Instituțiile media liberale, precum CNN și MSNBC, sunt obsedate de revolta din 6 ianuarie, catalogând-o drept cea mai mare amenințare la adresa democrației de la Războiul Civil încoace.
Deși revolta a fost o manifestare urâtă care trebuie denunțată, nu a existat niciodată vreo șansă ca evenimentele din acea zi să răstoarne garanțiile de protecție încorporate în Constituția noastră. Nu a existat niciun plan măreț de a se asocia cu armata pentru a impune legea marțială sau a institui o juntă militară.
Atenția acordată de mass-media evenimentului inițial și analiza ulterioară au fost justificate. Încă concentrarea maniacală zilnică asupra acelui eveniment de acum un an este concepută de mass-media liberală pentru a distrage atenția de la adevăratele amenințări la adresa democrației noastre. Care provin, toate, din stânga eșichierului politic. Acestea sunt următoarele, în nicio ordine anume:
Cei care au încercat să îl doboare pe Donald Trump nu au fost oamenii de la Capitoliu ieșiți în stradă să protesteze legitim față de modificările aduse de democrați sistemului nostru de vot, fix în ajunul alegerilor. Nu, era vorba de o cabală puternică. Suficient de bogată pentru a-l plăti pe agentul politic Christopher Steele ca să inventeze o poveste falsă despre rivalul lor politic, cu scopul de a induce o anchetă de trei ani, în vederea doborârii noii administrații.
Directorul adjunct al FBI, Peter Strzok, era atât de partizan încât a asigurat-o pe colega sa, agentul Lisa Page, că va folosi ”polița lor de asigurare” dacă detestatul Trump va câștiga în mod neașteptat.
Drept consecință, FBI a falsificat probe pentru a-i spiona pe aliații din campania lui Trump. Asta da lovitură de stat și amenințare reală la adresa democrației.
După cum s-a menționat mai sus, clovnii de la Capitoliu care au atacat poliția și au spart baricadele pe 6 ianuarie nu aveau nicio putere instituțională sau control asupra maselor. Big Tech, pe de altă parte, își exercită pumnul de fier asupra discursului public într-o manieră similară cu jocurile de control al minții practicate cu regularitate de Partidul Comunist Chinez. Doar ei stabilesc ce merită să fie auzit și ce rămâne blocat accesului public.
Giganții de stânga aflați la butoanele rețelelor sociale s-au lăudat (prin intermediul editorialistei liberale Molly Ball, de la revista Time) despre cum au făcut echipă cu democrații pentru a se asigura că discursul conservator va fi înăbușit, pe măsură ce se apropia ziua alegerilor.
Liderii de stânga din Partidul Democrat, din mediul academic și din cultura celebrităților au fost îngroziți de faptul că Trump a reușit să obțină atât de multă publicitate gratuită din partea Big Tech, în 2016. Jack Dorsey de la Twitter și Mark Zuckerberg de la Facebook s-au simțit vinovați că nu l-au oprit în acel an.
Ei au jurat să nu repete greșeala în 2020. Așa că au fost de acord cu cererea democraților de a fi proactivi prin algoritmii lor, cu scopul de a opri discursul pe care ei înșiși îl considerau nepotrivit.
Proba A a fost conspirația de a bloca orice mențiune despre laptopul lui Hunter Biden. După alegeri, Amazon a interzis publicarea unei cărți a senatorului republican Josh Hawley, în timp ce Facebook a eliminat demersul unui grup conservator de a-și promova cartea despre Ronald Reagan.
Acestea reprezintă o amenințare la adresa democrației.
Intoleranța față de gândirea divergentă este acum tolerată pe scară largă în cadrul sistemului universitar. Conservatorii sunt interziși în campus. În mod uimitor, 40% dintre toți milenialii din facultate cred că a devenit acceptabil să interzici dreptul de exprimare al altcuiva, dacă acesta provoacă durere emoțională altcuiva. Este o amenințare la adresa democrației.
Și mai avem, în plus, inițiativa stângii de a desființa orice încercare de protecție împotriva fraudei electorale. Proiectul de lege electorală al democraților, HR1, ar interzice cerințele de identificare a alegătorilor (deși majoritatea populației – inclusiv minoritățile – le aprobă) și ar legaliza obținerea buletinele de vot (de către reprezentanții partidului) prin intimidare – așa cum se practică în republicile bananiere.
Oficialii democrați propun inundarea națiunii cu buletine de vot prin corespondență, indiferent dacă sunt solicitate sau nu. Cerințele de verificare a semnăturilor și termenele stabilite au fost eliminate sau diluate în mod semnificativ.
Aceste măsuri i-au înfuriat, în mod justificat, pe mulți dintre protestatarii din piața Capitoliului, în ianuarie anul trecut. Cei care au ignorat cererea lui Trump de a mărșălui pașnic ar trebui, pe bună dreptate, să fie aduși în fața justiției. Dar a numi acest lucru o insurecție sau o tentativă de lovitură de stat sau o amenințare la adresa democrației noastre, reprezintă doar o hiperbolă.
În ultimii ani, au existat, într-adevăr, amenințări reale la adresa democrației noastre. Însă toate au emanat de la stânga eșichierului politic.
Steve Levy este președinte al Common Sense Strategies, o firmă de consultanță politică. Este autorul cărților ”Solutions to America’s Problems” și ”Bias in the Media”.
Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.
Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)
Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60
Marco says:
Reactiile la adresa lui Trump din ultimii ani seamana izbitor de mult cu reactiile fata de Ronald Reagan sau, daca ne ducem putin mai in spate in timp, cu reactiile la adresa lui Barry Goldwater, precursorul ideologic al lui Reagan. Si climatul socio-cultural e similar, ambii au dat avant conservatorismului american in perioade in care stanga domina clar, anii ’60 cand stanga a atins apogeul in SUA (pana astazi cand pare si mai pe cai mari) si anii ’80 cand americanii pareau impacati cu ideea coabitarii cu URSS (cum sunt azi cu China). Goldwater era considerat extremist chiar si in Partidul Republican, ca si Trump, iar Reagan inclusiv astazi e detestat de stanga americana care cu fiecare ocazie incearca sa mai rescrie un pic istoria in ceea ce priveste presidentia lui. Diferentele majore intre Trump si Reagan ar fi ca Reagan avea un stil aparte de a inspira prin discursurile sale si ca, cel mai important, nu existau retelele sociale ca azi cand vocile nebunilor sunt amplificate de corporatii care au anumite interese politice. Trump are sansa sa salveze America, dar pt asta e necesar sa fie un pic mai prudent in ceea ce priveste o parte a suporterilor sai, vezi 6 ianuarie, si sa nu mai antagonizeze personaje importante din GOP cum ar fi McConnell, Pence sau chiar DeSantis cu care pare ca incepe sa se calce pe bombee. De unul singur va pierde, democratii au invatat lectia asta si au strans liniile, e necesar ca si republicanii sa procedeze la fel. America astazi este falita moral si socio-cultural inainte de toate, iar Trumpismul pare singura bula de normalitate intr-o societate chitita cu orice pret pe auto-distrugere, tot ce se vede azi in America s-a petrecut acum 100 si ceva de ani in Rusia Tarista, nu putem avea la ora asta nici cea mai mica idee ce monstru politic se poate naste peste ocean din dementa progresista. Aviz si Europei, care a imbratisat si ea progresismul din plin, UK pare ca a scapat un pic desi se duce munca asidua si acolo pentru promovarea progresismului.