Facultatea de Manipulare a Emoțiilor

Există numeroase similarități între felul în care firmele Big Pharma au exploatat așa-zisa pandemie apocaliptică și comportamentul industriei militare pe timp de război.

Ambele sectoare speculează cu maxim cinism frica de moarte: ”Stați acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări”. În aceeași notă au intervenit sute de experți epidemiologi, jurnaliști și politicieni. Frica de moarte a fost întreținută zi de zi prin celebrul jurnal radiofonic funebru de la ora 13 (marcă înregistrată Arafat), menținut ca atare și în perioadele de vară, cu foarte puține victime.

Situația se repetă aproape la indigo acum, pe timp de război. Mass-media, politicienii și militarii de diferite grade întrețin atmosfera pre-apocaliptică din perioada pandemiei. La fiecare 24 de ore un alt general apare la TV ca să ne explice cum în doi, maxim 5 ani, va trebui să ne luptăm cu armata lui Putin. Un alt politician escaladează conflictul la nivel retoric, pe model Macron. Un alt jurnalist sau influensăr demonstrează cu pixul în mână cât de prost stăm la capitolul ”dotarea forțelor armate”; cât de puțin facem pentru regimul Zelensky; câte miliarde de euro au rămas necheltuite din cei 2,5% alocați Apărării; și așa mai departe.

Un biet sistem Patriot de un miliard de dolari a ajuns motiv de gâlceavă la nivel național și chiar planetar. Diverși analiști de pripas se străduie să arate cât de utilă ar fi ”arma minune” în Ucraina. Cum ar putea proteja, de la Kiev, inclusiv România. Și cât de mic este Iohannis, pentru că tergiversează donația și își bate joc de Zelensky și de milioane de ucraineni. Poate chiar și de Joe Biden, victimă inocentă a arogantului de la Cotroceni.

Exploatarea cinică a fricii de moarte face ca industria de armament americană să zbârnâie la turație maximă. Teama de războaie și atacuri teroriste conduce la cheltuieli masive în materie de apărare și securitate. Guvernele alocă bugete semnificative pentru achiziționarea de armament, direct proporțional cu ”pericolul” pus în scenă și întreținut de politicieni, experți militari și jurnaliști. Companiile din industria de apărare americană au investit zeci de ani în dezvoltarea de tehnologii și arme avansate, apoi au prins momentul prielnic pentru a le vinde la prețuri exorbitante către statele din siajul NATO speriate de bombe.

Emoțiile profunde, precum frica de moarte, sunt manipulate în spațiul occidental pentru beneficii economice imense, obținute printr-o pură înșelăciune.

Cu excepția rachetelor hipersonice echipate cu ogive nucleare, nimic nu va face diferența în cazul unui potențial conflict direct între NATO și Rusia/China. Sunt sute de miliarde de dolari investite aiurea, la foc automat, la comanda unei industrii de armament care din punct de vedere moral se situează mult sub nivelul industriei pornografice. Măcar în ultimul caz victimele sunt, comparativ, insesizabile.

Unii părinți se gândesc să-și reorienteze copiii de la industria IT (aflată în declin) către Inteligența Artificială și Robotică. Greșit! Experții epidemiologi, climatologi și militari vor fi mult mai bine plătiți. Aproape la fel de bine ca politicienii cu funcții importante.

Ar trebui ca ministrul Educației, Ligia Deca, să înființeze de urgență Facultatea de Manipulare a Emoțiilor. Există deja suficiente studii teoretice și practice acumulate în ultimii patru ani, iar profesorii s-ar putea selecta din listele publice de ciocli ai Apocalipsei (fie că vorbim despre pandemii, dezastre naturale sau războaie).

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. ”La fiecare 24 de ore un alt general apare la TV ca să ne explice cum în doi, maxim 5 ani, va trebui să ne luptăm cu armata lui Putin”.

    Da, de unde? O să ne luptăm cu dracii ăstora din guvernul și din parlamentul României.

  2. Actuala situație ar trebui să-i demonstreze oricărui om (încă) normal la cap actorii care stau în spatele lagărului globalist cunoscut ca ”occidentul colectiv”: marea finanță, sistemul bancar, fondurile de investiții, CORPORAȚIILE. Pentru că ceea ce se întâmplă acum devoalează minciuna și manipularea și arată cu precizie CINE sunt vinovații pentru tot ceea ce se întâmplă de ceva timp încoace: CORPORAȚIILE Big Pharma pentru krima pandemică, CORPORAȚIILE din industria militară pentru războaiele din Ucraina și Gaza, CORPORAȚIILE din sistemul bancar pentru inflație și dobânzi nerușinate, CORPORAȚIILE din retail pentru gunoaiele ucigașe pe care le mâncăm sau cu care ne spălăm, CORPORAȚIILE din IT pentru cenzură, CORPORAȚIILE din media pentru propagandă și intoxicare cu minciuni non-stop. Complotul javrelor din mai toate guvernele și instituțiile lagărului globalist cu CORPORAȚIILE și cu ONG-urile sekuriste reprezintă imaginea completă a CONSPIRAȚIEI mondiale. Aia de care le e frică lor de moarte ca noi să ne dăm seama și de aceea suntem acuzați tot timpul de ”conspiraționism”. Buey kriminalilor, CONSPIRAȚIA voastră este reală și tocmai avem plăcerea și satisfacția supremă să o arătăm lumii întregi. Spre DISTRUGEREA voastră definitivă. Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs