Un alt show globalist inutil al găștii lui Zelensky

După reuniunea G7 din Italia (unde Meloni l-a privit pe Macron ca pe un infractor sexual), marionetele lui Joe Biden se întâlnesc astăzi în Elveția, lângă Lucerna, la așa-zisul summit de pace inițiat de gașca lui Zelensky.

Motiv bun pentru bârfe în cadrul discuțiilor informale și tratament gastronomic VIP acordat politicienilor din zona occidentului colectiv. Nimic mai mult.

Destul de comic titlul din Gigi24 legat de eveniment: ”Summitul care poate decide soarta războiului din Ucraina începe azi în Elveția”. Complet aiurea. Întrunirea de lucru a marionetelor globaliste va decide, cel mult, următoarea locație de lux pentru cazare, masă și divertisment de cinci stele. Biden, Putin și Xi vor absenta. La fel și jumătate din cei aproape 200 de membri ai ONU. De altfel, pentru a sublinia importanța deosebită a acestei reuniuni din munții elvețieni, președintele SUA a ales să nu participe (spre disperarea lui Zelensky). Vor fi acolo doar papagalii obișnuiți din Europa ai unor astfel de paranghelii cu acces limitat: Scholz, Macron, Meloni, Ursula, Sunak și ceilalți băgători de seamă din trupa de războinici rusofobi.

În condițiile de mai sus, le va fi extrem de greu băieților din departamentul PR să prezinte evenimentul altfel decât este: un mega-eșec din start. O încordare de mușchi obosiți, abia vizibili pe sub cămașa însângerată.

Tratați cu dispreț, rușii și-au spus încă de ieri punctul de vedere, prin vocea președintelui Putin. Negocieri reale de pace vor fi doar dacă regimul Zelensky își va retrage trupele din teritoriile anexate de Kremlin și va renunța la aderarea la NATO. O propunere decentă din punctul de vedere al Moscovei, dat fiind că Ucraina își va păstra 80 la sută din teritoriu și accesul la Marea Neagră. Și asta în condițiile în care regimul Zelensky s-a dovedit a fi sinucigaș în raport cu propria populație și cu oferta Kremlinului de dinainte de debutul războiului.

Vladimir Putin: ”Condițiile sunt foarte simple: trupele ucrainene trebuie să se retragă complet din Republicile Populare Donețk și Lugansk. Pentru regiunile Kherson și Zaporijia, insist, [trebuie să se retragă] de pe toate teritoriile acestor regiuni în limitele lor administrative care existau când făceau parte din Ucraina. De îndată ce Kievul declară că este pregătit pentru o astfel de decizie și începe o retragere reală a trupelor din aceste regiuni și notifică oficial renunțarea la planurile de aderare la NATO, din partea noastră, imediat, literalmente la minut, se va da ordinul de încetare a focului și de începere a negocierilor”.

După un foarte scurt schimb de opinii cu Casa Albă și aliații din Formatul Ramstein, regimul Zelensky a respins categoric oferta. Există încă speranțe de mai bine, par a spune americanii. Șeful NATO, Jens Stoltenberg, afirmă că propunerea lui Putin ”nu este de bună credinţă”, în timp ce șeful Pentagonului pretinte că președintele rus ”nu este în poziţia de a dicta Ucrainei ceea ce trebuie să facă pentru a se ajunge la pace”. Cu alte cuvinte, pacea va surveni doar în condițiile Washingtonului. Sau vom avea război până ce una dintre părți va ridica steagul alb.

Pus la colț de liderii NATO în competiția pentru scaunul lui Stoltenberg, președintele Iohannis a trimis-o la summit-ul din Elveția pe încântătoarea Luminița Odobescu (o știți, cea care își bea cafeaua de dimineață cu Hillary Clinton). Ungaria, Turcia și India vor avea reprezentanți tot din eșalonul doi al diplomației, în timp ce China și Brazilia pregătesc propriul plan de pace.

Americanii au ales să lungească pelteaua în propriul beneficiu, cu alte mii și zeci de mii de morți, plus daune materiale incomensurabile. Și mai grav este că în condițiile adâncirii conflictului va deveni aproape imposibil să se mai găsească o cale de ieșire acceptabilă pentru ambele părți.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Se vorbește continuu despre Zelenski, fără să se ia în calcul un aspect: chiar și recunoscând legitimitatea acestuia, Washingtonul este conștient că mandatul său de președinte a expirat și nu mai deține drepturi de a semna niciun acord. Și dacă ne amintim asta, începem să înțelegem fraza lui Vladimir Putin: „nu ne pasă, lasă-i să semneze ce vor”.
    În general, Rusiei chiar nu îi pasă ce semnează un Zelenski întârziat/uitat în fotoliul prezidențial, ca să joace rolul de berbec împotriva Federației Ruse, cu un Biden inadecvat funcției din cauza senilității specifice vârstei. E limpede, SUA oferă Ucrainei garanții iluzorii. Democrații au sarcina directă de a menține regimul Biden până la alegeri. A intra acum în negocieri privind capitularea efectivă a americanilor în fața rușilor înseamnă să-ți recunoști neputința și implicarea stupidă în conflictul cu Moscova, precum și risipa de miliarde de dolari. Promisiuni goale se pot face, cu atât mai mult cu cât nimic pe lumea asta nu-i bătut în cuie. S-a constatat asta și-n decursul celor două războaie mondiale. Conflictele sunt permanente pentru că trec de la un nivel la altul, dar ele nu se vor termina vreodată. Principalele caracteristici ale unei astfel de stări sunt stabilitatea și capacitatea sa de a reacționa rapid la schimbări. Cheia succesului în politica externă este condiția socio-economică și morală internă a statului implicat. După cum a arătat experiența celor doi ani de conflict din Ucraina, nu narațiunea ideologică sau apelul la instituții fac cea mai mare impresie asupra lumii exterioare, ci capacitatea de a rezista la presiuni externe puternice și de a menține potențialul de dezvoltare. Asta face Rusia și-o face excelent!

    Cei care prevăd un număr tot mai mare – cu o gravitate tot mai mare – de conflicte interstatale au probabil dreptate. Dar complexitatea sistemului internațional de astăzi are o consecință importantă – războiul NU mai este o modalitate de a rezolva contradicțiile, așa cum a fost în secolele trecute. Mai exact, un conflict militar poate deschide un abces, dar NU va duce neapărat la o vindecare. Cu alte cuvinte, este nevoie de descurajare CREDIBILĂ, care uneori necesită folosirea forței, dar rolul acesteia constă mai ales pentru menținerea echilibrului. Asta uită (sau se preface că uită) SUA în încercările lor disperate de-a-și menține hegemonia. Datorită dimensiunii și potențialului său, Rusia are oportunități majore de dezvoltare independentă față de occidentali. Acest lucru devine realist în condiții de pace durabilă. Iar lupta pentru îndeplinirea unui astfel de deziderat, reprezintă sarcina principală a oricărei politici de stat a liderului de la Kremlin. Înainte de-a porni războaie și de-a purcede la promisiuni neîntemeiate, Washingtonul ar fi bine să-și amintească aceste aspecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs