Servicii secrete pentru industria farmaceutică

Nancy Faeser, ministrul federal de Interne al Germaniei

E atât de luminos: vaccinarea obligatorie nu pare să vină. Mizeria farmaceutică necontrolată nu mai trebuie să fie injectată în venele tuturor. Dar poate că persoanele de peste 50 de ani ar fi, totuși, eligibile. Asta își doresc ”medicii de top în terapie intensivă”. Vaccinarea forțată nu este exclusă. Amânat nu înseamnă abandonat. Experiența ne arată că întotdeauna există un nou virus media care pândește undeva. Mai presus de toate, proprietarii industriei farmaceutice sunt la pândă: ei doresc ca vaccinarea permanentă să fie consfințită prin lege. La fiecare șase luni? La fiecare trei luni? Principalul lucru este că bilanțurile lor contabile plesnesc de sănătate.

Dușmani ai societății

Dacă vaccinarea obligatorie nu ar mai fi în discuție, atunci acest site ar trebui să nu mai existe: ”Wir gegen Impfgegner*innen” (Noi împotriva celor care se opun vaccinării). Pentru că site-ul îndeamnă în mod deschis la o vânătoare împotriva celor care refuză vaccinarea: ”O minoritate controlează situația legată de infectări prin comportamentul lor antisocial conștient sau inconștient”. Întrucât acești ”dușmani ai societății cresc (…) riscul de apariție a unor noi variante de virusuri și, prin urmare, apar riscuri incalculabile pentru noi toți”.

Ghid de denunțare

După ce dușmanul a fost marcat, vin instrucțiunile de denunțare: ”Cu sprijinul dumneavoastră activ, vaccinarea obligatorie se poate realiza mult mai eficient și în interesul majorității”. Cu turnătoria online, spionajul nu a fost niciodată atât de ușor.

Autoritatea fantomă a biroului federal

Dacă se caută cine se află în spatele campaniei anticonstituționale, se ajunge la această adresă în amprenta site-ului: ”Bundesservice Telekommunikation”, Heidelberger Straße 63 – 64, 12435 Berlin. Deci o autoritate federală pe care nimeni nu o cunoaște la nivel național. La numărul de telefon indicat se ajunge la un fax, iar la adresa de e-mail a specialiștilor în comunicare se răspunde cu un mesaj de eroare. Camuflajul prost demască adresa ca fiind o autoritate fantomă a Oficiului Federal pentru Protecția Constituției.

Pretext pierdut pentru a exista

Oficiul pentru Protecția Constituției ar trebui să protejeze democrația. Așa scrie într-o lege din anii ’50. Adică pe vremea când lumea era încă împărțită în două: Vest și Est, bine și rău. Asistam atunci la o vânătoare feroce de comuniști. După dizolvarea Blocului Estic, ”biroul” și-a pierdut de fapt pretextul de a exista. Dar guvernanții nu puteau renunța la un birou de observație atât de frumos. Și dacă nu aveți dușmani reali ai constituției, atunci îi fabricați voi înșivă, împreună cu grupul terorist NSU.

S-a găsit un nou grup țintă: oponenții vaccinării

Acum, se pare că biroul a găsit un nou grup țintă: adversarii vaccinării. Deși ei sunt tocmai cei care își apără drepturile protejate de Constituție, cum ar fi dreptul la integritate corporală și libertatea de exprimare, tocmai această atitudine îi face extrem de suspecți. Și tocmai de aceea, Oficiul vrea să îi pună pe ceilalți cetățeni pe urmele lor: ”Raportează acum refuzul vaccinării”, se cere pe site-ul Oficiului. În plus, raportează ”persoana care folosește documente de vaccinare/ recuperare falsificate”.

Nancy Faeser – Inamicul Constituției

Nancy Faeser este ministrul federal de interne. Ea conduce serviciile secrete, care își camuflează vânătoarea de oameni nevinovați cu argumente ideologice de genul: ”Persoana trebuie protejată de ea însăși”. Asta ar trebui să ușureze munca informatorului. Bineînțeles, ”gânditorii cu capul lor” apar în categoriile ”periculoși”. Este vizat cu atenție un inamic intern, care nu ar trebui să existe conform Legii fundamentale, dar devine extrem de util pentru formarea societății. Prin această practică, se poate identifica un dușman periculos al constituției: Nancy Faeser. Faptul că, în același timp, ea conduce afacerile industriei farmaceutice prin creșterea presiunii asupra nevaccinaților, ar putea însemna că este coruptă.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs