Nu există nicio cale spre victorie

Ceva un pic diferit astăzi. Locotenent-colonelul în retragere Danny Davis a făcut o ședință virtuală cu mine și am discutat unele dintre cele mai recente fantezii delirante ale Washingtonului și Kievului. Aceasta este normalitatea. Diferit este podcastul Bill Walton cu Stephen Bryen și Erik Prince, care au atins multe dintre temele discutate cu Danny. La începutul operațiunii militare speciale rusești din februarie 2022, Stephen Bryen a împărtășit punctul de vedere al majorității celor din mainstream și inițial a aderat la narațiunea că Ucraina a învins și Rusia a eșuat.

Dar Stephen nu este un ideolog orb. Este un om atent și inteligent și a ocupat funcția de subsecretar adjunct pentru apărare în administrația George H.W. Bush. Pe parcursul ultimilor doi ani, Stephen și-a dat seama că retorica de încurajare care emana de la Washington și Kiev era o porcărie. Cred că veți găsi că punctul său de vedere analitic merită timpul dumneavoastră prețios.

La fel și pentru Erik Prince. Analiza sa este destul de clară.

Punctul cheie pe care l-am subliniat cu Danny Davis este că violența, în sine, nu asigură un rezultat militar de succes. Luați în considerare un pumn fizic. Dacă lovești un perete în timpul unui acces de furie, cel mai probabil rezultatul va fi o mână ruptă. Nu realizați nimic în afară de posibila deteriorare a peretelui și de ruperea mâinii. Dacă mergeți pe stradă și loviți cu pumnul un străin, ați comis o infracțiune și ați rănit pe cineva fără motiv. Dar, dacă sunteți jefuit și îl loviți cu pumnul pe atacator (și sperăm că îl puneți la pământ), atunci se consideră legitimă apărare. Un pumn nu este „doar un pumn”.

Apelul disperat al Ucrainei de a obține rachete ATACM cu rază lungă de acțiune pentru a lovi ținte mai adânc în interiorul Rusiei nu are nimic de-a face cu realizarea unei strategii militare. Chiar dacă Occidentul ar da Ucrainei toate rachetele din întregul său inventar, aceste arme sunt insuficiente pentru a distruge instalațiile militare și facilitățile logistice critice ale Rusiei. Dar un astfel de atac ar declanșa o escaladare din partea Rusiei care ar decima și mai mult Ucraina. Cu alte cuvinte, ar fi o utilizare a forței fără sens. Zelensky ar fi mai bine să lovească un zid.

Iată-i pe Stephen și Erik cu Bill Walton (și nu, nu este jucătorul de baschet).

 

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Vlad Tepes spune:

    Scuip pe ”analistii” americani, indiferent de aberatiile emanate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs