Jurnal în vreme de pandemie | Sezonul 2, Ep. 11 | I̶m̶u̶n̶i̶t̶a̶t̶e̶ Mentalitate de turma

Silviu Chiran

Incep cu finalul, pentru cei mai grabiti dintre noi. Obiectivul campaniei de vaccinare globala nu a fost si nu este legat de dorinta nemaintalnita a oamenilor politici de a-si proteja populatia impotriva Covid-1984. Nu are treaba cu eficienta vaccinului sau a altor tratamente.

Da, s-au facut niste bani. Sau s-au aruncat. Daca privim dinspre noi. Inclusiv in Romania. Daca companiile farmaceutice pot dezvolta un produs care sa va faca bine, o vor face. Daca pot vinde un produs care nu te ajuta prea mult, fara sa riste nimic, si care sa le aduca venituri serioase, o vor face. Nu cred ca ar lansa un produs (nici macar nu vor incerca) care se le afecteze veniturile pe termen lung. Presupunand ca poate exista si poate fi dezvoltat un tratament care se te fereasca de orice boala, nu va asteptati sa vedeti nici macar finantare pentru asa ceva de la o companie din industria farmaceutica actuala.

Revenind, obiectivul presiunii formidabile, al mandatelor sau al cvasi-mandatelor pentru vaccinarea tuturor nu are vreo legatura cu virusul, ci cu dorinta de a ne obisnui cu ceea ce frumos a fost denumit “Certificat verde”/”Certificat sanitar” sau, mai nou “Stop Covid”. Ce? Cum? De ce? Analizam si decelam impreuna. Cu informatiile existente.

Pentru cei mai corporatristi dintre noi e mai usor daca scriem ca procesul de vaccinare a fost un proiect pilot. Prin care s-a validat infrastructura necesara pentru noul tau certificat de nastere. Zis si verde, sanitar sau cum vrei tu. Tot aia este. O noua solutie pentru identitate digitala. Intrucat ne place cu filmele, incepem cu unul frumos. Scos pe piata in octombrie 2020 de catre o multinationala cu filiala si in Romania. Cei care trec des prin Wonder Valley (sau Grozavesti pentru non-hipsteri) banuiesc ca i-au vazut sigla de multe ori. Se cheama Thales. Compania este de origine franceza, insa in ultimii zeci de ani livreaza multe proiecte tehnologice in zona serviciilor publice (cu accent pe cele militare) tarilor NATO. Pentru cei suficient de batrani, amintesc doar ca au un parteneriat strategic cu un alt colos militaro-industrial pe nume BAE Systems. Acestia (englezi la originie) au facut multi purici (aka $$$) pe la noi acum vreo 20 de ani vanzand niste vase din flota majestatii sale. Pe vremea lui EL insusi. Fiind vineri azi, ma gandesc serios daca sa public sau nu. Nu de alta, dar poate nu credem nici azi in textele de vineri seara. Asta este pentru cunoscatori:P. Mai multe despre tovarasu’ Nastase in primul episod al sezonului 3.

Sa revenim la Thales. Echipa de comunicare publica in octombrie 2020, pe canalul lor de Youtube un minunat filmulet de prezentare al unui produs la care lucrau. Mai sa plangi daca il urmaresti. Daca sunteti obisnuiti cu stilul si ritmul muncii in multinationale, puteti presupune ca “data gathering-ul” pentru realizarea filmuletului a inceput cu luni inainte. Si ca despre functionalitati au aflat de la product owner. Chiar de-ar fi durat 1 zi (imposibil), tot e ciudat ca o companie privata (cica) sa promoveze acest minunat tool care te ajuta sa ajungi la timp sa-ti faci doza de vaccin obligatoriu. Captura de ecran a traducerii oferita cu generozitate de catre AI-ul Google putin mai jos. Filmuletul este usor de gasit. In caz ca dispare, las si un link cu persistenta mai mare: https://rumble.com/v112gvq-thales-digital-id.html. In caz ca ati uitat, in octombrie 2020 nu exista inca aprobare de urgenta pentru celebrele vaccinuri ARN, cu atat mai putin sa discutam despre certificat sau vaccinare obligatorie.

 

Captura de ecran cu traducerea

Pentru cei mai lenesi, punem filmuletul aici:


In mod evident, un sef de la Thales a baut bere (probabil vreun vin fitos, dar am zis sa fiu popular) in vreo carciuma de fite de la Bruxelles cu Madam Ursula von der Leyen si au zis sa o puna si de-o portie de varza cu carnati. Sau a fost gand la gand cu bucurie. Nu de alta, dar great minds think alike. Asa am auzit.

Americanii, ca de obicei, mai destepti si mai rapizi. In timp ce companiile de casa ale comunistilor europeni isi prezentau filmuletele aspirationale, ei erau deja in faza de roll-out. Aveau un patent cu nume frumos: 060606 (sa zboare gandurile acum) care descrie cat de elegant poti valida niste tranzactii intr-un blockchain cu o baza de date clasica combinata cu niste senzori, niste oameni si o infrastructura de comunicatii. Patentul a fost aprobat (publicat) pe 26 martie 2020. Este depus in numele Microsoft. Dupa cateva zile, la inceputul lunii aprilie 2020, Bill Gates a inceput sa ne povesteasca cum iesim din pandemie doar daca vom avea un certificat international care sa ne valideze sanatatea. Oare ce platforma se gandea sa foloseasca? Putintica rabdare, va rog:).

Patentul este usor de gasit pe Google patents, dar l-am urcat si aici. E pacat sa se piarda (cine stie cum) atata inovatie:

https://siasky.net/_AjsaKDkiwaDToNXp3HhtXNn52ntx0IkJU_y4bBwO6jKiQ

Sa va las si un link cu start-up-ul suedez care iti poate introduce certificatul in …. (nu va ganditi la prostii) in brat? Sa poti intra facil la mall. Sau va sperii si e prea mult? Tehnologia nu e noua. Baietii aveau deja un pilot validat in 2018. In 2021 doar au lansat o functionalitate ceruta. Doar pentru curiosi: https://dsruptive.com/

Tot in America, baietii s-au ocupat si de cadrul legislativ. Cateva state pilot (Iowa, Kentucky sau Utah printre ele) au votat legile si au facut un parteneriat cu TSA (big brother din zona transporturilor sau baietii rai care va descalta sau va umbla prin laptop in aeroport) si cu niste baieti buni (sau asa au pornit si apoi s-au laudat cu asta in 1984). Un mare distribuitor de fructe. A investit si Forrest Gump in ei in anii 80. Apple le spune. Un comunicat al companiei aici: https://www.apple.com/newsroom/2021/09/apple-announces-first-states-to-adopt-drivers-licenses-and-state-ids-in-wallet/

Suna bine? Nu? Viata simpla? Fara batai de cap. Oricum nu ai nimic de ascuns, nu? Hai sa citim din brosura care promoveaza minunatia de certificat digital in statul american Utah:

 

Permis de conducere sau catuse de sclav?

Seamana cu functionalitatile prezentate atat de frumos de catre Thales. Ce o fi Social Credit Scoring ma intreb? Cine a fost prin China sau a urmarit vreo 2 episoade din Black Mirror intuieste deja. Ce folosesc cei din Utah? Aplicatia de aici: https://mobiledl.us/. Niste baieti abonati la contracte cu statul. Credeati ca nu se poarta si la ei?

Altfel, daca vreti sa vedeti cum stau americanii cu implementarea solutiilor digitale pentru autentificare, aveti ceva frumos aici: https://www.mdlconnection.com/implementation-tracker-map/. Vizual. Cu grafice si tot tacamul.

Nu discutam doar despre niste initiative ale unor companii private. Discutam despre pasi directi si specifici in mai multe zone ale lumii. In Statele Unite s-a inceput adunare bazei de date relationale (EO – Executive Order – emis in decembrie 2021 si finantare votata in Congres in aceeasi luna) prin unificarea datelor de vaccinare + TSA + IRS + un fel de recensamant, in Parlamentul European tocmai a fost prelungit certificatul (nu, nu ati scapat inca), iar din decembrie 2021, in UK este definita forma de implementare pentru Social Credit Score. Pe scurt: nu trebuie sa-ti superi seful (de la birou) sau sa superi politicienii. Altfel, amenda automata. Direct in certificat.

Ceva fin. Nou-nout. Din UK. In Londra si Leeds inca sunt posturi neocupate:

 

Slujbe bine platite la Londra sau Leeds

De ce au fost americanii inainte? Au furat startul. Inca din 1871 si 1917 (via Berlin) sau 1971 (direct de la Washington). Ce le place simbolistica:). Desi scris in gluma, sunt multe adevaruri ascunse sub anii de mai sus. Lasam istoria si revenim la prezent. Sau din 2010 incoace. Organizatia care a impins agenda asta cu certificatul (prin intermediul vaccinarii cvasi-obligatorii) se numeste ID2020. Are mai multe organizatii in spate, insa cele care apar pe frontispiciu sunt Microsoft, Gavi, Accenture, ideo.org si, cu voia dumneavoastra, ultimul:P pe lista, Ion Ilie The Rockfeller Foundation. Cateva cuvinte despre fiecare, pana sa trecem la Sefa de la Operatiuni de la ID2020:

  • Microsoft – prea cunoscuti, trecem peste, dar nu uitam ca sunt beneficiarii patentului 060606.
  • Gavi (The Vaccine Alliance) – un ong simpatic care se ocupa cu vaccinarea lumii intregi cu bani de la Bill &Melinda Gates Foundation&Co. Bine mai omoara copii prin Africa sau sportivi prin Europa, insa inovatia cere sacrificiu. Ne e si noua specific. Sau ati uitat de Ana lui Manole?
  • Accenture – firma mare de tehnologie. Lol. Sunt unii dintre fosti mari 5 (Big Five), actuali 4 (mai spre 3). Si care vor deveni 0. Pun si eu umarul. Numele de pe certificatul de deces: Arthur Andersen. Divizia de outsourcing s-a rebranduit in Accenture la inceputul anilor 2000. Sunt curati ca lacrima si au fund de bebelus. Si nici gura nu le miroase. Nici macar unii dintre cei angajati nu stiu unde lucreaza. Sunt multi si in Romania. Asa e cu porcii, dupa cum ne-a invatat Orwell in Ferma Animalelor. Unii sunt mai egali decat altii.
  • Ideo.org – agentie de hipsteri blm-isti folositi la tot soiul de initiative globale bine intentionate. Finantati, cum am scris intr-un episod anterior, prin bani adunati de la multi si prosti sau prosti, da multi.
  • The Rockfeller Foundation – parca acum Lockstep-ul ala din 2010 pare ceva mai aplicat. Chiar daca a disparut think tank-ul care l-a realizat pentru aceasta minunata fundatie. Nu stiu ce s-ar face omenirea daca n-ar lucra acesti baieti pentru propasirea noastra si indeplinirea idealurilor cele mai inalte ale Partidului Comunist International. Pentru curiosi cautati Lockstep – Rockfeller. Dar nu pe google:P.

Cum v-am spus, americanii au furat startul. In mod evident nu discutam despre americani, ci despre globalisti, dar suna mai bine concursul asta de la nivelul Comisiei Trilaterale. In care americanii:P si comunistii europeni joaca “catch up game” cu chinezul. Asadar, americanii:P nu au inceput in 2020. Desi organizatia asa se cheama si isi impinge agenda identitatii digitale globale. Domeniul a fost cumparat pe 10 mai 2015 de catre Sefa de la Operatiuni, aka Dakota Gruener – https://www.linkedin.com/in/dakotagruener. Adica fosta sefa de la GAVI. Asa e cand ai angajati de incredere. Ii trimiti de colo, colo. Performeaza. Mai ales ca si-a facut si stagiul militar politic pe Capitol Hill in slujba senatorului democrat Ron Wyden (daca ati urmarit audierilor sefilor NSA in 2012-2013 ar trebui sa il stiti). Domeniul a fost luat in nume propriu folosind GoDaddy, iar firma din spatele ID2020 a fost “incorporata” in 2017 cand a primit si prima finantare (275000 USD de la Rockfeller Foundation – https://www.rockefellerfoundation.org/grant/2017-100/).

Pe 11 aprilie 2022 domeniul a fost mutat la alt registrar (Gandi.Net) si inregistrat pe firma mama – Identity2020 Systems, Inc. Gandi.net a fost cumparat de catre Montefiore Investment. Societatea de investitii este condusa de un fost intern Olivier Wyman pe nume: Téodora Alavoidov. Dakota Gruener a lucrat si ea la Olivier Wyman in trecut. Si la nivelul asta, tot cu “suna un prieten” functioneaza. Am retinut informatiile intrucat imi suna cunoscut Montefiore Investment. Ca are treaba sau nu cu Moses Montefiore habar n-am. Va las sa descoperiti. Cum am scris intr-un episod anterior, sunt atat de incurcate legaturile intre baetii astia ca nici ei nu cred ca mai stiu cine, ce si cum. O singura nota despre Olivier Wyman. Cine sunt? Niste baeti si fete super inteligenti, dar care sunt in acelasi timp, idioti utili si idioti foarte utili. Diverse comitete si comitii ii angajeaza cu diverse obiective specifice. Daca vreti, un think tank corporatrist.

In caz ca inca mai aveti nelamuriri cu obiectivul ID2020, va las mai jos o captura de ecran cu unul dintre grupurile de Linkedin in care participa domnita: Blockchain Executive.

 

ID2020 + Blockchain = Love

ID2020 nu este despre libertatea celor care nu au identity, ci despre sclavia tuturor care accepta aceasta metoda de control. In caz ca nu va este clar, las scris mare si cu bold: solutiile de tip blockchain, in ciuda afirmatiilor unora, asigura transparenta totala. Citit dinspre “baetii care ne tot iau la misto ” [si nu ma refer la cei care o fac in fata la dinamo:P], se intelege: control total.

Cei de mai sus (Thales, Get Mobile North America sau ID2020) nu-s singurele organizatii care se ocupa de “democratizarea” identitatii digitale. Poate cea mai puternica este VCI. Sute de organizatii sunt afiliate. Le gasiti aici: https://vci.org/about. Leadershipul este asumat de catre Mitre. Specialistii in securitate cibernetica stiu cine este si cu ce se ocupa Mitre. Pentru oamenii obisnuiti scriem doua vorbe: sunt o corporatia utilizata de catre serviciile secrete americane (militare sau civile) pentru diverse proiecte. Daca la inceput rolul DoD (Department of Defense) era mai mare, in ultimii ani Mitre a devenit un soi de anexa a CIA. Inclusiv finantarea “non-publica” vine prin firma de investitii (cea oficiala, caci au si alte VC-uri “acoperite”) a CIA-ului: In-Q-Tel. Daca doriti sa vedeti si alte firme de tehnologie finantate de catre CIA e simplu. Mergeti aici: https://www.iqt.org/portfolio/. Cativa dintre “libertarienii” de pe internet vor inghiti in sec cand vor descoperi unele dintre acele companii. Urmaritorii avizi ai conflictului din Ucraina s-ar putea sa recunoasca Metabiota. Stiind si de finantarea CIA pentru EcoHealthAlliance, e posibil sa inceapa sa-si puna intrebari intrebatoare. Daca n-au fost chinezii in spatele Covidului? Cu liliecii am lamurit-o deja.

VCI sunt cei mai avansati din perspectiva frameworkurilor de implementare si a solutiilor tehnologice. Insa sunt limitati doar la partea medicala. Aka certificat de vaccinare. Pentru moment. Bunatatile vin dupa urmatoarea pandemie si/sau val. Dupa cum scrie aici:

SMART health cards as of now include a person’s name, gender, birth date, phone number, and email address, as well as vaccination status. Developers hope, however, that these cards will eventually become all-encompassing universal digital identities that reside within a universal digital wallet.”


Am decelat deja:

Ce? – solutie de identitate digitala globala (pe larg despre cum va fi aplicata, probabil, in episodul urmator).

Cum? – prin constrangere (vaccinare) sau zaharel (uite ce frumos interactionezi cu statul; uite ce usor calatoresti; uite Toto, nu ne mai trebuie permis sa zburam din Kansas si alte frumuseti livrate de ideo.org&fratii lor). Si alte metode mai mult sau mai putin persuasive.

De ce? Hai sa facem o conventie. Redenumim Elita in Mr. Global. Suna mai bine. Catherine Austin Fitts foloseste aceasta expresie. Cine e? O tipa implicata in sistemul politic american de cativa zeci de ani. Cu bune si rele. Cu informatii mult peste medie si dorinta de a transmite lumii adevaruri dureroase. Ca este de la varsta inainta si isi pune ordine in viata sau doar o atitudine morala descoperita tarziu, conteaza mai putin. Mesajele sunt importante. O sa pun si un link cu un super interviu cu ea, insa pentru cei pasionati de research si date (mai greu de gasit folosind Google sau media mainstream) va recomand site-ul ei. Il gasiti aici si are super continut: https://home.solari.com/.

Asadar, Elita a murit, Long live Mr Global! Sau nu. De noi depinde.

Dupa cum ii spune numele, Mr. Global isi doreste un stat global. De multa vreme, desi e mai clar ca actioneaza pentru asta din 1917, 1971, 1991 sau 2014. Cu rezultate decente. Nu la vedere. De ce?

In primul rand pentru ca cea mai simpla si sigura forma de a-ti proteja averea este sa o pui sub mantia interesului public. De aici dorinta lor nebuna pentru societatile comunistoide. Daca nimeni nu detine nimic, nu le poti lua nimic. Nu-i bai pentru ei. Ei sunt porcii din Ferma Animalelor. Noi? Vom fi cei care nu vom detine nimic si vom fi foarte fericiti. Dupa cum ne spune WEF de cativa ani. Bine, le place comunismul si pentru forma distribuita de control. Mai multe despre delatorul transformat in smart contract in episodul viitor.

Tarile puternice l-au adus pe Mr. Global in acest punct. Aceleasi tari puternice sunt cele care il incurca acum. Nu poti conduce lumea impotriva armatei americane. Sau a populatiei americane (care are peste 300 de milioane de arme). Cata vreme poate controla armata sau populatia americana isi impinge agenda. Dar daca nu o mai poate face? Riscul potential este prea mare pentru Mr. Global. Statele nationale au fost bune un timp. De la o vreme nu mai sunt. Asa ca se ocupa sa dispara. Divide et impera pe steroizi. Ne referim la tari, nu la oamenii din ele.

Hai sa lamurim o chestie. Nu vrea nimeni sa ne omoare. Nu vrea nimeni sa reduca (fara un beneficiu specific) populatia lumii. Ca nu-i deranjeaza daca moare unul sau altul pe altarul … whatever bullshit globalist e alta discutie. Sau ca e complicat sa gestioneze 8-10 miliarde de plebei si nu le-ar strica mai putini sclavi… Si nici nu suntem atat de multi cum va transmit trompetele diverselor interese. Nu de alta, dar de sclavi la fabrica de baterii <<your fav german car:P>> sau la depozitul <<your fav retailer here>> va fi nevoie in continuare. Sa folosim aritmetica:

-daca toti oamenii lumii ar trai precum in New York, populatia de astazi a lumii ar incapea in Ucraina (versiunea 15 februarie) si Polonia. E adevarat, e aglomerat in Manhattan, dar in Queens sau Staten Island densitatea este decenta si verdeata peste media multor orase;

-daca toti oamenii lumii ar trai precum in Olanda, populatia de astazi a lumii ar incapea in Canada si Alaska, sau intr-o parte a Rusiei (ar fi si loc pentru extindere). Densitatea este ridicata in Olanda, insa oamenii de acolo traiesc in cea mai mare parte in case si blocuri micute si sunt cel mai mare producator mondial de flori (peste 50% din productia mondiala de flori este de origine olandeza). Si e multa verdeata. Si pe campuri si prin cafenele:P.

Deci nu-i chiar asa cu lipsa resurselor sau cu suprapopularea. Daca ar fi dramatic, am putea incepe sa plantam legume si fructe in orase, in locul diverselor plante ornamentale. Sau am creste morcovi si avocado in loc de suculente sau muscate. Nu ma intelegeti gresit. Cu toata ipocrizia consumerista in care ma aflu si eu, cred ca ne batem joc de multe resurse. Si am avea multe de optimizat sau de schimbat in interactiunea cu natura. Asta nu inseamna ca-s fan Greta Trotineta. Sau ca-i ascult cu gura cascata pe baietii are vin cu avionul personal la conferinta in care ne explica ca vaca nebuna nu-i buna pentru natura.

Atitudinea asta “ecologista” nu-i noua. Din anii 80 stiam ca petrolul si gazele se termina in maxim 10-15 ani. Campania agresiva cu privire la incalzirea globala sau, dupa caz, modificarile climatice sau vrajelile tovarasului Iliescu cu societatea sustenabila editate sub egida clubului de la Roma au devenit super vizibile in anii 90. Imediat dupa ce a inceput rolul de alba ca zapada al lui Al Gore campania a fost extinsa in toata lumea. Un om destept mi-a spus in anii 90 ce este cu aceasta campanie. Din pacate am uitat cine. Din fericire nu am uitat ce mi-a spus. Super vizionar. Abia acum Google implementeaza prima forma. Ideea este simpla. Unul dintre atributele unui stat este incasarea de impozite. Dat fiind ca un stat global nu ar fi acceptat, nu s-ar asigura primul principiu al fiscalitatii. Nu ma refer la vrajelile invatate la scoala si niciodata aplicate in viata reala: echitatea, universalitate, bla, bla. Ma refer la conformitate. Prin campania desantata cu privire la “modificarile climatice” – ca sa fiu corect politic, Mr. Global incearca sa convinga cetatenii globului sa plateasca un impozit direct pe consumul de dioxid de carbon. Acest impozit este noul TVA, incasat insa de catre Mr. Global, nu de catre fiecare tara in parte. In septembrie 2021 Mastercard a lansat in Suedia (tara cu multe trotinete) un card ca iti calculeaza live consumul de co2 in functie de produsele achizitionate. Si daca depasesti o limita, nu te mai lasa sa cheltuiesti:). Google introduce deja in mentalul colectiv noua forma de afisare a TVA-ului in tabelul de preturi Flights. Transferand banii intr-un blockchain, devine trivial sa aduni acest impozit. Vedeti a cincea coloana:

 

Conformitate prin persuasiune

Inchid subiectul cu bla-bla-urile de mediu cu precizari importante. Modificari climatice exista de cand lumea. Probabil ca epoca post-industriala are un efect asupra climei, dar nu este atat de evident cum se pompeaza la tv. Inclusiv din campanii construite din toolkit-uri precum cel de aici: https://www.are.na/richard-wecker/climate-fcn4xi-c3rq. Ca sa intelegeti de ce e mai multa comunicare decat stiinta in vrajeala in care un pion este si Greta Trotineta. Scriu din unghiul omului indragostit de natura, dar care a invatat ca atunci cand vrei sa rezolvi o problema te uiti la primele 94% cauze, nu faci propaganda pentru ultimele 6%. Altfel esti si ipocrit si prost. Si, sa ne lamurim cu o chestie. Care ne afecteaza si ne va afecta pe toti. Pretul energiei este invers proportial cu nivelul de trai al unei societati. Avem date pe mai mult de 100 de ani. Nivelul urias si in crestere de acum nu va face decat sa creasca saracia. Idiotii utili stangisti vor omori indirect, insa, la propriu, oameni prin inanitie. Saracirea generalizata este unul dintre obiectivele asumate de catre Mr. Global. Inainte de marea resetare, care va aduce bunastare si fericire. Nu glumesc, din pacate. Mai multe in episodul viitor.

Daca tot mai aveti dubii, va dau o informatie. Mr.&Mr(s). Obama, Nancy Pelosi si John Kerry (aka noul-tar-climatic sau al_gore_2.0 sau omul care are speech-uri despre co2 la conferinte unde vine cu avionul privat) si-au cumparat in ultimele 9 luni case extraordinar de scumpe (60 mil usd in total) aflate pe plaja. Fostul presedinte si fostul ministru de externe si-au achizitionat proprietati pe o insula la moda in randul globalistilor: Martha’s Vineyard. “Sefa la deputati” a ales o insula de langa Florida. Va intreb acum: daca acesti baieti si fete care ne povestesc ca in urmatorii 8 ani 1 miliard de oameni se vor muta de pe coasta cred asta, mai investeau 60 de milioane in case aflate la jumatate de metru de nivelul marii? Hai sa fim seriosi.


Intrucat intram in fazele finale este nevoie de cat mai multi dintre noi. Nu ca ne-am dori noi, dar Mr. Global lucreaza, am nevoie de ajutorul tau. Dupa cum am scris deja in documentul original:

Citeste, Analizeaza, Distribuie, Actioneaza

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Nimic din toate astea nu ar fi posibile fara complicitatea șefilor de state și de guverne și, mai ales, a serviciilor secrete din toate țările care sunt in joc. Și nu în ultimul rând din cauza incremenirii popoarelor care stau precum vitele la tăiere și adulmeca floricele precum boul Ferdinand al lui Disney. Lumea este atât de proasta și de lasă incât își merită soarta. Altceva nu știu ce să mai zic. Parca s a aruncat o vraja de apatie și letargie și toți sunt anesteziati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs