Comisia Trilaterală Rockefeller și-a actualizat lista membrilor. Trei sunt din România

Liviu Tudor, membru al Comisiei Trilaterale

Organizațiile globaliste, ce reunesc membri din diferite țări ale lumii, decid de mulți ani asupra evenimentelor importante cu acoperire planetară. Puterea lor este cu siguranță mai mare decât a oricărui stat național. Mulți se regăsesc și în alte asociații similare.

Comisia Trilaterală – un grup de reflecție cu orientare globalistă – a fost înființată în 1973, printre alții, de către consilierul polonezo-american de rang înalt Zbigniew Brzezinski și fostul politician Henry Kissinger, în numele ultraglobalistului David Rockefeller. În prezent, este considerat unul dintre cele mai influente grupuri de reflecție din lume. Criticii îl numesc ”organizație privată de elită globală” sau ”guvernul mondial din umbră”.

Comisia Trilaterală este, așadar, o organizație privată de elită globală, despre ale cărei deliberări secrete nu aflăm prea multe. Membrii săi se întâlnesc în contexte informale, fără transparență mediatică. Scopul întrunirilor este de a influența și, astfel, de a controla deciziile luate de guverne în spatele scenei. Prin urmare, organizațiile de genul Comisiei Trilaterale au o influență asupra guvernelor similară cu cea a corporațiilor.

Membrii Comisiei apar adesea în puncte-cheie de decizie, fie în cadrul unor guverne și instituții naționale, fie în consiliile de conducere ale unor ONG-uri cu acoperire planetară. În prezent, Comisia Trilaterală este una dintre cele mai influente organizații la nivel global.

Lista completă, actualizată pentru anul 2022, conține numele membrilor din întreaga lume (o puteți consulta aici: comisia trilaterala). Iată-i și pe cei trei români care apar în listă: Rasvan Radu, Chief Executive Officer la UniCredit Tiriac Bank, Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale și Liviu Tudor, președintele Patronatului Proprietarilor de Clădiri din România (RABO).

Comisia Trilaterală, ca și Forumul Economic Mondial sau alte organizații globaliste, constituie ”centrele de formare” pentru viitorii politicieni de top.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Guvernul mondial funcționează la ONU din 1 Mai 2017 conf. Memorandumului Strasbourg ,2014. Agendele 21, 2025, 2030 etc. sunt in curs, pas cu pas.

  2. Dragi prieteni, se vede ca ” ILLUMINATII ” , au pus in joc sume imense care sa pregateasca strategia etapelor in variane duble si/sau triple pentru indeplinirea tintei strategice de instalare a guvernului mondial.

  3. Liviu Tudor 🤣🤣🤣 sluga lui Hrebe si Vântu.
    Daca nu l-a prins ANAF-ul a zis sa isi dea si un doctorat in economie poate asa i se confirma titlul de doctor la hotie.
    Ce patroni?

  4. Fara cuvinte

  5. Cine patronează Clubul Patrioților ?

    • Nu există un ”patron” în sensul larg al cuvântului. Există un loc unde să ne întâlnim și să schimbăm idei. Acesta e locul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs