VIDEO | PragerU | Schimbările climatice, între alarmism și realitate

Pentru alarmiști, este simplu: scăpăm de combustibilii fosili.

Nu numai că acest lucru nu este practic – peste 80% din energia mondială provine din combustibili fosili – dar nu este posibil din punct de vedere științific. Asta pentru că CO2 nu dispare din atmosferă în câteva zile, cum ar fi, de exemplu, smogul. Acesta rămâne în atmosferă pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Am scos nasul pe ușa balconului azi dimineață și mi-a înghețat instantaneu. Am plecat la serviciu mai înfofolită decât de obicei. E drept că am mers pe jos, dar lucrez la 10 minute distanță de locuința mea. În acest interval de timp mi-au înghețat mâinile și vărful capului, iar aburul pe care îl scoteam de sub mască îmi opaciza ochelarii. Dacă mă lovește vreo mașină la una dintre cele 4(patru) treceri de pietoni, deșteptul care a reintrodus purtarea măștii în exterior, îmi plătește spitalizarea? Gândul ăsta s-a suprapus peste cele asezonate cu ziceri neaoșe, din popor, foarte descriptive, despre ăla care cică ne-a lovit încălzirea globală. Nu știu la alții cum e, dar se pare că la și la capitolul ăsta suntem întârziați, că de atâta încălzire, tremurăm și afară și în case!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs