Metaversul, biotehnologia și începutul transumanismului

Candace Owens

În casa mea, sărbătorim ”ziua boxului”. Soțul meu este englez – și asta se vede. Nu mai are nimic de-a face cu sportul, cu boxul – în esență, este o zi pe care o petreci cu vecinii și prietenii mâncând ce-a mai rămas prin frigider. Este ca o mahmureală de Crăciun.

Așa că, pentru mahmureala de Crăciun, ne-am dus cu copiii la un prieten acasă. Amicul nostru cumpărase o pereche de ochelari Oculus pentru fiul său. Sunt o pereche de ochelari giganți care îți permit să participi la un joc video, într-un fel de realitate virtuală. Cel puțin, așa a fost prezentat când au apărut prima dată. Dar când am încercat ochelari Oculus, mi-am dat seama că era ceva cu totul diferit.

Experiența mea nu a fost una lungă.

Mi-am pus ochelarii și, dintr-o dată, am fost transportată într-un lift – și a fost incredibil cât de real arăta și cât de bine se simțea. Am apăsat un buton și am urcat în lift, iar liftul s-a deschis și mă aflam în vârful unei clădiri, pe un mic pervaz.

Îi auzeam pe oamenii din jurul meu din universul real spunându-mi ”fă un pas pe pervaz și sari de pe el”. Iar eu le-am spus: ”Nu sar, în niciun caz nu voi sări de pe acest pervaz”.

Eram conștient-, desigur, că în universul real, picioarele mele rămăseseră pe pământ. Dar a vedea înseamnă a crede. Iar în această realitate, eram convinsă că mă aflam de fapt în vârful unei clădiri – și eram îngrozită. Am încercat să înaintez, dar, în cele din urmă, am renunțat: ”Nu, îmi dau jos ochelarii”.

Și apoi prietenul meu a fost următorul.

”Nu vreau să o fac”, a spus el. Dar soțul meu s-a gândit că ar fi amuzant să îl împingă, iar amicul nostru a căzut – în universul real – pe podea și a țipat. Era cu adevărat îngrozit. Și-a dat jos ochelarii și a spus că a simțit că de fapt moare.

Am remarcat că cineva chiar urma să moară de un atac de cord – iar gazda ne-a informat că trebuie să semnezi o declarație pe proprie răspundere pentru a juca. Pentru că oamenii chiar au murit. Ce ziceți de jocul ăsta?

Acum, de ce v-am povestit? Pentru că ceea ce vorbim și ceea ce am trăit eu a fost venirea metaversului. Ați auzit. Facebook și-a schimbat recent numele în Meta. Toată lumea vorbește despre metavers.

O porțiune de teren virtual s-a vândut cu 4,3 milioane de dolari în metavers, și ghiciți ce – după ceea ce tocmai am trăit – vă pot spune că a fost o investiție bună.

Rapperul Snoop Dogg are o colecție NFT de 17 milioane de dolari. Este o colecție de artă virtuală. Ce faci cu arta virtuală? O pui într-o lume virtuală. În casa ta virtuală. Pe terenul tău virtual.

Dar al doilea motiv, mai important, pentru care v-am povestit toate astea, este că m-a speriat. M-a speriat întrucât am simțit în sinea mea că am dat peste o piesă lipsă din puzzle-ul autoritar.

Gândiți-vă la asta – toate schimbările radicale experimentate în societate, în ultimii doi ani – cumva ele se aliniază perfect cu venirea metaversului.

Distanțarea socială. Oamenilor le este frică – cu adevărat frică – să își vadă fețele unii altora. Ce soluție mai bună pentru asta decât să comunice doar prin intermediul metaversului? Puneți-vă o pereche de ochelari și întâlniți-vă, virtual. Veniți la mine acasă, în lumea virtuală.

O închidere națională a școlilor, nemaiîntâlnită până acum, pentru a combate covidul – învățarea virtuală decretată cu scopul de a combate un virus care are aproximativ 0,1% șanse de a face rău oricărui copil. Copii obligați să existe oricum în spatele unor măști.

Ce pregătire mai bună ar putea exista pentru o meta-existență? În curând, copiilor li se va spune să stea acasă și să-și pună ochelarii ”de protecție” pentru a merge la ore.  Și vor fi convinși, de altfel, că se află de fapt într-o sală de clasă, stând alături de colegii lor. Pentru că așa de real se simte în spatele acelor ochelari. Doar că, de data aceasta, părinții lor nu vor trebui să se îngrijoreze de microbi sau viruși.

Nu va mai fi nevoie nici ca părinții să meargă fizic la serviciu – doar puneți-vă ochelarii și veți fi imediat transportați în birou.

Izolare și mai multă tehnologie.

Ceea ce vorbim, ceea ce încerc să vă comunic, este că ne aflăm în pragul transumanismului. Ființele umane devin computere.

Vreau să vă gândiți la acest lucru data viitoare când veți auzi cuvinte precum ”biotehnologie” – biologie și tehnologie care fuzionează.

Ne aflăm în pragul următoarei iterații a World Wide Web și asta ar trebui să vă îngrozească.

Așadar, bine ați venit la Web 3.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Link-uri utile

  Ne gasesti pe

  © opozitia.net | All rights reserved.
  CONECTARE
  Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs