Fără cale de mijloc în războiul din Ucraina

Ucrainenii sunt în corzi, pierd zilnic teren și sute de soldați, iar aliații din Grupul de la Raimstein se dau de ceasul morții să găsească o soluție salvatoare.

Poate că deja au găsit-o. Din ce în ce mai multe avioane, rachete, tancuri, piloți și instructori ajung pe front. Oamenii lui Zelensky, sprijiniți 24 de ore din 24 de sateliți, servicii de informații occidentale și trupe tocmite de Pentagon, vor începe să recupereze terenul pierdut.

În același timp, artileria cu rază lungă de acțiune va lovi teritoriul rusesc în profunzime, cu pagube usturătoare. Prin intermediul unui plan de acțiune surprinzător, ucrainenii sprijiniți puternic de aliații NATO vor elibera teritoriile ocupate și vor duce bătălia finală în Crimeea. Zeci și sute de mii de soldați ruși își vor găsi sfârșitul pe front. Victoria va fi aproape.

Acesta este scenariul schițat de Casa Albă, în colaborare cu Pentagonul, CIA și celelalte instituții partenere din Europa și Canada. Nu există cale de mijloc. Cineva trebuie să câștige, fie rușii, fie ucrainenii.

Să luăm scenariul deloc plauzibil, dar intens vehiculat în mass-media globalistă, potrivit căruia Zelensky se va da de trei ori peste cap și, printr-o adevărată minune, își va reîntregi țara. Cu sprijinul SUA, ucrainenii vor înfinge steagul curcubeu în baza navală rusă de la Sevastopol și vor sărbători victoria. În același timp, ce-a mai rămas din armata Kremlinului se va retrage, rușinos, dincolo de vechile granițe ale Ucrainei. Președintele Putin va demisiona și se va preda Curții Penale Internaționale pentru a-și ispăși pedeapsa.

Iată scenariul SF la care visează propagandiști ca Mîndruță, CTP sau Radu Tudor.

Politicienii globaliști știu foarte bine că totul este o mare minciună. Dacă prin absurd rușii vor fi puși cu spatele la zid, atunci se vor prăbuși odată cu întreaga lume. Mai simplu de atât nu se poate explica. Dorința de supraviețuire este puternică și instinctivă, însă în momente de extremă tensiune, de conștientizare a morții, rațiunea poate fi eclipsată ușor de impulsurile primare.

Rușii nu se vor lăsa călcați în picioare, chiar cu riscul de a muri de gât cu americanii (și implicit cu noi toți). Pentru simplu fapt că ei nu se află în poziția României, de a sta în genunchi și de a-și pierde libertatea în schimbul unui trai mai bun.

Așa cum arată lucrurile astăzi, puține linii roșii mai sunt de trecut până când orice negocieri vor fi excluse. Se merge cu viteză maximă în direcția ”care pe care”.

Asistăm la un moment de cumpănă perceput ca atare, în Europa, doar de către premierul Viktor Orban: ”Evitarea războiului şi păstrarea Ungariei ca insulă a păcii, aceasta este misiunea noastră. În spatele războaielor mondiale se află răul. A sosit timpul exorcizării. Fie câştigăm noi, fie ei. Nu există a treia cale, doar al treilea război mondial. Să-i arătăm lui Soros şi companiei sale unde locuieşte Dumnezeul ungurilor! (…) Dacă forţele politice de stânga câştigă la alegerile din 9 iunie, este doar o chestiune de timp până când războiul ne va ajunge, deoarece susţinătorii războiului şi-au pierdut raţiunea, sunt ameţiţi, vor să învingă Rusia, aşa cum au încercat în Primul şi în Al Doilea Război Mondial. Ba chiar sunt gata să se confrunte cu întregul Est”.

Totul pare pregătit pentru marea confruntare, iar semnale ca tentativa de asasinare a premierului Fico vorbesc de la sine despre cât de aproape suntem de un deznodământ tragic.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

 1. Revin pe site cu o informație care merită atenție:

  https://rutube.ru/video/ef8865c657153655c76030b72c5ae5ac/

  Viaceslav Nikonov (gazda emisiunii „Marele Joc”) vorbește despre atacurile ucrainenilor de pe 29 mai (cu o zi înainte ca Biden să anunțe oficial acordul SUA referitor la intențiile Kievului de a lovi teritoriile rusești) cu rachete americane ATACMS cu rază lungă asupra podului Kerci și a altor ținte din adâncul Rusiei. Nikonov afirmă fără niciun dubiu că toate aceste rachete au fost doborâte de sistemele rusești de apărare aeriană. De altfel, un expert militar invitat a informat audiența că rachetele americane au punctele lor slabe pe care rușii știu să le exploateze pentru a le distruge în aer.

  Ce semnifică asta? Un lucru evident: că apărarea aeriană a rușilor NU o fi 100% fiabilă, dar, în ceea ce privește rachetele de toate tipurile, demonstrează că face o treabă excelentă.  Acest lucru contrastează, bineînțeles, cu apărarea împotriva dronelor – mult mai greu de depistat, mai mici și mai ușor manevrabile, care au fost arma preferată în atacul ucrainean asupra instalațiilor radar rusești.
  Doar că dronele nu distrug orașe și nu ucid sute de mii, dacă nu milioane de oameni. În schimb, rachetele fac asta.

  După cum se observă, Nikonov și invitații săi au discutat despre aceste amenințări existențiale într-un mod calm și echilibrat. Nimeni nu este sigur cum va reacționa Kremlinul la un atac lansat nominal de Ucraina, dar de facto condus de Occident. Nimeni nu poate ști care-i decizia lui Putin. Tocmai de aceea nu m-aș hazarda să dezbat subiecte despre război.
  Pe de altă parte, americanii au uitat vechea lor înțelepciune populară: „există multe moduri diferite de a jupui o pisică”. Care o fi beneficiul de a avea o avertizare cu 15 minute înainte de un atac nuclear, dacă scenariul unei lansări automate „Dead Hand” a fost deja scris??? Dacă va izbucni „vâlvătaia”, cu siguranță, va fi din cauza prostiei inimaginabile ale unora de pe la Washington.

 2. Observ că majoritatea celor care analizează evenimentele actuale le prezintă într-o manieră decisivă, ca pe o concluzie definitivă, fără să se gândească la faptul că există soluții la care președintele rus poate recurge în vederea evitării celui de-al treilea război mondial. Or da mai bine la public tragediile cu urmări dezastruoase pentru umanitate? S-or citi mai bine astfel de articole? Habar n-am! Ceea ce pot afirma cu tărie este că sunt modalități de ieșire din impas, iar acestea depind foarte mult de hotărârile/alegerile lui Vladimir Putin. Una dintre ele ar fi lovirea și distrugerea totală a celor două centre logistice care aprovizionează cu arme regimul Zelenski: Canalul Mânecii și aeroportul polonez Rzeszow – ca un prim punct, apoi cea de-a doua locație, care sprijină militar Kievul și care poate fi nimicită de Rusia, este orașul german Stuttgart, unde se află situat sediul Comandamentului European al Armatei SUA, numit „Amazonul militar” și respectiv Centrul de Coordonare al armatei ucrainene. Aici, în aceste zone, ar trebui să ajungă rachetele rusești. După „curățenia” de rigoare, cu siguranță, se vor așeza cuminți, pe coadă, la masa negocierilor.

  Oricine evaluează la rece situația își dă seama că în cazul escaladării nucleare NU vor exista învingători și că Federația Rusă va răspunde ÎN OGLINDĂ oricărei amenințări. Oricât de dus cu pluta e Biden și generalii de pe la Pentagon, totuși în mintea lor întunecată realizează că războiul nuclear ar însemna sfârșitul civilizației umane moderne, inclusiv al Americii. Ori SUA își doresc nu doar victoria, ci și supremația absolută. Prin urmare, acum este de latitudinea comandantului șef să facă o alegere de care depinde nu doar soarta Rusiei, ci și a întregii umanități. Cert e, că se găsesc răspunsuri și mai ales rezolvări la problemele prezente, fără să mai zugrăvim și noi apocaliptic situația. Nu știm cum va gândi Putin strategia.

  Așa… ca un gând răzleț față de tema expunerii dvs. nicio țară semnatară a Tratatului de la Versailles nu a anticipat la începutul anilor ’20, o dată cu ascensiunea lui Hitler și a partidului său, că acesta va câștiga alegerile în ’33 și că în ’39 va ataca Polonia sub un pretext absurd, inept. Și totuși, marea conflagrație mondială a luat amploare neanunțată de nimeni, nici de presă și nici de politicieni. M-aș mira ca azi, să fie altfel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs