Încă cinci ani cu von der Leyen ca președinte al Comisiei Europene

Un comentariu de Thomas Röper

Statele membre ale UE au fost de acord să îi acorde Ursulei von der Leyen un nou mandat în fruntea Comisiei Europene. În plus, se pare că s-a decis numirea premierului estonian Kallas ca succesor al șefului UE Borrell.

Prim-ministrul estonian Kaja Kallas este unul dintre cei mai radicali anti-ruși din cadrul UE. Cu toate acestea, principiile sale sunt de vânzare, deoarece a existat un scandal în Estonia din cauza faptului că soțul său, în timp ce se agita din ce în ce mai mult împotriva Rusiei și cerea ruperea tuturor legăturilor economice și de altă natură cu Rusia, își câștiga banii cu o companie care făcea cu plăcere afaceri cu Rusia în ciuda tuturor sancțiunilor. Dar asta nu este tot, pentru că Kallas chiar i-a acordat soțului ei un împrumut, pe care acesta l-a canalizat în aceeași afacere <1>.

Faptul că politica UE față de Rusia va deveni și mai radical antirusească sub conducerea lui Kaja Kallas în calitate de șef al politicii externe a UE decât sub cea a bătrânului grădinar șef Borrell este garantat în orice caz prin numirea sa.

Se pare că Ursulei von der Leyen i se va permite să își păstreze postul de șef al Comisiei Europene pentru încă cinci ani. Cu greu îmi pot imagina ce va însemna asta pentru UE, statele sale membre și cetățenii Europei. Încercați doar să vă amintiți cum era viața înainte de von der Leyen. Prețurile la energie erau scăzute, în UE exista încă o protecție reală a datelor și presa nu era încă cenzurată, pentru a numi doar câteva exemple din 2019, anul în care von der Leyen a fost numită șefă a Comisiei Europene.

Cu greu îmi pot imagina ce vor însemna alți cinci ani de von der Leyen și cum va arăta viața în UE peste cinci ani.

Pentru a amuza cititorii, aș dori să profit de ocazie pentru a vă aminti de „cele mai frumoase cazuri de corupție” ale lui von der Leyen.

Cele mai frumoase cazuri de corupție ale lui UvdL: Locul 4

Toată lumea din Germania își amintește de scandalul consilierii. În calitate de ministru al apărării, Uschi von der Leyen a transferat complet ilegal câteva sute de milioane de euro către firme de consultanță. Licitațiile prevăzute de lege nu au avut loc, iar consultanții, dintre care unii percepeau o remunerație zilnică de 2.000 de euro, aveau chiar birouri proprii în Ministerul Apărării, ceea ce constituie, la rândul său, suspiciunea inițială a unei alte infracțiuni: Falsă activitate independentă. În plus, norocul a făcut ca fiul lui UvdL, David, să obțină o slujbă bună în San Francisco, la McKinsey, compania care a încasat cea mai mare parte din onorariile consultanților <2>. Un pungaș care gândește rău de tot.

Pentru ca magazinul cu autoservire din Ministerul Apărării să poată funcționa „ca un ceas”, UvdL a angajat special o doamnă de la McKinsey, care a fost autorizată să distribuie comenzile în calitate de secretar de stat: Katrin Suder.

Katrin și-a continuat apoi cariera în guvernul federal și a susținut în comisia de anchetă – la fel ca UvdL – că, în primul rând, nu-și amintește nimic și, în al doilea rând, că nu a avut nimic de-a face cu contractele atribuite ilegal, ale căror detalii pot fi găsite aici <3>.

Am putea accepta toate acestea dacă firmele de consultanță și-ar fi finalizat cel puțin cu succes proiectele. Dar, după cum știm cu toții, banii s-au scurs la firmele de consultanță fără ca măcar unul dintre proiectele lor să fie un succes.

UvdL și Katrin au scăpat basma curată în mass-media; niciunul dintre „jurnaliștii de calitate” atât de critici nu a investigat problema în profunzime. Pentru că scandalul a făcut totuși valuri, UvdL a fost scoasă din linia de foc și promovată la șefia Comisiei Europene, unde i s-a permis să se ocupe de cu totul alte sume din 2019.

Acest lucru nu are consecințe în temeiul dreptului penal, deoarece politicienii din Germania s-au protejat prin secțiunile 146 și 147 din Legea privind constituirea instanțelor germane (GVG) și secțiunea 108e din Codul penal german (StGB). În conformitate cu secțiunea 108e StGB, mituirea membrilor parlamentului este legală în Germania, iar dacă un politician depășește limita și comite alte infracțiuni, se aplică alineatele din GVG. Detalii pot fi găsite ( aici (§ 108e StGB <4>) și aici (§§146 și 147 GVG <5>).

Această legislație germană a determinat Curtea Europeană de Justiție să declare într-o hotărâre că sistemul judiciar german nu este independent, așa cum ar trebui să fie într-un stat constituțional. Detalii, inclusiv un link către hotărâre (pot fi găsite aici <6>.)

Cazurile de corupție preferate ale lui Uschi: Locul 3

Când a început pandemia, UE a organizat o conferință a donatorilor și a strâns miliarde cu care UE dorea să aprovizioneze lumea cu vaccinuri, teste Covid și alte gadgeturi pandemice. Comisia UE a raportat cu privire la utilizarea fondurilor și citez ca exemplu un comunicat de presă al UE din mai 2020 <7> privind utilizarea fondurilor:

  • Aproximativ 1,1 miliarde EUR prin intermediul Coaliției pentru inovare în materie de pregătire împotriva epidemiilor (CEPI) pentru dezvoltarea și implementarea vaccinurilor.
  • aproximativ 488 de milioane EUR prin intermediul GAVI, Alianța pentru vaccinuri. Această sumă nu include anunțurile generale care vor fi făcute la Summitul mondial privind vaccinurile din 4 iunie.
  • Aproape 257 de milioane EUR prin intermediul acceleratorului terapeutic COVID-19 – o inițiativă de îmbunătățire a dezvoltării și implementării tratamentelor.
  • Peste 60 de milioane EUR prin intermediul „Foundation for Innovative New Diagnostics” (FIND) pentru dezvoltarea și utilizarea de diagnostice.
  • 2,6 miliarde EUR prin intermediul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru consolidarea sistemelor de sănătate.
  • 15,7 milioane EUR prin intermediul Fondului global pentru combaterea SIDA, tuberculozei și malariei.
  • cel puțin 700 de milioane EUR pentru proiectele naționale de cercetare COVID-19.

Ar fi prea mult să detaliem toate aceste organizații. Dar ele au un lucru în comun: toate sunt controlate de Bill Gates, cel mai mare donator al lor, iar multe au fost chiar fondate de Gates însuși. Toți banii pe care UE i-a colectat pentru lupta globală împotriva Covid-19 – vorbim despre un total de aproximativ 20 de miliarde de euro – au ajuns la Bill Gates. Puteți găsi detaliile aici <8>.

Cazurile de corupție preferate ale lui UvdL: Locul 2

Numărul 2 pe lista loviturilor de corupție ale lui UvdL este comanda de vaccinuri Pfizer. Este cunoscut faptul că soțul lui UvdL a ocupat o funcție de conducere <9> la o companie de ARNm din 2020 și că UvdL a discutat detaliile afacerii cu șeful Pfizer prin WhatsApp și apoi a șters corespondența. De aceea, vrem să ne uităm aici la un alt detaliu al poveștii.

Virusologul Peter Piot a fost Senior Fellow la Fundația Bill și Melinda Gates din 2009. În 2010, Piot a devenit director al London School of Hygiene and Tropical Medicine, care a fost și continuă să fie finanțată de Fundația Gates cu un total de aproape 190 de milioane de dolari. Fundația Gates, care îl plătește atât de generos pe Peter Piot (și pe soția sa, de altfel), este, de asemenea, un investitor strategic în Pfizer și BionTech.

În timpul pandemiei, Peter Piot a devenit consilierul personal al Ursulei von der Leyen pe tema Covid-19. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că UvdL a avut o discuție pe WhatsApp cu șeful Pfizer la începutul anului 2021 și apoi a anunțat în mai 2021 că Comisia Europeană va comanda vaccinul numai de la BionTech/Pfizer. După cum se știe, acest lucru a băgat peste 70 de miliarde în visteria Pfizer – Bill Gates va fi fost mulțumit. Puteți găsi toate detaliile despre Peter Piot și soția sa întreprinzătoare, vezi aici <10>.

Cazurile de corupție preferate ale lui Uschi: Locul 1

Președintele Comisiei Europene, dna von der Leyen, abia ajunsese în funcție când a anunțat Green Deal. Ea vrea să cheltuiască un trilion de euro (da, 1.000 de miliarde) pentru lupta împotriva schimbărilor climatice. Acești bani vor ajunge, desigur, la companii care îi vor folosi pentru a realiza proiecte precum turbine eoliene, panouri solare, stații de încărcare pentru mașini electrice, izolarea clădirilor, eficiența energetică și așa mai departe. Presupusa luptă împotriva schimbărilor climatice este mai presus de toate un singur lucru: un model de afaceri foarte profitabil.

Bill Gates știe și el acest lucru, motiv pentru care a fondat în 2015 fondul de investiții Breakthrough Energy <11> împreună cu alți miliardari (Jeff Bezos, Mike Bloomberg, Richard Branson, George Soros și Mark Zuckerberg). Fondul investește în întreprinderi care vor câștiga ulterior bani mulți din presupusa luptă împotriva schimbărilor climatice, dacă programele ambițioase ale UE și ale SUA vor fi puse în practică. Președintele Comisiei Europene, dna von der Leyen, a lansat în acest scop „Green Deal” al UE, iar președintele SUA, dl Biden, s-a concentrat, de asemenea, asupra schimbărilor climatice în programul său de infrastructură de miliarde de dolari. Bill Gates și prietenii săi sunt pregătiți să direcționeze aceste fonduri către companiile în care au investit direct sau prin intermediul Breakthrough Energy.

În fondarea Breakthrough Energy, Bill Gates nu a lăsat nimic la voia întâmplării, deoarece a fondat Breakthrough Energy chiar în momentul în care președintele Obama a proclamat „Misiunea de inovare <12>”, în cadrul căreia multe țări din Occident și-au unit forțele în ideea de a furniza fonduri pentru lupta împotriva schimbărilor climatice. Nu există nici măcar o încercare de a ascunde faptul că „Mission Innovation” și „Breakthrough Energy” merg mână în mână și că schimbările climatice sunt doar o scuză pentru a le oferi lui Gates și colegilor săi trilioane de bani guvernamentali pe care să îi cheltuiască pentru așa-numita luptă împotriva schimbărilor climatice. Acest lucru a fost spus destul de deschis la momentul respectiv, numai că „presa de calitate” nu consideră că merită menționat.

De asemenea, nu este afirmația mea că Bill Gates are cele mai mari șanse de a obține cele 1.000 de miliarde de la UE de la Green Deal-ul Ursulei von der Leyen. UvdL și Bill Gates sunt mândri să spună că au anunțat deja un parteneriat între Green Deal al UE și Breakthrough Energy și au realizat împreună un filmuleț promoțional frumos.

Acum putem aștepta cu nerăbdare să vedem cu ce vine UvdL în următorii cinci ani, în timp ce stă la oalele cu bani mulți ale UE…

Surse

<1> https://anti-spiegel.ru/2023/mit-russland-verbundenes-unternehmen-des-ehemanns-der-estnischen-premierministerin-wurde-durch-ein-darlehen-von-kallas-finanziert/

<2> https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/david-von-der-leyen-mckinsey-und-auftraege-aus-dem-verteidigungsministerium-a2666304.html

<3> https://anti-spiegel.com/2020/von-der-leyens-berateraffaere-die-show-fuer-das-dumme-volk/

<4> https://anti-spiegel.com/2020/amthor-von-der-leyen-co-warum-korruption-bei-politikern-in-deutschland-nicht-strafbar-ist/

<5> https://anti-spiegel.com/2021/maskenaffaere-warum-korruption-in-der-deutschen-politik-legal-ist-und-wie-man-das-morgen-aendern-koennte/

<6> https://anti-spiegel.com/2019/urteil-des-europaeischen-gerichtshofes-justiz-in-deutschland-ist-nicht-unabhaengig/

<7> https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/de/qanda_20_958

<8> https://anti-spiegel.com/2022/wer-bekommt-eigentlich-all-die-milliarden-die-die-eu-fuer-den-kampf-gegen-covid-19-ausgibt/

<9> https://anti-spiegel.ru/2022/grenzenlos-die-korruption-der-ursula-von-der-leyen/

<10> https://anti-spiegel.com/2021/an-einem-konkreten-beispiel-wie-und-von-dem-die-pandemie-vorbereitet-wurde/

<11> https://www.breakthroughenergy.org/investing-in-innovation/bev-portfolio

<12> https://obamawhitehouse.archives.gov/blog/2015/11/29/announcing-mission-innovation

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Încă un mare pumn în gură dat europenilor de către „aleșii lor”. Această ființă odioasă, trădătoare, coruptă până-n măduva oaselor, a făcut cel mai mult rău Europei și europenilor de la Hitler încoace.
    Dacă apucă să-și mai facă de cap încă 5 ani fără să fie descărcată și băgată acolo unde-i e locul ne-am lins pe bot de civilizație, pace, trai decent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs