Filantropul Bill Gates, implicarea în pandemie și pașii către Marea Resetare. Ep. 1 | Organizatorii

Mascarada din timpul pandemiei nu ar fi avut loc fără aportul neprecupețit al unor mii de cetățeni de pe întreg globul. În general, oameni bine înfipți în diverse instituții. Politicieni, jurnaliști, medici, specialiști, agenți de informații, militari, funcționari. Chiar și întreprinzători privați.

Să-i numim Colaboraționiști.

Sigur, am fi puțin naivi să credem că respectivii Colaboraționiști au răsărit așa, din senin. Peste noapte, cum ar veni. Nu. Ei au fost promovați și/sau cointeresați, într-un fel sau altul, pe parcursul unor zeci de ani. Au acceptat urcări bruște în carieră, au primit diverse avantaje materiale și, la momentul potrivit, li s-a dat de înțeles că trebuie să-și plătească datoriile.

Adică au avut de ales: ori merg în direcția dictată, ori își pierd, în mod automat, absolut toate privilegiile.

Deasupra acestui nivel de putere se află Organizatorii. Mă refer la cei vizibili, extrem de bogați și de influenți aproape oriunde pe glob. I-am numit, în alte ocazii, Miliardari Filantropi.

În ultimii 30 de ani, au acționat din umbră sau la vedere pentru a-și forma în aproape fiecare țară o întreagă rețea de oameni dedicați cauzei (aka Marea Resetare și Guvernul Mondial sub aripa ONU). Sigur, unii habar n-aveau despre ceea ce va urma. Pur și simplu au acceptat cu voioșie avantaje materiale de tot soiul, promovări și excursii în locuri exotice. Alții, au călcat strâmb și au devenit șantajabili. Vezi dosarul Pfizer-Ursula, elocvent în această direcție.

Cât de puternici sunt Soros și Gates?

Dintre Organizatori, au ieșit în evidență ”filantropii” americani Bill Gates și George Soros. Ambii atât de puternici, încât își permit să-i sune pe Joe Biden și pe Ursula von der Leyen la orice oră din zi și din noapte, potrivit unor comentatori din SUA. Însă nu doar atât. Își permit să le traseze sarcini, să le dea ”indicații prețioase” și chiar să-i șantajeze, prin intermediul Colaboraționiștilor.

Aportul celor doi filantropi la buna desfășurare a ”pandemiei” este unul esențial. Fără Gates și Soros, am fi petrecut ultimii doi ani la fel de liniștiți ca până în martie 2020. De aceea devine foarte important să înțelegem rolul lor, contribuția la mascarada globală pusă în scenă pe spinarea a miliarde de cetățeni pașnici, nevinovați. Și, nu în ultimul rând, legăturile acestora cu un fond de investiții uriaș, Vanguard. Fond de investiții care, fără nicio exagerare, controlează cam toate mega-companiile și băncile importante de pe glob. Într-un fel sau altul, fiecare cetățean, fiecare român, contribuie zi de zi la bunăstarea Vanguard. Și, implicit, la planul mai larg al Globaliștilor de a impune Noua Ordine Mondială.

Conform datelor publice, pe 31 octombrie 2021 fondul Vanguard deținea 3,27 milioane de acțiuni Microsoft în valoare de un miliard de dolari (vezi foto).

În top 10 investiții mai apar corporații ca Apple (acțiuni de un miliard), Amazon (acțiuni de 630 de milioane dolari), Tesla (386 milioane), Alphabet, Facebook, Johnson & Johnson, JPMorgan Chase și lista continuă cu alte sute de multinaționale din fiecare industrie importantă. Practic, puterea Vanguard stă într-o stratagemă simplă la prima vedere: mega-fondul de investiții deține acțiuni la principalele corporații ale lumii. La rândul lor, ultimele au investit miliarde de dolari în Vanguard. S-a creat astfel o interdependență de tip win-win. Un lanț cu verigi foarte strânse, în care toate lumea câștigă. Cu cât Vanguard se extinde, cumpărând acțiuni în cadrul mega-companiilor, cu atât proprietarii acestora (miliardarii filantropi, să le zicem) devin mai influenți, mai puternici. Și, nu în ultimul rând, dețin o poziție monopolistă (apropo de falsa competiție de tip Pepsi – Coca Cola, firme cu același acționariat).

Vom vedea în continuare cum anume filantropi ca Bill Gates se implică în mod direct, pompând zeci de miliarde de dolari în proiecte de tip Alianța ID2020 (aka pașapoarte digitale biometrice) și Agenda2030 pentru Dezvoltare Durabilă (aka Directivele Forumului Economic Mondial de la Davos). Vom vedea cum o mână de miliardari încearcă să obțină și mai multă Putere, și mai mult Control cu ajutorul pandemiei. Și asta fără să le pese de victime, de legi și constituții sau de încălcarea flagrantă a drepturilor și libertăților fundamentale.

Cine se află deasupra filantropilor Gates și Soros?

În paranteză fie spus, dacă l-am întreba pe Sorin Ovidiu Vântu, probabil ne-ar mărturisi că filantropii Bill Gates și George Soros reprezintă o parte importantă a Sistemului. O parte esențială a Deep State, de fapt. Și că rețelele lor globale de influență nu ar fi putut ajunge atât de departe fără sprijinul direct al Agenției Centrale de Informații a Statelor Unite (CIA).

Dacă rețelele Gates și Soros reprezintă, în realitate, unități operative ale CIA, probabil nu vom afla prea curând. Însă există ”suspiciuni întemeiate” că nu vorbim despre o simplă speculație. Și că miliardarii respectivi ar fi avut mari probleme cu legea, dacă nu ar fi beneficiat de protecție din partea Sistemului.

Din datele publice aflate la îndemâna oricui reiese că filantropii amintiți și-au dezvoltat ”sistemele de vase sanguine” interconectate pe două direcții mari și late: Big Pharma, respectiv High-Level Politics. Prima îi aparține lui Bill Gates, a doua lui George Soros (în principal).

Voi încerca să descâlcesc încrengăturile de firme, instituții, ONG-uri, guverne, politicieni și alți factori de putere pe parcursul a câtorva episoade. Fără să am pretenția că voi reuși să fac deplină lumină. Cu precizarea că nici măcar unele servicii de informații statale nu sunt capabile să pună cap la cap întregul păienjăniș global, dezvoltat de cei doi filantropi pe parcursul a zeci de ani de ”carieră”.

Cum a cotit-o Bill Gates de la IT, la Big Pharma, agricultură și mass-media

O să încep cu celebrul Bill Gates. Celebru în special după izbucnirea pandemiei. Îi știți trecutul mai îndepărtat. A fondat compania Microsoft și a devenit cel mai bogat om de pe planetă. Apoi s-a retras și sub acoperirea unor ONG-uri a început să-și dezvolte rețeaua de putere în cu totul alt domeniu decât ”IT și calculatoare”. De remarcat că, de-a lungul timpului, a primit sprijinul neprecupețit (sub formă de donații substanțiale) al unui alt multimiliardar filantrop, Warren Buffett. Implicat, la rându-i, în fondul de investiții Vanguard.

Filantropii miliardari Bill Gates și Warren Buffett, buni prieteni

După ce a pus la punct afacerea Microsoft, Bill Gates a văzut o imensă oportunitate (de business și de accelerare a Globalizării) în industria Big Pharma. În special în dezvoltarea unor vaccinuri anti-SIDA, inițial destinate Indiei și țărilor sărace din Africa – continentul preferat pentru noi experimente în industria farmaceutică, din motive lesne de înțeles. Ca atare, în ultimii 20 de ani filantropul Gates a ”investit” sute de miliarde de dolari în institute de cercetare, companii Big Pharma, universități de profil și organizații globale din industria sănătății, gen OMS.

Inspirat de modelul de afaceri al lui Rockefeller, Bill a donat acțiuni Microsoft în valoare de 36 de miliarde de dolari către Fundația Bill și Melinda Gates (BMGF) între anii 1994 și 2018. În același interval, a direcționat în mod strategic donațiile ”caritabile” ale BMGF pentru a dobândi controlul asupra agențiilor internaționale de sănătate și agricultură. Și, nu în ultimul rând, asupra mass-media. Acest control i-a permis să dicteze politicile globale în domeniul sănătății și al alimentației, astfel încât să crească profitabilitatea marilor multinaționale în care Gates și fundația sa au investit sume semnificative.

Practic, aproape oriunde există Big Pharma, există și Bill Gates. Amprentele Fundației Bill & Melinda Gates pot fi văzute pe fiecare inițiativă majoră în domeniul sănătății globale din ultimele două decenii. De fapt, Gates nu a făcut decât să se folosească de bogăția rezultată din dominația sa pe piața software pentru a ajunge într-o poziție similară în lumea sănătății globale. Cum bănuiți deja, vaccinurile joacă un rol esențial în strategia miliardarului american, care pozează într-un mare filantrop.

În realitate, ”filantropia” lui Bill Gates se traduce prin marje de profit considerabile în dreptul său și al acționarilor din Big Pharma.

Investiții strategice în OMS și GAVI

În prezent, Gates contribuie la bunăstarea Organizației Mondiale a Sănătății prin intermediul BMGF și al Alianței Globale pentru Vaccinuri și Imunizări (GAVI), înființată de Gates în parteneriat cu OMS, Banca Mondială, UNICEF și diverși producători de vaccinuri.

 

Fiecare aspect al actualei pandemii implică organizații, grupuri și persoane care au legături directe cu finanțări din partea lui Gates. Potrivit informațiilor oficiale, Fundația Bill & Melinda Gates este al doilea cel mai mare donator al OMS, după guvernul Statelor Unite. BMGF contribuie de una singură la buna funcționare a OMS mai mult decât Australia, Canada, Franța, Germania, Rusia și Marea Britanie la un loc.

Cum știți, Organizația Mondială a Sănătății are rol de primadonă în cadrul pandemiei. Orice decretează OMS devine, automat, literă de lege pentru statele civilizate ale lumii.

Mai mult, actualul director general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, nu are studii medicale (la fel ca Bill Gates însuși). Este doar un fost ministru controversat al sănătății din Etiopia, acuzat că a mușamalizat trei epidemii de holeră în timpul mandatului său. Înainte de a se alătura OMS, a ocupat poziția de președinte al Fondului mondial de combatere a SIDA, tuberculozei și malariei, fondat de Gates. În același timp, a făcut parte din consiliul de administrație al GAVI (Alianța pentru vaccinuri fondată de Gates) și al Parteneriatului Stop TB, finanțat de același miliardar.

Gates a creat, de asemenea, o entitate separată, Bill Gates Investments (BGI), care îi gestionează averea personală și banii fundației sale. BGI investește preponderent în companii multinaționale din domeniul alimentar, agricol, farmaceutic, energetic, al telecomunicațiilor și al tehnologiei cu operațiuni la nivel global.

Legătura dintre BGI și mega-fondul de investiții Vanguard (prezent în acționariatul semnificativ al principalelor multinaționale din Big Pharma și mass-media, însă și din alte multe industrii) nu este pe deplin elucidată. Însă ar putea desluși o bună parte dintre misterele pandemiei.

De remarcat că așa-zisa filantropie strategică a lui Gates nu a făcut decât să-i mărească veniturile. Averea netă personală a miliardarului american a crescut de la 63 de miliarde de dolari în 2000, la 129,6 miliarde de dolari în 2021, mărindu-se cu 23 de miliarde de dolari numai în timpul blocajelor de tip lockdown din 2020.

Încă ceva. Nu vorbim aici despre filantropie în sensul clasic al cuvântului. Nici pe departe. Vorbim mai degrabă despre fonduri imense ”donate” de ONG-ul lui Bill Gates (BMGF – Bill & Melinda Gates Foundation) către sistemele medicale din zeci de state. Nu au fost nicidecum donații dezinteresate, să fie clar. Au fost mai degrabă investiții cu scopul realizării unui profit. Cum anume? Simplu! Prin cooptarea ulterioară a unor politicieni și funcționari de rang înalt în așa-zise parteneriate de tip public-privat, inclusiv (sau mai ales) în campania globală de vaccinare. Vom vedea, ulterior, și rolul lui George Soros.

În ianuarie 2010, soții Bill și Melinda Gates au anunțat cu prilejul Forumului Economic Mondial de la Davos un angajament uluitor de 10 miliarde de dolari pentru cercetarea și dezvoltarea de vaccinuri destinate celor mai sărace țări din lume. S-a dat astfel startul la ceea ce soții Gates au numit Deceniul vaccinurilor.

Nicăieri nu este mai evident controlul lui Gates asupra sănătății publice decât în domeniul vaccinurilor.

Deceniul vaccinurilor” a debutat cu un studiu de observație de 3,6 milioane de dolari (finanțat de Gates) în legătură cu vaccinurile anti-HPV în India. Potrivit unei anchete guvernamentale, au avut loc ”încălcări grave” ale consimțământului participanților la studiu și nu s-au raportat în mod corespunzător efectele adverse. Șapte fete implicate au decedat. Un articol din 2018 al International Journal of Environmental Research and Public Health concluzionează că peste 490.000 de persoane din India au dezvoltat paralizie ca urmare a vaccinului împotriva poliomielitei, între 2000 și 2017.

Utilizarea fondurilor fundației BMGF pentru a stabili politici publice în scopul creșterii profiturilor corporatiste nu este o conspirație secretă. Este una la vedere, palpabilă.

Pandemia a picat ca o mană cerească pentru Bill Gates și afacerile sale cu vaccinuri. De unde până în decembrie 2019 țintea (pur teoretic) doar India și piața țărilor sărace din Africa, dintr-odată miliardarul filantrop a întrezărit posibilitatea de a vaccina toată populația globului. Și de a implementa la scară largă alte proiecte-pilot de control al populației.

Apocalipsa Covid și Apocalipsa Climatică, pe placul lui Gates

Două au fost ”apocalipsele” în urma cărora filantropul Gates a tras foloase la maxim (și continuă să o facă fără să clipească). Vorbim despre Apocalipsa Covid și Apocalipsa Climatică. În ambele, mass-media joacă un rol crucial.

Bill Gates a investit în ”Apocalipse” o adevărată avere, având în cap două principale obiective: 1. Marea Resetare (Great Reset) și 2. Obținerea unui profit uriaș (și implicit fonduri pentru Marea Resetare).

Nu-i niciun secret. Filantropul american este foarte ”respectat” de șefii de stat și de guvern din întreaga lume. I se acordă un statut special și, în consecință, beneficiază de o serie întreagă de privilegii. Spre exemplu, are acces direct la telefoanele personale ale unor președinți și premieri. Pe mulți dintre aceștia își permite să-i trateze cu superioritate.

Despre protecția oferită de Justiția Globală companiei Microsoft (acuzată în numeroase țări, inclusiv România, de acte de corupție la nivel guvernamental) amintim aici doar în treacăt. (sfârșitul Episodului 1)

În Episodul 2 vom vedea cum s-a implicat Bill Gates în pandemie prin intermediul politicienilor, a experților, a instituțiilor americane și globale controlate direct și indirect. Și, nu în ultimul rând, cu sprijinul mass-media.

***

Așa cum o fotografie face cât o mie de cuvinte, la fel o declarație poate lămuri mult mai bine decât orice altceva. Aveți mai jos extrase din materiale video, audio și tipărite. Majoritatea sunt fragmente video, extrem de concludente pentru a întregi tabloul.

Bill Gates: ”(…) pentru că, până când nu vom reuși să vaccinăm aproape toată lumea la nivel global, tot nu vom reveni complet la normal.” (Sursa video: Bill Gates despre găsirea unui vaccin pentru COVID-19, economie și revenirea la viața normală)

Andrew Ross Sorkin (editorialist The New York Times): ”Nu cred că este o hiperbolă să spunem că Bill Gates este în mod singular – aș spune – cel mai important individ al generației noastre. Vreau să spun asta” (Sursa: DealBook)

Tom Inglesby (directorul Centrului Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății, SUA): ”Ne aflăm la începutul a ceea ce se pare că va fi o pandemie severă și apar probleme care pot fi rezolvate doar prin colaborarea între mediul de afaceri și guvernele globale.” (Sursa: Exercițiul pandemic Event 201: Repertoriu cu momente importante)

Stephen Redd (Director adjunct la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor – CDC, SUA): ”Guvernele trebuie să fie dispuse să facă lucruri care ies din perspectiva lor istorică, sau… în cea mai mare parte. Trebuie să fim pe picior de război.” (Sursa: Exercițiul pandemic Event 201: Repertoriu cu momente importante)

Melinda Gates (partenera lui Bill Gates): ”De fapt, atunci când călătoresc în țările în curs de dezvoltare, Coca-Cola pare omniprezentă. Iar când zbor spre casă și mă gândesc că încercăm să le oferim oamenilor prezervative sau vaccinuri, fac legătura cu succesul Coca-Cola. Stai și te întrebi: Cum ajunge Coca-Cola în aceste locuri atât de îndepărtate? Dacă ei au putut reuși, de ce nu pot face același lucru guvernele și ONG-urile?” (Sursa: Melinda French Gates – Ce pot învăța organizațiile nonprofit de la Coca-Cola)

Bill Gates: ”Astăzi anunțăm un angajament pentru următorul deceniu, pe care îl considerăm un deceniu în care vaccinurile vor avea un impact incredibil. Anunțăm că vom cheltui peste 10 miliarde de dolari pentru vaccinuri.” (Sursa: BS News Hour, 29 ianuarie 2010)

Bill Gates: ”Vaccinul este esențial, pentru că, până când nu îl avem, lucrurile nu vor fi cu adevărat normale. Se pot deschide (n.r. blocajele) într-o oarecare măsură, dar riscul unei reveniri va exista până când nu vom avea o vaccinare foarte largă.” (Sursa: CNBC, Bill Gates despre efectele pandemiei COVID-19)

Bill Gates: ”Și apoi soluția finală – peste un an sau doi ani – este vaccinul. Așa că trebuie să mergem cu toată viteza înainte pe toate cele trei fronturi.” (Sursa – The Late Show, CBS)

Zeke Emanuel (oncolog american, bioetician și senior fellow la Center for American Progress): ”În mod realist, COVID-19 va fi aici pentru următoarele 18 luni sau mai mult. Nu vom putea reveni la normalitate până când nu vom găsi un vaccin sau medicamente eficiente.” (Sursa: Dr. Zeke Emanuel despre revenirea la normalitate)

Bill Gates: ”Inovarea globală este cheia pentru a ajunge la o revenire la normalitate”. (Sursa – The Late Show, CBS)

Bill Gates: ”Dacă ceva va ucide peste 10 milioane de oameni în următoarele câteva decenii, cel mai probabil va fi un virus foarte infecțios.” (Sursa: Următoarea epidemie? Nu suntem pregătiți | Bill Gates)

Bill Gates: ”Fie că se va produce printr-o ciudățenie a naturii sau prin mâna unui terorist, epidemiologii arată prin modelele lor că un agent patogen răspândit pe cale respiratorie ar ucide peste 30 de milioane de oameni în mai puțin de un an. Și există o probabilitate rezonabilă ca acest lucru să se întâmple în anii următori.” (Sursa: Gates: Milioane de oameni ar putea muri din cauza bioterorismului)

Bill Gates: ”Din păcate, este nevoie de mulți ani pentru a face un vaccin complet nou. Proiectarea, revizuirea siguranței, fabricarea; toate aceste lucruri înseamnă că o epidemie poate fi foarte răspândită înainte ca acest instrument să apară. Și astfel, după Ebola, comunitatea globală de sănătate a vorbit mult despre acest lucru, inclusiv despre un nou tip de platformă de vaccin numită ADN/ARN care ar trebui să accelereze lucrurile.”  (Sursa: BBC Newsday, 19 ianuarie 2017)

Bill Gates: ”Știți, dacă avem un efect secundar la 10.000 de cazuri, asta înseamnă 700.000 de oameni care vor suferi din această cauză. Așa că trebuie să înțelegem cu adevărat măsurile de siguranță la scară gigantică, la toate categoriile de vârstă – gravide, bărbați, femei, subnutriți, cu comorbidități. Nu e ușor să spui „Bine, să mergem și să administrăm acest vaccin în întreaga lume”. Guvernele vor trebui să fie implicate, deoarece vorbim despre anumite riscuri și despăgubiri, înainte de a se lua o decizie în acest sens.” (Sursa: interviu CNBC)

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. excelente articole, solide și documentate. sper să se impună această nouă platformă!

  2. Lansarea lui Gates în antreprenoriat ar merita un capitol special. Spune multe despre caracterul filantropului de astăzi.

  3. O scurta povestire despre antreprenoriat. Intr-o duminica insorita de vara, in Phoenix, Arizona, la masa unei familii bine pozitionate in societate se afla directorul unei corporatii. Copilul minune al familiei se afla si el la masa. La finalul mesei, copilul minune stia ce este nevoie sa faca pentru a putea oferi un sistem de operare noii linii de produse dezvoltata de catre corporatie. Saptamani mai tarziu a finalizat achizitia DOS, iar alte cateva luni mai tarziu a finalizat licentierea (pret per fiecare unitate vanduta) pentru sistemul de operare folosit de catre noile produse. Asa s-a facut mare unul dintre colosii IT de astazi.
    Familia se numeste Gates. Corporatia se numeste IBM. Produsul se cheama PC. Colosul se numeste Microsoft.
    Nu asa ca antreprenoriatul se face doar muncind pe branci? Asa am invatat la scoala de antreprenori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs