Cancelarul Scholz se află între noi și abis

„Totul depinde de cancelar”. Rareori o propoziție a fost atât de adevărată ca astăzi. Aproape fiecare sfârșit de săptămână este caracterizat de hotărârea cancelarului german de a împiedica extinderea războiului din Ucraina în fața forțelor belicoase din NATO. Încă de la Regulamentul de la Haga privind războiul terestru, s-a stabilit după ce criterii avem o participare directă la război, ca urmare a depășirii unui act pur de susținere. Cu toate acestea, nu considerațiile tehnice sau juridice sunt cele care fac ca această frază a cancelarului federal să lase lumea perplexă. Unde este corolarul necesar? Că va face tot ce-i stă în putință pentru a contribui la pacea în Europa și la încetarea vărsării de sânge în Ucraina.

De ce nu există nicio reacție la propunerea de încetare a focului? De ce a existat doar o scurtă breșă de informații despre discuțiile dintre Washington și Moscova? De ce dl Stoltenberg, în calitate de secretar general al NATO, este lăsat din nou și din nou în lesă, în postura de administrator judiciar?

Evoluția care a dus la invazia rusă în Ucraina s-a datorat în mare parte lipsei de dialog între Moscova și Washington/Bruxelles. Dorește oare cancelarul federal doar să perpetueze această atitudine condamnabilă, așa cum a fost pusă în aplicare de predecesorul său? Dacă da, este doar o chestiune de timp până când linia roșie trasată de cancelarul federal „va fi spulberată de vânt”. Sau este determinarea cancelarului federal, având în vedere evoluția în sondaje a guvernului pe care îl conduce, doar o încercare disperată de a ajunge cumva la data alegerilor pentru Parlamentul European, 9 iunie 2024, pentru că rezultatul electoral așteptat va rupe oricum toate barajele? Un dezastru pentru Germania și pentru pace, întrucât ultimul obstacol în calea SUA în drumul spre un război european major va fi fost înlăturat înainte de summitul NATO de la Washington.

Limbajul folosit de „suspecții obișnuiți” în ideea de a promova efortul de război este tragic și, pe fondul istoriei ultimului secol în relațiile ruso-germane, oribil. Excesele verbale par teribil de dezinhibate. Ele corespund politicii de „împiedicare a încheierii războiului”, care domină din nou politica occidentală de la Boris Johnson încoace. Pe fondul acestei evoluții, îi putem ura cancelarului federal să aibă coloana vertebrală politică de care a dat dovadă până acum, chiar dacă ar putea fi extinsă în direcția „păcii și a sfârșitului războiului”.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Gheorghe Radu spune:

    Ce mai tura-vura ? Occidentul va avea razboi, razboi pe care si-l doreste si care va aduce distrugerea civilizatiei. Toate sunt scrise, sunt hotărâte de mai multa vremw si se vor implini negresit.

  2. georg xanthu spune:

    nu vä bazati pe speranta in acest cancelar marionetä.Este doar o nouä marionetä dupä cea dinainte.Politica nu se face cu oamenii la vedere.
    Iar acest räzboi isi are obirsia undeva in culisele unde nu se poate ajunge,Restul este ceace vedeti,nu ceace intelegeti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs