar în laboratoarele militare ale țărilor puternice, ci și de marile corporații, care le vor găsi noi piețe de desfacere. Ca întotdeauna, armamentul va rămâne în centrul aparatului industrial și, până la apariția super-imperiului, piețele publice vor fi orientate în mod esențial spre sectorul armamentului. Marile firme de asigurări și companiile de mercenariat vor prelua apoi ștafeta.

Cele mai multe dintre aceste arme vor fi accesibile națiunilor mici, non-statalilor, corsarilor, piraților, mercenarilor, maquisardilor, mafiei, teroriștilor și oricărui tip de urmăritor. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, de exemplu, va fi posibil să se fabrice o bombă electronică pentru 400 de dolari dintr-un condensator, o rolă de sârmă de cupru și un explozibil. Astfel, armele chimice, radiologice și biologice vor fi la îndemâna oricui. Uciderea a tot mai mulți oameni cu mijloace rudimentare va deveni o posibilitate tristă. În orașe și în mijloacele de transport în comun, aglomerația va multiplica eficacitatea celor mai primitive arme.

În cele din urmă (și poate mai ales), întrucât niciun război nu poate fi câștigat dacă popoarele care îl poartă nu îl consideră drept și necesar și dacă nu se menține loialitatea cetățenilor și credința lor în valorile sale, principalele arme ale viitorului vor fi instrumentele de propagandă, comunicare și intimidare.

Purtător de cuvânt și agent de vânzări globalist

În cadrul rețelei de globaliști, Jacques Attali joacă rolul unui profet. Într-o înregistrare video din 2015 la Luvru și la Theatre Antique din Arles, Attali a ținut o conferință de peste o oră despre cartea sa, însoțită de extrase de film și de spectacole muzicale. Apoi, el a urcat pe scenă într-un mare teatru antic, îmbrăcat în alb și a explicat previziunile sale viitoare.

Attali este purtătorul de cuvânt și vânzătorul acestor puternice rețele globaliste, iar rolul său ar fi de a dezvălui noile planuri. El oferă dovezi suplimentare ale acestei rețele puternice într-un editorial scris în revista Express Magazine în mai 1998, intitulat ”Triunghiul puterii”. Attali explică:

Trei entități dintr-o societate civilă modernă își împart cea mai mare parte a puterii: cea politică, cea mediatică și cea judiciară. Echilibrul dintre aceste trei puteri va determina poporul să le respingă în ansamblu. Cu toate acestea, ar trebui să fie conștienți de faptul că destinele lor sunt întrepătrunse.  Politicienii, jurnaliștii și magistrații au avut aceeași educație, împărtășesc aceleași valori, provin din aceleași cercuri sociale. Însă ei reprezintă o minoritate în cadrul populației. Se vor salva sau vor pieri împreună.

Încă o dată, Jacques Attali își dovedește capacitățile sale precognitive. În 2022, o mare parte a populației respinge ”Triunghiul puterii”, dar puteți fi siguri că această minoritate are deja un plan. Așa cum a spus dl Attali: ”Se vor salva singuri sau vor pieri împreună”.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs