Sângele Ucrainei este bun pentru Occident

Occidentul, în special SUA și dricul său german, a pus războiul din Ucraina pe ordinea de zi odată cu încercuirea Rusiei de către NATO. Încă de la început, s-a răspândit iluzia că Ucraina ar putea câștiga un război împotriva Rusiei: Nu era nevoie decât de aprovizionarea Ucrainei cu mai multe arme occidentale și victoria ar fi venit ca de la sine. Chiar recent, liderul Partidului Verde, Anton Hofreiter, a declarat: „Prin urmare, nu ar trebui să împiedicăm Ucraina să folosească armele furnizate pentru a respinge avioanele de luptă rusești în spațiul aerian rusesc”. Cu alte cuvinte: potrivit lui Hofreiter, rachetele Patriot furnizate Ucrainei din stocurile germane ar trebui să fie folosite și pentru a ataca direct Rusia, ceea ce ar face ca Germania să fie oficial parte la război.

Climatul de speranță pentru victorie

Poziția nebună a lui Hofreiter proliferează într-un climat în care se răspândește speranța că Ucraina ar putea câștiga războiul împotriva Rusiei. Această iluzie periculoasă a ajuns și în statul satelit al NATO, Estonia, unde șeful guvernului estonian, Kaja Kallas, se gândește la ceea ce ar fi posibil „după victoria Ucrainei”: de exemplu, Rusia ar putea fi împărțită în state mici. Impulsionată de marile speranțe, Estonia cheltuiește 3 la sută din produsul său național brut pentru armament. În mod evident, ei vor să se întoarcă la vremea celei de-a 20-a divizii estoniene Waffen-Grenadier-Division a SS (relvagrenaderide SS-diviis / 20th Eesti SS-vabatahtlike diviis).

Cu ochii închiși

Nu este clar de unde își scot profeții victoriei finale visele lor teoretice. Analiști militari sobri, cum ar fi generalul în retragere Harald Kujat, ajung la concluzii complet diferite. Kujat este ferm convins: „O înfrângere militară catastrofală în Ucraina poate fi evitată doar dacă luptele sunt oprite cât mai curând posibil și dacă au loc negocieri de pace între cele două state beligerante. Oricine dorește să salveze Ucraina trebuie să urmeze această cale cu hotărâre și fără ezitare”. Faptul că fostul general nu-și spune cuvântul cu această analiză în mainstream, ci în ziarul marginal „Preußische Allgemeine”, nu face decât să caracterizeze agonia jurnalistică a mainstream-ului, a cărui maximă poate fi descrisă simplu: niciun semn de rațiune.

De la victoria finală la soluția finală

Susținătorii victoriei finale nu își trimit copiii la război: sângele ucrainenilor și al rușilor este cel pe care îl sacrifică din motive tactice. În culisele NATO, ei cred că rușii pot fi slăbiți într-un război de uzură, astfel încât să se predea. Planificatorii războiului de agresiune al Wehrmachtului german împotriva Uniunii Sovietice în cel de-al Doilea Război Mondial au avut fantezii cu astfel de vise febrile. Sfârșitul este bine cunoscut. Oricine se complace în astfel de visuri comite crima de beligeranță. Criminalii de război au fost spânzurați după procesele de la Nürnberg. Așa se poate trece rapid de la victoria finală la soluția finală.

Germanii împotriva livrărilor de arme

„Indexul de securitate de la München 2024” arată că germanii nu sunt în favoarea cursului agresiv împotriva Rusiei: În timp ce în mai 2022, 46% erau încă în favoarea primirii mai multor refugiați de război din Ucraina, în ultimul sondaj cifra este de doar 25%. 32 la sută sunt împotrivă. O tendință similară poate fi observată și la întrebarea dacă Germania ar trebui să furnizeze mai multe arme grele Ucrainei decât înainte: Oponenții la creșterea livrărilor de astfel de arme sunt acum majoritari. Hofreiter & Co. nu pot conta pe procente electorale nici măcar cu propaganda lor sângeroasă: Cu doar 16 procente în sondaje, ei sunt mult în urma speranțelor lor pentru alegerile europene.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs