Încă nu s-a terminat: după Covid și război, urmează variola maimuței

Țări care au raportat cazuri confirmate de monkeypox 1970 – 2021

Dacă aveați impresia că războiul i-a liniștit pe băieții care au tras tunuri în pandemie, s-ar putea să vă înșelați.

Da, unii dintre noi s-au prins care-i faza. Dar nu toți. Mai sunt sute de milioane de cetățeni care la primul semnal al OMS își vor scoate măștile din dulap și vor sta cu urechea lipită de difuzoare. Vor dori să afle amănunte despre noul virus direct din gura lui Raed Arafat.

Rețeta a mers uns. A funcționat, în pofida faptului că mulți s-au informat din surse alternative, au protestat și, în final, pandemia s-a stins cu aportul invaziei din Ucraina.

Așa că de ce nu am repeta mișcarea, și-a spus ”filantropul” Bill Gates, conștient că are în buzunar întregul mecanism foarte bine rodat: OMS-Specialiști-Jurnaliști-Politicieni.

Titlul unei știri de astăzi, 21 mai 2022, din cotidianul Libertatea, sună fix așa: ”80 de cazuri de variola maimuței confirmate în 11 țări, anunță OMS. Alte 50 de suspiciuni sunt verificate”. Franța, Belgia și Germania au anunțat vineri primele cazuri, în timp ce Marea Britanie a confirmat deja 20 de cazuri de variola maimuței, iar Spania 30. Autorităţile germane au descris focarul drept cel mai mare înregistrat vreodată în regiune. Directorul biroului regional pentru Europa al OMS, Hans Kluge, s-a declarat îngrijorat de faptul că ”răspândirea virusului s-ar putea accelera pe continent pe măsură ce oamenii se adună la petreceri şi festivaluri în lunile de vară”.

Și acum să dăm puțin timpul înapoi. În octombrie 2019, cu doar două luni înainte ca noul coronavirus să apară prima dată la Wuhan, a avut loc la New York ”Evenimentul 201”. Adică simularea unui răspuns al autorităților la nivel global, după declararea pandemiei de coronavirus. Printre sponsorii principali: fundația lui Bill Gates.

Țineți-vă de scaun. Ce eveniment similar credeți că a avut loc în martie 2021, în plină pandemie Covid, cu binecuvântarea unor filantropi globaliști, în parteneriat cu Conferința de securitate de la München? Ei bine, este vorba despre simularea răspunsului autorităților la o pandemie de Monkeypox (variola maimuței). Organizatori: NTI (Inițiativa privind amenințarea nucleară), un ONG de securitate globală, axat pe reducerea amenințărilor nucleare și biologice care pun în pericol omenirea.

Dintr-un astfel de ONG nu putea lipsi, în calitate de finanțator, cel mai inspirat om de afaceri din ultimii doi ani. Omul care deține Organizația Mondială a Sănătății în buzunarul de la piept și dirijează industria vaccinurilor la nivel global: Bill Gates (vezi foto). 

 
Lista sponsorilor e mult mai lungă. Printre ei se regăsește, la loc de cinste, miliardarul Warren Buffet, bunul amic și partener de afaceri al lui Gates.

Mass-media ”de elită” din întreaga lume și specialiștii de anvergura lui Raed Arafat sunt acum în alertă roșie în legătură cu o posibilă epidemie globală de Monkeypox. Potrivit simulării de la conferința de biosecuritate de la Munchen, din martie 2021, focarul epidemiei a fost semnalat pe 15 mai 2022 (adică săptămâna trecută!) într-o țară fictivă denumită Brinia. S-au înregistrat 1.421 cazuri și 4 decese (vezi foto, extras raport NTI).

Specialiștii care au simulat epidemia în 2021 trebuie să fi fost niște vizionari. Cititori în stele. Altfel nu se explică fenomenul prin care au reușit să anticipeze, în urmă cu un an, data exactă a izbucnirii unei posibile pandemii de Monkeypox.

Iată ce publica site-ul oficial al OMS pe 18 mai 2022 (adică în urmă cu 3 zile): ”Pe 13 mai 2022, OMS a fost notificată cu privire la două cazuri confirmate în laborator și un caz probabil de variolă a maimuțelor, în Regatul Unit. Pe 15 mai, alte patru cazuri confirmate în laborator au fost raportate în rândul participanților la serviciile de sănătate sexuală care au prezentat o boală cu erupție veziculară la bărbații care fac sex cu bărbați. (…) OMS continuă să monitorizeze îndeaproape, deoarece situația evoluează rapid” (vezi foto).

Și încă foarte rapid: în 48 de ore virusul s-a răspândit deja în 11 țări, la cel puțin 80 de persoane, potrivit OMS.

Dacă se va respecta scenariul simulării din graficul de mai sus (de ce ne-am îndoi?) în ianuarie 2023 vom avea 83 de țări afectate, 70 de milioane de cazuri și 1,3 milioane de decese. Posibil și mutații ale virusului care să-l facă rezistent la orice vaccin existent. Scenariul apocaliptic mai prevede că în decembrie 2023 vom avea 3,2 miliarde de cazuri și 271 milioane de decese. Puteți consulta raportul simulării de la Munchen aici.

În comparație, astăzi, 21 mai 2022, sunt înregistrate la nivel global 525 de milioane de infectări Covid și ”doar” 6,28 milioane decese. Deci variola maimuței ar urma să fie de circa 45 de ori mai mortală.

Monkeypox a fost identificat pentru prima dată în 1958, dar nu a existat un focar în afara Africii până acum. Adică până când am ajuns în ziua exactă prezisă (wow, câtă precizie!) de specialiștii în biosecuritate prezenți la conferința de la Munchen, în martie 2021.

Între timp, a apărut și prima confirmare a unui caz de infestare în Statele Unite:

Image

Epidemiologii ”de pe Twitter” Jennifer Nuzzo și Bill Hanage sunt la fața locului – dar încă nu au spus dacă văd ceva ciudat în legătură cu primul focar global de Monkeypox care apare la jumătatea lunii mai 2022, la un an după ce au acționat în calitate de consilieri în cadrul unei simulări internaționale de biosecuritate. (vezi foto)

Guvernul SUA a intrat în forță în scenă cu o comandă de 13 milioane de doze de vaccin Monkeypox de la Bavarian Nordic.

Epidemia globală de Monkeypox – care se produce exact în intervalul de timp prezis de o simulare de biosecuritate din martie 2021 – seamănă izbitor cu epidemia COVID-19. Ultima apărută la doar două luni după Evenimentul 201, simulare sponsorizată de Bill Gates.

Ca și în cazul Evenimentului 201, participanții la simularea Monkeypox au tăcut până acum. N-au spus nicăieri că au participat la un exercițiu de pandemie ale cărei ”predicții” s-au întâmplat să devină realitate câteva luni mai târziu.

Evident, simple coincidențe. Conspirații.

Un specialist prezent atât la Evenimentul 201, cât și la simularea Monkeypox este George Fu Gao, director al Centrului chinez pentru controlul bolilor. La Evenimentul 201, Gao a ridicat în mod special problema combaterii ”dezinformării” în timpul unei pandemii ”ipotetice” de coronavirus.

Iată-l pe Gao la Evenimentul 201, chiar lângă Avril Haines, directorul Serviciului Național de Informații din Statele Unite.

Desigur, mai e ceva timp până în ianuarie 2023 (următoarea etapă a pandemiei de variolă a maimuței). În mod normal, războiul din Ucraina ar trebui să se termine înainte de finele lui 2022, potrivit predicțiilor lui Alexei Arestovich, consilierul lui Zelensky pe probleme militare.

Așa că există timp suficient să ne pregătim măcar din punct de vedere psihologic. Să scoatem măștile de la naftalină, mănușile, dezinfectanții, să stăm acasă, să salvăm vieți, să ne facem cuminți toate dozele și să le punem copiilor noștri încă un film pe Netflix, cât școlile rămân închise.

p.s. Tucker Carlson, la Fox News, 19 mai 2022: ”Administrația Biden este pe punctul de a încredința Organizației Mondiale a Sănătății puterea asupra tuturor aspectelor intime ale vieții noastre. Imaginați-vă toate atentatele la adresa libertățior civice pe care le-ați trăit în timpul restricțiilor COVID, dar devenind acum permanente și administrate din afara țării”.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Dacă și acum se mai pune botul, atunci popolatia chiar și o merita.
    Sa pună botnițe la popo lații care sunt afectați. Și să i tina și acasă.
    Pe mine să mă scuteasca, că i ia mamadracului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs