Atac asupra forțelor nucleare rusești

Un comentariu de Thomas Röper (Germania)

Kievul atacă o instalație strategică a forțelor nucleare rusești

Săptămâna trecută, Kievul a efectuat un atac cu drone asupra unei părți importante a sistemului rusesc de avertizare timpurie pentru detectarea atacurilor cu rachete intercontinentale. Procedând astfel, Kievul a adus lumea în pragul unei catastrofe nucleare, lucru despre care mass-media preferă să păstreze tăcerea.

În noaptea de 22 spre 23 mai, Kievul a atacat stația radar Armavir din regiunea Krasnodar din sud-vestul Rusiei, la Marea Neagră. Armavir nu este un sistem radar oarecare, ci o parte importantă a sistemului rusesc de avertizare timpurie pentru detectarea atacurilor cu rachete intercontinentale și, prin urmare, parte a forțelor nucleare strategice ale Rusiei.

Împreună cu alte astfel de instalații, acest radar este un pilon pe care se sprijină securitatea strategică a Rusiei. Avarierea radarului a creat probabil un ”unghi mort” în apărarea nucleară a Rusiei, cel puțin temporar. Conform doctrinei nucleare rusești, astfel de atacuri ne apropie de un război nuclear, deoarece atacurile care limitează capacitățile de descurajare nucleară ale Rusiei ar putea constitui un motiv pentru un atac nuclear rusesc. Descurajarea nucleară este o parte importantă a securității naționale a Rusiei.

Rainer Rupp a scris un articol pentru RT-DE în care citează o serie întreagă de experți renumiți care descriu pericolele acestui atac.

Este exclus ca Kievul, care își coordonează îndeaproape strategia militară cu SUA și NATO, să fi acționat fără a avea undă verde de la Washington. Prin urmare, atacul depășește cu mult escaladările pe care Occidentul le-a întreprins anterior în Ucraina. Prin acest atac, Kievul a adus Europa și lumea cu un pas mai aproape de pragul războiului termonuclear.

Dmitri Rogozin, senator rus și fost șef al Roscosmos, cu care am realizat deja mai multe interviuri, a scris despre eveniment pe Telegram, printre altele (puteți găsi postarea completă la sfârșitul acestui articol):

„Așadar, acum nu ne aflăm doar în pragul, ci deja la marginea dincolo de care va începe o prăbușire ireversibilă a securității strategice a puterilor nucleare, dacă adversarul nu este descurajat în a comite astfel de acțiuni”.

Este remarcabil faptul că presa germană nu pare să fi raportat incidentul, cel puțin eu nu pot găsi pe Google News decât un singur raport din Merkur, care a apărut cu câteva zile întârziere. Există, de asemenea, câteva rapoarte în presa austriacă, dar trebuie să le căutați în mod special.

Se pare că mass-media occidentală vrea să ascundă cititorilor săi focul cu care se joacă Kievul cu sprijinul deschis al NATO.

Iată postarea integrală a lui Dmitri Rogozin din 25 mai:

„Încă de când URSS a achiziționat sisteme de livrare a armelor nucleare, SUA nu a renunțat niciodată la încercările sale de a obține superioritate în sfera militar-strategică. NICIODATĂ. Și dacă aceste încercări obișnuiau să fie în domeniul dezvoltărilor și conceptelor tehnico-militare (de ex. „Inițiativa de apărare strategică” din anii 1980, care prevedea amplasarea unui grup de lasere militare în spațiu pentru a intercepta rachetele intercontinentale sovietice, sau „Apărarea strategică antirachetă” din anii 2000 și până în prezent, care a însoțit retragerea SUA din Tratatul ABM din 1972 și desfășurarea radarelor de apărare antirachetă și a bazelor antirachetă ale SUA și NATO în imediata apropiere a frontierelor noastre vestice și estice), Washingtonul a devenit acum comisarul unei infracțiuni prin angajarea unui criminal iresponsabil pentru a încerca să avarieze o instalație a sistemului nostru de avertizare antirachetă, un element-cheie al forțelor nucleare strategice.

Desigur, ne putem imagina că atacul asupra instalației din regiunea Krasnodar, dacă nu a fost o înscenare a forțelor armate ucrainene, a fost efectuat la inițiativa Kievului sau la ordinul unui nebun din forțele armate ucrainene care vrea să declanșeze cel de-al treilea război mondial. Cu toate acestea, având în vedere implicarea profundă a Washingtonului în acest conflict armat și controlul total al americanilor asupra planificării militare a Kievului, versiunea conform căreia SUA nu au știut nimic despre planurile ucrainene de a ataca sistemul rusesc de apărare antirachetă poate fi înlăturată. Washingtonul va trebui să își asume întreaga responsabilitate pentru crimele trecute și viitoare ale liderilor ucraineni.

Așadar, acum nu ne aflăm doar la limită, ci deja pe muchie, dincolo de care va începe o prăbușire ireversibilă a securității strategice a puterilor nucleare dacă adversarul nu este descurajat să comită astfel de acțiuni.”

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs