Mai multe reflecții asupra avertismentului dur al lui Putin către occident

Dacă a existat vreodată vreo îndoială că Statele Unite se îndreaptă spre marginea unei stânci impunătoare, ceea ce înseamnă că se prăbușește spre o moarte macabră, John Kirby a înlăturat toate îndoielile astăzi cu acest comentariu nesăbuit și nesăbuit:

Președintele SUA, Joe Biden, crede că NATO este în viitorul Ucrainei, dar sunt „multe lucruri care trebuie făcute” înainte de a adera, a declarat Kirby. Când un jurnalist i-a cerut să detalieze „condițiile vagi” și „calea neclară” pe care Kievul a primit-o, oficialul a susținut că poziția Washingtonului este „absolut clară”. 

„Mai întâi trebuie să câștige acest război”, a spus Kirby. 

„Mai întâi trebuie să câștige războiul. Deci, numărul unu: Facem tot ce putem pentru a ne asigura că pot face asta. Apoi, după ce războiul se va termina, ei vor avea în continuare o graniță lungă cu Rusia și o amenințare legitimă la adresa securității”, a spus el. Washingtonul va ajuta la construirea bazei industriale militare a Ucrainei, deși „corupția este încă o preocupare majoră”, a adăugat Kirby.

Puneți-vă în locul lui Vladimir Putin sau al Statului său Major General. Respingeți declarația lui Kirby ca fiind delirul unui nebun sau o acceptați la valoarea nominală – adică, Statele Unite se angajează să finanțeze și să aprovizioneze un război împotriva Rusiei pentru a asigura înfrângerea acesteia? Dacă aș sta cu Stavka la Moscova, aș fi înclinat să cred că Kirby exprimă adevărata intenție și politica autentică a președintelui Biden. Apoi, adăugați zborurile de B-52 și alte avioane cu capacitate de bombardament nuclear care se avântă până la granițele Rusiei și remarcile de astăzi ale secretarului general al NATO, Stoltenberg:

NATO ia în considerare desfășurarea mai multor arme nucleare în fața amenințărilor din partea Rusiei, Chinei și Coreei de Nord, a declarat liderul alianței de apărare. 

Este important ca NATO „să comunice mesajul direct că noi, desigur, suntem o alianță nucleară” prin scoaterea din depozite a mai multor focoase nucleare, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, într-un interviu pentru Telegraph publicat duminică. 

„Nu voi intra în detalii operaționale cu privire la câte focoase nucleare ar trebui să fie operaționale și care ar trebui să fie stocate, dar trebuie să ne consultăm cu privire la aceste aspecte”, a spus el. „Este exact ceea ce facem”, a adăugat el.

Și tocmai aceasta este problema. Declarațiile delirante ale înalților oficiali Biden și ale șefului NATO sporesc tensiunile dintre Rusia și Occident, ceea ce face ca situația să devină și mai inflamabilă. Dacă lucrezi într-o fabrică de praf de pușcă, înveți de timpuriu că nu ai voie să fumezi în timpul serviciului. Motivul? Dacă îți aprinzi una, angajarea ta se va încheia cu o mare bubuitură și o străfulgerare orbitoare de lumină. Kirby, Sullivan Blinken și Stoltenberg sunt acoperiți de pulbere neagră și se gândesc să își aprindă un joint. În acest moment, nu mai contează dacă acești clovni occidentali vorbesc doar prostii, fără intenția de a le da curs. Oficialii militari și de informații ruși nu au altă opțiune decât să accepte faptul că Statele Unite și NATO sunt hotărâte să intre în război cu Rusia și se pregătesc în consecință. Acest lucru devine din ce în ce mai periculos cu fiecare săptămână care trece.

Judecătorul și cu mine am discutat astăzi despre situația la zi.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Link-uri utile

  Ne gasesti pe

  © opozitia.net | All rights reserved.
  CONECTARE
  Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs