Este timpul ca Ministerul Sănătății din Israel să își recunoască eșecul

Profesorul Ehud Qimron, șeful Departamentului de Microbiologie și Imunologie de la Universitatea din Tel Aviv și unul dintre cei mai importanți imunologi israelieni, a dat publicității o scrisoare deschisă în care critică aspru gestionarea pandemiei de coronavirus.

În cele din urmă, adevărul va fi întotdeauna dezvăluit. Iar adevărul despre politica privind coronavirusul începe să fie dezvăluit. Când conceptele distructive se prăbușesc unul câte unul, nu rămâne decât să le transmitem experților care au condus gestionarea pandemiei: ”V-am spus noi!”.

Cu doi ani de întârziere, vă dați seama în sfârșit că un virus respirator nu poate fi învins și că orice astfel de încercare este sortită eșecului. Nu recunoașteți acest lucru, pentru că nu ați recunoscut aproape nicio greșeală în ultimii doi ani. Dar, în retrospectivă, este clar că ați eșuat lamentabil în aproape toate acțiunile dvs. Chiar și mass-media are deja dificultăți în a vă acoperi rușinea.

Ați refuzat să admiteți că infecția vine în valuri care se estompează de la sine, în ciuda anilor de observații și a cunoștințelor științifice. Ați insistat să atribuiți fiecare declin al unui val exclusiv acțiunilor dumneavoastră, și astfel, prin propagandă falsă, „ați învins ciuma”. Și din nou ați învins-o, și din nou, și din nou, și din nou, și din nou.

Ați refuzat să admiteți că testarea în masă este ineficientă, în ciuda faptului că propriile dumneavoastră planuri de urgență afirmă în mod explicit acest lucru („Planul de pregătire a sistemului de sănătate pentru gripă pandemică, 2007”, p. 26).

Ați refuzat să admiteți că recuperarea este mai protectoare decât un vaccin. Și asta în ciuda cunoștințelor și observațiilor anterioare potrivit cărora persoanele vaccinate nerecuperate au mai multe șanse de a fi infectate decât cele care s-au recuperat. Ați refuzat să admiteți că persoanele vaccinate sunt contagioase, în ciuda observațiilor. Pe baza acestui fapt, ați sperat să obțineți imunitatea de turmă prin vaccinare – și ați eșuat și în acest sens.

Ați insistat să ignorați faptul că boala este de zeci de ori mai periculoasă pentru grupurile de risc și pentru adulții în vârstă, decât în cazul tinerilor care nu fac parte din grupurile de risc. În ciuda informațiilor venite din China încă din 2020.

Ați refuzat să adoptați „Declarația Barrington”, semnată de peste 60.000 de oameni de știință și profesioniști din domeniul medical sau alte programe de bun simț. Ați ales să le ridiculizați, să le calomniați, să le denaturați și să le discreditați. În locul programelor și oamenilor potriviți, ați ales profesioniști fără o pregătire relevantă în vederea gestionării pandemiilor (fizicieni ca principali consilieri guvernamentali, veterinari, ofițeri de securitate, personal media și așa mai departe).

Nu ați instituit un sistem eficient de raportare a efectelor secundare ale vaccinurilor, iar rapoartele privind efectele secundare au fost șterse chiar și de pe pagina dvs. de Facebook. Medicii evită să facă legătura între efectele secundare și vaccin, de teamă să nu-i persecutați, așa cum ați făcut cu unii dintre colegii lor. Ați ignorat numeroasele raportări de modificări ale intensității menstruale și ale duratei ciclului menstrual. Ați ascuns date ce permit o cercetare obiectivă și corectă (de exemplu, ați eliminat datele privind pasagerii de la Aeroportul Ben Gurion). În schimb, ați ales să publicați articole ne-obiective împreună cu înalți directori ai Pfizer, privind eficacitatea și siguranța vaccinurilor.

Afectarea ireversibilă a încrederii

Cu toate acestea, de pe culmile orgoliului dumneavoastră, ați ignorat, de asemenea, faptul că, în cele din urmă, adevărul va fi dezvăluit. Și acesta începe să fie dezvăluit. Adevărul este că ați adus încrederea publicului în dumneavoastră la un nivel fără precedent și v-ați erodat statutul de sursă de încredere, de autoritate. Adevărul este că ați cheltuit sute de miliarde de shekeli fără niciun rezultat – pentru publicarea de intimidări, pentru teste ineficiente, pentru lockdown-uri distructive și pentru perturbarea rutinei vieții în ultimii doi ani.

Ați distrus educația copiilor noștri și viitorul lor. I-ați făcut pe copii să se simtă vinovați, speriați, să fumeze, să bea, să devină dependenți, să abandoneze școala și să se certe, după cum atestă directorii de școli din întreaga țară. Ați dăunat mijloacelor de trai, economiei, drepturilor omului, sănătății mentale și fizice.

Ați calomniat colegii care nu s-au predat vouă, ați întors oamenii unii împotriva altora, ați divizat societatea și ați polarizat discursul. Ați catalogat, fără nicio bază științifică, persoanele care au ales să nu se vaccineze drept dușmani ai publicului și răspânditori de boli. Ați promovat, într-un mod fără precedent, o politică draconică de discriminare, de negare a drepturilor și de selectare a persoanelor, inclusiv a copiilor, pentru alegerea lor medicală. O selecție fără vreo justificare epidemiologică.

Atunci când comparați politicile dvs. distructive cu politicile sănătoase ale altor țări – puteți vedea clar că distrugerile provocate nu au făcut decât să adauge victime în plus față de cele vulnerabile la virus. Economia pe care ați ruinat-o, șomerii pe care i-ați provocat și copiii a căror educație ați distrus-o – aceștia sunt victimele în plus ca urmare doar a propriilor dumneavoastră acțiuni.

În prezent, nu există nicio urgență medicală. Dar ați cultivat o astfel de stare timp de doi ani din cauza poftei de putere, de bugete și de control. Singura urgență de acum este că încă stabiliți politici și dețineți bugete uriașe destinate propagandei și ingineriei psihologice, în loc să le direcționați pentru a consolida sistemul de sănătate.

Această urgență trebuie să înceteze!

Profesor Udi Qimron, Facultatea de Medicină, Universitatea din Tel Aviv

 

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs