În timp ce Statele Unite și aliații occidentali se comportă ca niște parașute de pe centură care pretind că-s virgine, Rusia a încetat joaca de-a șoarecele și pisica.
Odată cu primele rachete cu rază lungă trase asupra teritoriului rusesc, am intrat abrupt în faza de război direct între Rusia și țările NATO. A spus-o foarte clar președintele Putin. Și nu doar atât – șeful de la Kremlin a arătat care va fi reacția Moscovei la fiecare atac similar al Statelor Unite.
Spre stupefacția unei bune părți a opiniei publice, mass-media se comportă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Atât jurnaliștii, cât și politicienii ignoră situația extrem de gravă în care ne aflăm. NATO (aka SUA) a declarat război Moscovei într-un mod pe cât de transparent, pe atât de nebunesc. Escaladarea peste ultimele linii roșii trasate de Putin a folosit drept pretext presupusa desfășurare a unor trupe nord-coreene în zona Kursk. O prezență bazată doar pe declarații de presă. Însă chiar și dacă implicarea nord-coreenilor s-ar dovedi reală, oare ar fi ăsta un motiv arhisuficient ca NATO să declare război Rusiei?!
Întrucât relativ puținele rachete ATACMS și Storm Shadow aflate la dispoziția Ucrainei sunt departe de a constitui un schimbător al cursului războiului, toată lumea se întreabă ce-o fi fost în capul lui Joe Biden (de fapt în capul războinicilor Deep State-ului globalist).
Americanii i-au oferit lui Trump un mandat clar pentru a pune capăt conflictului din Ucraina. Escaladarea nebunească a lui Biden pe ultimii metri ai președinției ar putea avea două explicații mari și late: 1) Încercarea de a-l convinge pe Putin să negocieze pacea cu compromisuri inacceptabile pentru ruși (o inițiativă luată de comun acord cu Donald Trump) sau 2) Încercarea de a duce războiul într-un punct extrem de fierbinte, de unde noua administrație de la Casa Albă să nu mai poată face mare lucru.
În condiții normale, inițiativa lui Biden de a permite lovituri în Rusia cu rachete ATCMS, cu doar două luni înainte de instalarea noului președinte, ar fi trebuit să provoace o reacție dură din partea lui Trump. Nu s-a întâmplat. Ceea ce ne determină să credem că atât democrații, cât și republicanii din SUA încearcă să găsească soluția miraculoasă pentru a-l îndupleca pe Putin să reducă din pretențiile maximale ale Moscovei.
Răspunsul Kremlinului a fost fără echivoc. În rezumat, președintele Putin le-a transmis inamicilor din NATO că negocierile trebuie să se poarte în condițiile impuse de învingători. Iar pe câmpul de luptă trupele lui Zelensky se află într-un mare impas. Încercarea de a opri ofensiva rusă prin atacuri cu rachete asupra teritoriului rusesc se lovește acum de răspunsul dur al Moscovei.
Putin a explicat că poate distruge orice țintă militară din Europa în doar câteva minute, fără ca NATO să poată împiedica atacul. Mai mult, o va face anunțând lansarea rachetelor din timp, pentru a limita ”pagubele colaterale”. Primul astfel de atac, asupra unei fabrici de armament din Ucraina, s-a dovedit a fi un succes din punct de vedere militar. Dovadă reacția disperată (și cam infantilă) a lui Zelensky: ”Lumea trebuie să reacționeze. În acest moment, nu există o reacție puternică din partea lumii”.
Moscova a avertizat că baza antirachetă a Statelor Unite din Redzikowo, Polonia, ”este o țintă prioritară pentru o potențială neutralizare”. Fără îndoială, și bazele militare de la Deveselu, Kogălniceanu sau Cincu se află pe prima pagină a listei Kremlinului.
Rușii au spus-o răspicat: vor fi îndreptățiți să atace ținte militare occidentale oriunde în Europa. Inițial cu încărcătură convențională.
Oricât ar încerca mașinăria de propagandă să ascundă gravitatea situației, oricât s-ar strădui să pună escaladările exclusiv pe umerii Kremlinului, realitatea se vede cu ochiul liber. Războinicii de la Londra și Washington încă visează să-i învingă pe ruși, printr-o scamatorie demnă de Harry Potter.
Din păcate, o sigură linie roșie a mai rămas de trecut.
…………..
Campania de strângere de fonduri ”10 zile de donații pentru 100 de zile de Opoziție” continuă. După primele două zile s-au strâns 671 de euro dintr-un total de 3.000. Amănunte, aici.
Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.
Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)
Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60
Din 5 august pana in 22 noiembrie … says:
… in total, în timpul luptei din direcția Kursk, Ukraina a pierdut peste 35.050 de militari, 215 tancuri, 149 de vehicule de luptă de infanterie, 120 de vehicule blindate de transport de trupe, 1.192 de vehicule de luptă blindate, 1.017 vehicule diverse, 300 de piese de artilerie cu lansare multipla, 40 sisteme de lansare rachete, inclusiv 11 HIMARS și șase MLRS fabricate în SUA, 13 lansatoare instalații de sisteme de rachete antiaeriene, 7 vehicule de transport-încărcare, 70 de stații de război electronic, 13 radare de contrabaterie, patru radare de apărare antiaeriană, 27 de unități de inginerie și alte echipamente, dintre care 13 vehicule inginerești de depășire a obstacolelor, unul UR-77 instalație de deminare, precum și 6 vehicule blindate de reparații – vehicule de recuperare și 1 vehicul de comandă și control.Curata nebunie sa arunci in lupta atatea resurse pentru a fi distruse; si toate astea doar in Kursk.O duminica frumoasa tuturor.