Alianța globalistă PSD-PNL, pe cai mari după europarlamentare

Câteva observații după alegerile locale și europarlamentare, înainte ca cifrele oficiale să fie date publicității:

🌓 Alianța globalistă PSD-PNL a obținut un scor aproape bombă, potrivit exit-poll-ului: 54% la europarlamentare. Social-democrații au câștigat competiția inclusiv la nivelul primăriilor și consiliilor județene, reușind să-i resusciteze și pe liberali. Aseară, CTP, Striblea și Petreanu exultau la Europa FM. Coaliția contra naturii PSD-PNL le va asigura confortul psihic și financiar pe următorii patru ani.

🌓 În ciuda comportamentului din pandemie, a situației economice precare și a modului în care se raportează la războiul din Ucraina, actualii guvernanți au primit, practic, un mare vot de încredere. La europarlamentarele din 2019, PSD și PNL au însumat sub 50 la sută, în condiții infinit mai favorabile. Foarte posibil, între timp a crescut numărul bugetarilor și a celor care lucrează în companii de stat, undeva spre 1,5 milioane. Înmulțiți cu minim trei membri de familie și deja avem aproape 5 milioane de simpatizanți PSD-PNL, dintr-un total de 9,2 milioane de votanți. Adăugați pomenile electorale – măririle de pensii și salarii pe ultima sută de metri.

🌓 Abuzurile instituțiilor guvernamentale, perspectiva intrării în război, migrația ilegală, ofensiva ideologiei ”woke” și pierderea ultimelor pârghii de suveranitate au contat prea puțin în balanța votului. Oamenii s-au uitat prin buzunare și au constatat că ”nu-i dracul chiar atât de negru”. Se trăiește bine, ej prost?!

🌓 Alegătorii au taxat la urne inclusiv stilul agresiv și adesea vulgar de a face politică, specific AUR și în special SOS. Cele două partide au fost umflate în sondajele pre-electorale la 25-30 la sută, respectiv 8-10 la sută. La această oră pare că Șoșoacă a ieșit complet din calcule la europarlamentare, în timp ce la locale a fost ca și inexistentă. Nici AUR nu a reușit să obțină măcar un singur oraș mai de Doamne ajută. De unde reiese lipsa acută de candidați credibili, cu potențial.

🌓 Chiar dacă AUR și SOS ar fi făcut o figură frumoasă la europarlamentare, ar fi fost insuficient pentru o schimbare de macaz la Bruxelles. Din datele preliminare, există șanse foarte mari ca Ursula von der Leyen să obțină șefia Comisiei Europene. Vor fi mai multe voci suveraniste în Parlamentul de la Strasbourg grație patrioților din Germania, Franța, Austria sau Spania. Să-i numărăm aici și pe cei cinci de la AUR. În mod aparent paradoxal, conservatorii vest-europenii s-au mobilizat mult mai bine în raport cu cei din Est. Inclusiv din România. Pentru viitorul Europei pare a fi un semnal încurajator. Patrioții nemți, francezi, unguri și austrieci ar putea răsturna căruța globalistă la un moment dat, cu puțin noroc.

🌓 Suveraniștii din România ar fi trebuit, în concordanță cu atmosfera generală din Europa și performanțele guvernului Ciolacu, să câștige însumat peste 30 la sută. La alegerile din 2000, spre exemplu, partidul lui Vadim Tudor reușise un scor record de 21%, în condițiile în care PSD câștigase cu ”doar” 37%. AUR va lua, probabil, partea plină a paharului, dacă se va duce spre 18 la sută la europarlamentare. Ceea ce ar însemna, practic, dublarea scorului de la alegerile parlamentare din 2020. Însă 18 la sută pare foarte puțin în condițiile în care AUR a avut suficientă muniție grea, de calitate, și niște adversari numai buni de bătut: fără carismă, neprofesioniști, corupți, aflați la cheremul globaliștilor de la Washington și Bruxellles. Fără o schimbare de paradigmă e greu de crezut că oamenii lui Simion vor obține mai mult la parlamentarele din toamnă.

🌓 Marea miză din 2024 rămâne alegerea noului președinte. Singura șansă a suveraniștilor ar fi candidatura unui independent gen Puric, după modelul Nicușor Dan, sprijinit în principal de AUR și capabil să-i atragă pe cei indeciși. Altfel, chiar dacă printr-un adevărat tur de forță ar obține spre 25-30 la sută la parlamentarele din toamnă, George Simion nu va găsi un partener de guvernare cât timp ”monstruoasa” alianță PSD-PNL va merge pe liste comune.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs