O nouă potlogărie a Justiției din SUA

Continuă telenovela de prost gust în care Justiția americană îl vânează pe Donald Trump ca într-un safari din Africa de Sud.

Partenerii noștri strategici se află aproape în pragul unui război civil din pricina hăituirii lui Trump. Așa că administrația Biden a găsit o metodă de a detensiona situația: condamnarea lui Hunter Biden pentru infracțiuni relativ minore în comparație cu mega-potlogăriile din Ucraina și China.

Casa Albă se străduie să lanseze un mesaj clar, menit să arate că ”toți suntem egali în fața Justiției”. Inclusiv membrii familiei Biden. Doar că dosarul despre deținerea unei arme de foc de către Hunter într-un moment în care era dependent de droguri este o glumă pe lângă alte escrocherii. Practic, ”băiatul lui tata” a fost găsit vinovat pentru infracțiuni nesemnificative, după o anchetă cu probe evidente. Vorbim despre infracțiuni ușoare pe lângă luarea de mită și traficul de influență pe filieră ucraineană, respectiv chineză. Mai ales că în cazul acestora din urmă anchetatorii de la FBI au avut la dispoziție probe solide culese din laptopul lui Hunter Biden și din tranzacțiile bancare ale familiei președintelui.

Dat fiind că Hunter are cazierul curat, este foarte probabil să primească doar o amendă penală de până la 750.000 dolari. Un fleac, pe lângă comisioanele de milioane de dolari primite de la magnații din Ucraina și China, în schimbul unor ”servicii” oferite de Joe Biden. Printre ele, demiterea fostului procuror general al Ucrainei, la schimb cu un ajutor financiar al SUA de un miliard de dolari.

Casa Albă a exclus posibilitatea grațierii lui Hunter, un gest firesc din moment ce președintele se așteaptă la amendă penală în loc de închisoare: ”Jill și cu mine ne iubim fiul și suntem mândri de ce fel de om este astăzi. (…) După cum am spus și săptămâna trecută, voi accepta deznodământul în acest proces și voi continua să respect procedura judiciară, în vreme ce Hunter ia în considerare un apel”.

Ca o paranteză, mass-media din România nu ratează niciun prilej pentru a puncta derapajele unor lideri ca Șoșoacă, însă își trage imediat fermoar la gură atunci când apar poze elocvente cu drogatul Hunter în compania unor prostituate. Sau când presa de dreapta de peste ocean publică pasaje relevante din corespondența lui Hunter, despre afacerile murdare ale acestuia în China și Ucraina, braț la braț cu tăticu’ de la Casa Albă.

Să amintim că nimic din CV-ul lui Hunter Biden nu l-ar fi recomandat pentru poziția din cadrul Consiliului de Administrație al firmei Burisma, aflată la mii de kilometri de Washington. Și totuși ucrainenii l-au plătit cu milioane de dolari în perioada 2014-2019, în timp ce Joe Biden lucra la Casa Albă în calitate de vicepreședinte responsabil cu Ucraina. Caz clasic de corupție, pe care anchetatorii de la FBI au decis să-l bage sub preș. Mai mult, serviciile de informații de la Kremlin susţin că firma ucraineană Burisma a servit ca intermediar în tranzacționarea unor importante sume de bani, folosite ”cu scopul de a desfăşura acte de terorism în Rusia şi în străinătate”.

Condamnarea lui Hunter Biden pentru o infracțiune relativ minoră (din lungul șir de acuzații foarte grave ce planează asupra fiului președintelui) vine să detensioneze starea de spirit a trumpiștilor. Acum administrația Biden are ”toate motivele” pentru a arăta că Justiția este imparțială, din moment ce îl condamnă, în premieră, pe însuși fiul președintelui în exercițiu. Chiar dacă doar simbolic, probabil cu amendă.

Așa că hăituirea lui Trump a devenit, brusc, o acțiune perfect legitimă. Ca atare, aruncarea lui Trump în închisoare nu va apărea drept un mare și incalificabil abuz, de tip Kim Jong-un, ci o consecință firească a ”luptei anti-corupție” și a independenței Justiției inclusiv în raport cu puterea de la cel mai înalt nivel.

Nici nu mai contează dacă Trump va fi sau nu salvatorul planetei. Farul democrației abia mai pâlpâie, sufocat de buruienile unei administrații globaliste fără niciun Dumnezeu.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Sa se hartuiasca intre ei pina sucomba cu totii !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs