Camionagii din toată lumea, uniți-vă! Zgândăriți un liberal și veți găsi un fascist

Muncitori din întreaga lume, uniți-vă. Nu aveți nimic de pierdut în afară de lanțurile voastre. Asta e de la Karl Marx, bineînțeles. El a scris această frază celebră în 1848. Lucru ciudat, destul de probabil ca Marx însuși să nu fi întâlnit niciodată un muncitor adevărat.

Stați puțin. Nu a petrecut un deceniu într-o fabrică de bumbac, fiind martor direct al opresiunii. Nu. Karl Marx nu a petrecut nicio clipă într-o fabrică. A fost un copil bogat care a devenit jurnalist. Dar, timp de peste 150 de ani, Karl Marx a inspirat generații de alți copii bogați, deveniți și ei jurnaliști, ca să repete replica sa ori variante ale acesteia.

Cu timpul, muncitorii au devenit clasa muncitoare și apoi, odată cu feminismul, oameni ai muncii sau familii muncitoare, dar ideea în sine nu s-a schimbat niciodată. Oamenii obișnuiți, salariații, sunt păgubiți, așa că trebuie să se unească. Trebuie să se unească pentru protecție și pentru demnitate. Aceasta a fost ideea care a stat la baza mișcării muncitorești și fiecare președinte democrat, de la Andrew Jackson până în prezent, a subliniat același lucru în mod repetat. ”Nobilii oameni din Scranton…” O auziți chiar și astăzi. Așadar, democrații au repetat replica destul de des. Ai putea crede că vorbesc serios.

O spun cu adevărat? Să facem un test. Iată cum veți ști. Urmăriți ce se întâmplă atunci când muncitorii adevărați se adună în grup, cu scopul de a protesta împotriva unor abuzuri.

Ce se întâmplă atunci? Intelectualii îi întâmpină pe muncitori ca pe niște eroi? Organizează o paradă? Le ascultă cu atenție poveștile? NPR realizează un reportaj simpatic despre ei? Sau cei autointitulați progresiști se retrag cu repulsie și groază în fața sărăciei oamenilor care, așa cum spuneam, muncesc pentru a-și câștiga existența? Îi denunță imediat liberalii ca fiind naziști și cer suprimarea lor prin forță? Aceasta este întrebarea. Care-i răspunsul? Îi vom întreba pe alegătorii lui Trump ce se întâmplă. Ei vor ști.

Sau gândiți-vă la ceea ce se întâmplă chiar acum în Canada. Mii de șoferi de camion au venit în capitala Ottawa pentru a protesta împotriva tiraniei guvernului lui Justin Trudeau. Lui Justin Trudeau nu-i plac șoferii de camion. Lui Justin Trudeau îi plac baronii capitalului privat și mogulii din domeniul tehnologiei, singurii care îi dau bani. Trudeau nu se află în Ottawa în acest moment. De fapt, el și familia sa au fugit atunci când au sosit șoferii de camion. Și de atunci se ascund. Așa că, atunci când revoluția cerută a sosit în cele din urmă, Justin Trudeau nu a fost acolo pentru a o vedea. A fugit îngrozit, oarecum trist.

Prietenul său Mark Carney a vorbit în locul lui. Carney este un fost director al Goldman Sachs despre care mulți cred că îl va înlocui pe Justin Trudeau dacă acesta se va decide vreodată să renunțe la putere. Într-un editorial recent, Mark Carney și-a vărsat furia pe camionagiii obraznici din Ottawa și pe oricine le-a trimis bani pe internet.

”Oricine trimite bani convoiului nu ar trebui să aibă nicio îndoială”, a scris Carney. ”Finanțați o seducție. Finanțatorii străini ai unei insurecții s-au amestecat în afacerile noastre interne încă de la început”. Ați înțeles? Acesta nu este un protest. Este o răzvrătire. Este o insurecție. În mod clar, Mark Carney s-a uitat mult la CNN în Canada și de aceea a ajuns la concluzia că șoferii de camion ar trebui zdrobiți cu forța.

”Cei care încă mai ajută la extinderea acestui protest trebuie identificați și pedepsiți cu toată puterea legii.” Iar cei care au trimis banii ar trebui să fie urmăriți penal. Dacă nu sunt urmăriți penal, Mark Carney se teme că, în final, ”claxoanele care sună constant la orice oră vor falimenta afacerile noastre”.

Râdeți deja? Așadar, aceiași moguli din finanțe care au aclamat blocajele timp de doi ani sunt acum profund îngrijorați că micile afaceri ar putea fi afectate de protestele camionagiilor. Hilar. Va fi interesant, apropo, să-i întrebăm de proprietarii de mici afaceri din Ottawa pentru a vedea ce cred ei. Ce părere au despre camionagii? Unii dintre voi știu exact care ar fi rezultatele, dar nimeni nu face acest sondaj, desigur. În schimb, au găsit o modalitate mai ușoară.

Justin Trudeau tocmai a ordonat poliției să închidă totul. Cum se face asta? Cum oprești un protest cu camioane? Simplu. Le confiști combustibilul. Este exact ceea ce face poliția din Canada.

OK, deci suntem, prin multă practică, cunoscători ai ironiei. Așadar, haideți să ne oprim un moment pentru a savura ironia de aici. Aceiași oameni care ne-au spus că trebuie să desființăm poliția ordonă acum poliției să confiște combustibilul de la canadienii din clasa muncitoare. Cei care încearcă să rămână în viață la temperaturi arctice.

Așa cum se spunea în anii 1960, ”zgândăriți un liberal și veți găsi un fascist”. Acesta era un slogan al Panterelor Negre, de fapt. Nu erau în întregime proști. De fapt, în acest caz, au avut perfectă dreptate.

Potrivit lui Justin Trudeau, deținerea de benzină în orașul Ottawa este acum o infracțiune. Ca să fie clar, Ottawa nu a declarat starea de urgență pentru că drumarii au dat foc la un tribunal, au împușcat pe cineva sau au distrus o biserică. BLM a făcut toate aceste lucruri, iar Justin Trudeau susține cu tărie BLM.

El și-a reafirmat sprijinul zilele trecute. Iată care este problema. Îl vom lăsa pe primarul din Ottawa să explice de ce șoferii pașnici de camioane reprezintă un pericol iminent pentru Canada.

PRIMARUL OTTOWA: ”Este îngrijorător când vezi cum protestele se transformă în ceea ce pare a fi un fel de carnaval distractiv, unde au castele gonflabile și jacuzzi și saune. O insultă totală la adresa oamenilor care suportă acest nonsens de șapte zile. Arată o mare insensibilitate”.

Au castele gonflabile pentru copii, mârâie primarul fără copii din Ottawa, hai să le facem rău. Da, doamnelor și domnilor, este o scenă întunecată în Truckistan în această seară. Copiii sunt pe castelele gonflabile. Bineînțeles, în același timp, părinții lor sfidează autoritățile și asta este o crimă. Un protestatar, un supremațist alb, a explicat motivele protestului său.

VIDEO TWITTER: ”Unde naiba ați fost? Nu ați fost acolo? Acum vreți să ieșiți în frig pentru a vă opune drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Nu am de gând să accept asta. Sunt un bărbat de culoare care stă alături de fratele meu chiar aici. Acesta este fratele meu chiar aici și niciunul dintre voi nu are dreptul să-mi spună cu cine să mă asociez și cu cine să nu mă asociez. Nu ați ieșit și nu v-ați exprimat îngrijorarea pentru faptul că Justin Trudeau mi-a interzis să părăsesc această țară din cauza deciziei mele medicale, pentru că am luat o decizie care nu i-a plăcut”.

Taci din gură, rasistule! Întoarce-te în Jamaica cu prostiile tale despre supremația albă. Apropo, nimeni din guvernul Canadei sau din mass-media, în mare parte controlată de guvern, nu stă de vorbă cu astfel de oameni. În schimb, au trecut direct la forță, așa cum fac întotdeauna regimurile pe cale să se prăbușească. Ei nu au niciun argument de adus. Tot ce au este puterea poliției. Și o folosesc. Oficialii de la Ottawa tocmai au amenințat că vor investiga penal compania californiană GoFundMe pentru că drumarii au strâns aproximativ 10 milioane de dolari. Iată cum se laudă șeful poliției din Ottawa că a furat acei bani:

PETER SLOLY, ofițer poliție: ”Am reușit, prin eforturile deputatului (…) care îl cunoaște pe primar, să închidem programul GoFundMe. Este o amânare temporară pentru că fondurile se îndreaptă deja în alte direcții. Acum urmărim aprovizionarea și combustibilul care intră în zonă prin investigații și operațiuni de strângere de informații și impunerea unor interdicții. Toate acestea fiind în curs de desfășurare ieri și în plină desfășurare astăzi”.

Operațiuni de strângere de informații? Acesta este un protest pașnic, politic. Nimeni nu a prezentat nicio dovadă contrarie. Nu este o operațiune de trafic de droguri sau de persoane. Nu este vorba de Al Qaeda. Sunt cetățeni canadieni care conduc camioane pentru a-și câștiga existența, dar poliția îi tratează ca un grup terorist. GoFundMe a anunțat că va redirecționa cele 10 milioane de dolari strânse de susținătorii camionagiilor către organizații caritabile, la alegere. Probabil către BLM, pe care l-a susținut încă de la început. Cu alte cuvinte, GoFundMe a plănuit să fure acei bani.

Apropo, au fost opriți să facă acest lucru de mai mulți procurori generali americani, care au amenințat că vor da în judecată companiile. Așa că firma a dat înapoi și se presupune că va rambursa banii. Dar, cu toate acestea, camionagiii, cei cărora le erau destinați, nu îi vor primi. Așadar, în absența GoFundMe, alte persoane suplinesc platforma. Un site alternativ de crowdfunding numit Give Send Go a intervenit și a strâns deja peste 5 milioane de dolari pentru camionagii. Cât timp va dura până când vor încerca să îl închidă și pe acesta?

Unii canadieni sunt în mod clar îngrijorați. Aceștia se îndreaptă spre criptomonede. Tally Coin, de exemplu, este un mic serviciu de crowdfunding care folosește Bitcoin. Nu este controlat de bănci. Tocmai asta este ideea. Ei organizează o strângere de fonduri pentru camionagii. Acum, vă întrebați de ce ar fi atrăgător? Nimeni nu poate fura banii. Niciun guvern nu poate face presiuni asupra cuiva pentru a preda banii, pentru că guvernele nu controlează criptomonedele. Bitcoin merge de la persoana A la persoana B și tot ce face intermediarul, compania, este să intermedieze între cele două persoane.

Destul de atrăgător. Și vă puteți imagina consecințele pe termen lung. Dacă cei care conduc, în această țară și în Canada, vor să facă dolarul american irelevant, vor continua să acționeze astfel. Și, în curând, așa va fi.

Oricum, devine foarte clar că singura modalitate de a evita controlul pe care tehnologia îl are asupra drepturilor noastre este descentralizarea. Acest lucru nu se aplică doar la crowdfunding, ci mai mult decât orice la comunicare. Nu te poți organiza dacă nu poți vorbi cu alți oameni. Facebook, de exemplu, a închis grupul ”Convoy to D.C. Group”, care adunase 134.000 de adepți în doar două zile. Nimeni nu mai are voie să promoveze organizația. Facebook, toată ziua de astăzi, a suprimat articolele pozitive despre camionagii din Canada. Bineînțeles că o fac. Pare a fi o știre, dar presa noastră a ignorat-o. În schimb, toată lumea din New York, D.C. și Los Angeles aclamă întărirea statului prin noi măsuri de siguranță națională în parteneriat cu Silicon Valley. Se unesc cu scopul de a zdrobi o mișcare pentru drepturile omului. Are sens.

REPORTER DE LA CNN: ”Cei care fac parte din așa-numitul Convoi al Libertății spun că vor rămâne pe loc până când obligativitatea vaccinării va fi abandonată, măștile vor fi date jos și viața va fi din nou așa cum a fost”.

PROTESTATAR: ”Acest întreg eveniment a depășit granițele vaccinurilor și acum este vorba despre întregul calvar”.

PROTESTATAR: ”Ne cerem libertatea. Asta e tot ce ne dorim”.

Așa că au fost liberi. Liberi să parcheze camioane mari chiar lângă biroul prim-ministrului, liberi să își instaleze tabăra în fața parlamentului. Poliția din Ottawa spune că a învățat multe în ultima săptămână, mai ales după ce au fost raportate agresiuni, intimidări și discursuri pline de ură.

SLOLY: ”Aceasta rămâne, așa cum a fost de la început, o demonstrație din ce în ce mai volatilă și mai periculoasă”.

REPORTER DE LA CNN: ”Și se răspândește ca o adevărată epidemie în întreaga țară”.

Se răspândește ca o epidemie. Acum, știați că CNN este garda pretoriană a clasei noastre conducătoare. Știați că au același rol în Canada și în alte țări? Câți bani încasează CNN de la guvernul Canadei? Ar merita să aflăm asta.

Ei au descris ceea ce se întâmplă în Ottawa ca fiind o ”demonstrație violentă și periculoasă”. Serios? De unde vine violența? Singurele persoane rănite până acum sunt protestatarii, camionagii.

Vineri, în Winnipeg, un anarhist pe nume David Zegarac a intrat cu jeepul său în patru persoane care protestau împotriva obligativității vaccinării. Zegarac nu s-a oprit după ce i-a lovit pe oameni. A fugit. Poliția l-a arestat. Bineînțeles, poliția tratează incidentul ca pe un accident cu fugă de la locul faptei. Nimic politic. Nu este vorba de terorism intern sau ceva de genul ăsta. Cu David Zegarac, cu opiniile sale, ei sunt de acord. Este un progresist, un credincios adevărat.

Dacă vă uitați cu atenție, veți observa că Zegarac are masca pe figură conducând singur în mașină, în timpul atacului. Dovadă incipientă a unei boli mintale. Ceva ce se vede în Canada tot timpul, și te face să te întrebi: dacă conduci singur cu masca pe față, reprezinți un pericol pentru pietoni? Este foarte posibil. Cineva ar trebui să finanțeze un studiu în acest sens. Pare a fi o poveste importantă, mai ales că toate se întâmplă la doar o oră de granița noastră.

Întrebarea este: Cât timp va dura până când astfel de proteste vor avea loc aici? În mod clar, presa noastră este îngrijorată. Urmăriți prezentatorii știrilor de dimineață de pe MSNBC. Sunt foarte, foarte îngrijorați de acești oameni din clasa muncitoare. Priviți.

JOE SCARBOROUGH: ”Unde au fost aceste proteste atunci când oamenilor li s-a cerut să le facă copiilor lor cinci vaccinuri?”

MIKE BRZEZINSKI: ”Erau în cabinetul medicului pentru a primi vaccinuri.”

SCARBOROUGH: ”Erau în cabinetul medicului pentru a primi vaccinuri și făceau mișto de cei de stânga de pe Coasta de Vest pentru că sunt anti-vaxxeri buclucași. Acum, au întâlnit dușmanul și dușmanul lor sunt ei înșiși, pentru că au devenit ceea ce urau. Este un cult.”

Așa că iată-i pe Joe și Mika rânjind din studioul lor din Florida la salariații înghețați, blocați în Ottawa pentru că doresc să le fie respectate drepturile omului. Dă-i naibii! Ei bine, Joe Scarborough le-a spus asta în față? Probabil că nu.

Scarborough este renumit pentru că s-a dovedit a fi un dur cu tinerele angajate. Unii spun că-i un ucigaș absolut la birou, dar e greu de imaginat că Scarborough ar vorbi așa dacă în cameră ar fi un camionagiu canadian adevărat. Camionagii din această țară urmăresc știrile TV și te întrebi: ce părere au despre asta? Ce s-ar întâmpla dacă șoferii de camion americani ar decide că s-au săturat de oameni ca Joe Scarborough și ar intra în grevă? Ce s-ar întâmpla atunci? Ei bine, această țară s-ar opri imediat, nu s-ar mai face livrări de nimic.

În timp, asta ar însemna foamete pentru cei din orașe. Dar chiar și pe termen scurt, ar exista o suferință profundă în SUA. De exemplu – și acesta e un lucru pe care prea puțini oameni din afara televiziunii îl iau în considerare – întreaga cantitate de Botox din lume este produsă pe coasta de vest a Irlandei. Adică un drum lung. De fapt, un lanț de aprovizionare lung de 4.000 de mile, de la fabrica Allergan din Westport, Irlanda, până la Jupiter, Florida.

Acum, angajații de la MSNBC s-ar putea să nu știe acest lucru, dar țara noastră nu are producție internă de Botox, nici de vitamina C și antibiotice. Este unul dintre produsele farmaceutice care salvează vieți. Noi le-am externalizat în mod nechibzuit. Așa că, dacă camioanele nu mai livrează, Botoxul nu mai vine. Și, dintr-o dată, prezentatorii de televiziune de la știrile de dimineață vor arăta ca și cum ar avea 58 de ani. Ceea ce de fapt au.

S-ar putea întâmpla așa ceva? Este imposibil? Nu, nu este imposibil. De cele mai multe ori, tendințele pornesc din Statele Unite și se mută spre nord, în Canada. Dar de data aceasta s-ar putea întâmpla invers.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs