Mă scuzați, eu cu cine votez?

Pe bună dreptate, (prea) mulți români sunt scârbiți de sistemul democratic care le rotește la butoanele puterii pe aceleași marionete aflate în slujba Sistemului.

Din nefericire, alternativa înseamnă dictatură sub o formă sau alta. Așa că în momentul votului avem posibilitatea de a alege răul cel mai mic. Neparticiparea sau anularea buletinului echivalează cu un vot hotărât pentru ”răul cel mare”.

La alegerile din 2024 se confruntă două mari curente. Primul este format din gruparea de partide mainstream (PSD, PNL, USR, PMP, FD, REPER) care gravitează în jurul ideei de globalizare fără niciun Dumnezeu. Sunt politicieni dedicați sută la sută așa-numitului Deep State. Colaborează foarte strâns cu corporațiile, pun interesul național pe ultimul plan și, la nevoie, mimează un ”patriotism economic” de toată jena, pentru a atrage electoratul debusolat.

Acești politicieni-marionetă gen Ciucă, Ciolacu sau Iohannis, se simt în pielea lor cât timp beneficiază de avantajele majore (și nemeritate) acordate ”elitelor”. Sunt total lipsiți de principii, se ghidează exclusiv după mirosul banilor și se dovedesc a fi incapabili de orice demersuri la Bruxelles menite să ne redea demnitatea. Mai mult, în situații de criză nu ezită să pună în pericol sănătatea românilor, să le încalce libertățile fundamentale și să-i țină într-o teroare perpetuă.

Dacă sunteți pregătiți să puneți ștampila pe reprezentanții partidelor PSD, PNL, USR, PMP, FD sau REPER, atunci înseamnă că o considerați pe Ursula von der Leyer o persoană demnă de încredere. Un profesionist desăvârșit dedicat intereselor simplilor cetățeni din UE. Un om integru și un exemplu pentru tânăra generație.

Dacă votați partidele mainstream, înseamnă că ați profitat din plin de pandemie și de suferințele a milioane de români.

Dacă votați partidele mainstream, atunci votați continuarea războiului din Ucraina în folosul exclusiv al Statelor Unite. Sunteți, cumva, părtași la viitoarele mormane de victime. Participați în mod direct la planul globaliștilor de a îmbogăți o mână de așa-zise elite, la fel ca în pandemie, pe spinarea suferinței imense a zeci de milioane de europeni.

Dacă votați partidele mainstream, atunci promovați ideologia LGBT în școli, admiteți că lupta cu încălzirea globală nu este o farsă, că istoria trebuie rescrisă potrivit normelor ”woke” de corectitudine politică și că migrația ilegală nu reprezintă o infracțiune.

Duminică mergem la vot ca să punem ștampila pe partidele suveraniste (în special la europarlamentare), dar și pe politicieni în care avem încredere la nivel local.

Partidele suveraniste au luat atitudine atât în pandemie, cât și acum, când aceleași triste marionete sună mobilizarea generală pentru apărarea intereselor unor psihopați lacomi.

Știu că aveți dubii cu privire la mulți suveraniști. Știu că înclinați mai degrabă să rămâneți acasă. Doar că ”Răul cel mai mic” a fost și rămâne singura opțiune viabilă, până când în România va apărea un autentic lider suveranist, de talia lui Viktor Orban. Poate că, printr-o minune, îl vom vedea la prezidențialele din toamnă.

Și încă ceva: electoratul suveranist este extrem de dezbinat, din diverse motive. Fiecare vot al patrioților are greutate. Haideți să nu-l risipim pe candidații noștri preferați cu șanse aproape nule de a obține mandatul.

Duminică avem posibilitatea de a le spune politicienilor globaliști că și-au bătut joc de noi atât în pandemie, cât și acum, pe timp de război. Și că merită pe deplin să iasă din scenă în huiduielile publicului.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Absolut corect! Din păcate, nu avem candidați de talia lui Viktor Orban sau mai ales de talia lui Robert Fico (îmi place la nebunie omul ăla!). Dar în fața Răului Suprem reprezentat de mafia globalistă n-ai încotro: votezi cu răul cel mai mic, chiar dacă după colț rânjește posibilitatea unui eșec gen Giorgia Meloni.
    Revenind la globaliști, cea mai bună motivație a alegerii de duminică o reprezintă citatul dintr-un recent comentariu postat pe unul dintre site-urile noastre: ”este creștinește să-ți ierți dușmanul, dar NICIODATĂ pe dușmanul lui Hristos”. Restul sunt detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs