”Planul de exterminare globalist servește scopului Satanei de a ucide atât trupul cât și sufletul”

Într-un discurs ținut la începutul acestei luni în Italia, arhiepiscopul Carlo Maria Viganò a declarat: ”A pretinde că avem de-a face cu negustori josnici interesați doar de bani și a refuza să vedem matricea satanică a planului globalist este o greșeală de neiertat pe care niciunul dintre noi nu o poate face”.

Iată textul integral al discursului ținut pe 10 mai de arhiepiscopul Carlo Maria Viganò la Auditorium Gavirate din Varese, Italia.

PRIVIND DINCOLO DE CUVINTE

Îl aveți ca tată pe diavol,

și vrei să împlinești dorințele tatălui tău.

El a fost un ucigaș de la început

și nu a perseverat în adevăr,

pentru că nu există adevăr în el.

Când vorbește fals, vorbește de la el însuși,

căci este mincinos și tatăl minciunii. (Ioan 8:44)

Unul dintre cele mai imediate efecte ale operațiunii psihopandemice infernale și manipulatoare este refuzul maselor de a recunoaște că au fost obiectul unei fraude colosale. Sub pretextul prevenirii răspândirii unui virus, prezentat ca fiind mortal și incurabil – și despre care acum știm că nu a fost niciodată izolat conform postulatelor lui Koch – miliarde de oameni au fost forțați să fie inoculați cu un medicament experimental despre care se știa că este ineficient pentru scopul declarat. Iar pentru a realiza acest lucru, autoritățile responsabile nu au ezitat să discrediteze tratamentele existente.

Motivul refuzului instinctiv al maselor de a se recunoaște ca victime ale unei adevărate și corecte crime împotriva umanității nu înlătură însă dovezile intențiilor autorilor acestei crime. Respectivele intenții, declarate timp de zeci de ani pe baza unei falsificări grotești a realității, se materializează într-o acțiune sistematică menită să încurajeze depopularea planetei prin pandemii, foamete, războaie, ciocniri între diferite segmente ale populației, sărăcirea claselor mai slabe și reducerea drastică a unor servicii publice – inclusiv sănătatea și securitatea socială – pe care statul ar trebui să le garanteze cetățenilor săi. Institutul Bill & Melinda Gates pentru populație și sănătate reproductivă este unul dintre principalii arhitecți ai unui plan de reducere a populației care pornește de la ipoteza neomalthusiană că populația Pământului trebuie redusă drastic și că resursele sale alimentare și energetice trebuie să facă obiectul unor intervenții care să favorizeze această reducere. Declarațiile care confirmă planul de exterminare nu mai sunt nici măcar ascunse; dimpotrivă, ele sunt reiterate în mod explicit în conferințele și studiile produse de rețeaua de organizații și institute finanțate de filantropi autoproclamați.

Dar dacă un lobby de oameni foarte bogați declară că dorește să reducă populația lumii prin vaccinări în masă care provoacă sterilitate, boli și moarte; și dacă aceste vaccinări provoacă într-adevăr sterilitate, boli și moarte la milioane de persoane vaccinate, cred că ar trebui să ne lărgim cu toții orizonturile – și adresez apelul meu distinșilor juriști și intelectuali, precum și medicilor și oamenilor de știință – și să nu ne limităm la o investigație ce are ca unic obiect efectele adverse și mortale ale serului experimental. Dacă nu vom situa organizarea psihopandemicului în contextul mai larg al planului criminal care l-a conceput și proiectat, ne vom exclude posibilitatea nu numai de a înțelege că a fost o crimă premeditată, ci și de a vedea pe ce alte fronturi suntem sau vom fi obiectul unor noi atacuri – toate având același scop final, și anume eliminarea fizică a miliarde de oameni.

Defectele sistemului generalizat de cenzură care se instaurează în aproape toate statele occidentale – sau, mai bine zis, în cele care se supun diktaturilor OMS și umbrelei subversive a Forumului Economic Mondial – au permis multora dintre noi să asiste la demonstrarea unui fapt incontestabil: aceste seruri – produse de agențiile guvernamentale cu ajutorul unor viruși modificați genetic prin cercetări de tip gain-of-function și care sunt supuse secretului militar – nu numai că nu servesc la vindecarea fantomaticei boli Covid-19, dar induc efecte adverse grave și chiar decesul; iar acest lucru nu se datorează doar noii tehnologii ARNm, ci și prezenței unor substanțe care nu au nicio relevanță pentru scopul declarat de a combate virusul. Substanțe – inclusiv oxidul de grafen – care, din întâmplare, au fost brevetate cu mult înainte de lansarea operațiunii împotriva pandemiei – un detaliu cel puțin îngrijorător.

Așadar, având în vedere că aceste seruri nu fac ceea ce ar trebui să facă atunci când au fost aprobate de diversele agenții de sănătate, dar în schimb se dovedesc foarte eficiente în a induce patologii chiar foarte grave, în a provoca moartea și în a realiza sterilizarea celor inoculați, este necesar să se facă următorul pas și să se denunțe premeditarea – mens rea, cum ar spune experții în drept – celor care au folosit în mod deliberat o falsă pandemie pentru a extermina populația, în concordanță cu o viziune nebună, antiumană, care consideră umanitatea drept cancerul Planetei.

Iată de ce vă invit să faceți următorul pas în această lăudabilă operațiune de adevăr și de denunțare în care v-ați angajat.

Nu puneți întrebări greșite, pentru că veți primi răspunsuri greșite. Dacă porniți de la premisa că autoritățile sanitare au acționat în scopuri legale și că erorile comise se datorează lipsei de experiență sau presiunii urgenței; dacă veți considera de la sine înțeles că producătorii de seruri genetice au ca scop vindecarea bolilor și nu profitul cel mai cinic și crearea de bolnavi cronici, veți sfârși prin a falsifica realitatea, iar concluziile la care veți ajunge vor fi în mod necesar înșelătoare. În schimb, adoptați o abordare criminalistică, ca să spunem așa, astfel încât să fie evident că există o coerență perfectă între instrumentele adoptate și rezultatele obținute, indiferent de scopurile lor declarate; știind că adevăratele lor motivații, tocmai din cauza dorinței lor intrinseci de a face rău, au trebuit să fie ascunse și negate. Cine ar recunoaște vreodată, înainte de a impune în mod fraudulos un tratament genetic în masă, că scopul urmărit era acela de a face un segment foarte mare din populația lumii fie bolnavă, fie sterilă, fie moartă?

Dar dacă acesta este scopul urmărit de ideologia neo-malthusiană; dacă există dovezi că efectele adverse ale serurilor au fost ascunse cu rea intenție; dacă în diferitele loturi există substanțe care nu au nicio justificare profilactică, ci care, dimpotrivă, induc patologii și permit alterarea ADN-ului uman, concluziile logice nu pot să nu evidențieze voința criminală din spatele operațiunii și, prin urmare, complicitatea culpabilă a instituțiilor publice, a entităților private, chiar a liderilor ierarhiei catolice, a mass-mediei, a sistemului judiciar, a poliției, a forțelor armate și a întregii clase medicale – cu foarte rare excepții – într-o operațiune de exterminare în masă.

Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem acum nu este de ce au fost impuse serurile, deși sunt în mod demonstrabil nocive și mortale, ci mai degrabă de ce niciun organ al statului – al cărui scop final ar trebui să fie binele comun, sănătatea și bunăstarea cetățenilor săi – nu a pus capăt acestei crime, ci chiar a devenit complice la ea, mergând până la a încălca drepturile fundamentale și a călca în picioare Constituția. Și odată ce înțelegem complicitatea sistemului judiciar, a Parlamentului, a Guvernului și a șefului statului, trebuie să ne întrebăm care trebuie să fie răspunsul cetățenilor – pe care articolul 1 din Constituție îi recunoaște ca fiind singurii deținători ai suveranității naționale – în fața unui act subversiv și a unei trădări a celor aflați la putere.

Quis custodiet ipsos custodes? se întreabă Juvenal (Satire, VI, 48-49). Dacă un sistem de guvernare ajunge să fie structurat în așa fel încât cei care sunt constituiți în autoritate pot face rău celor care trebuie să li se supună; dacă forțe nelegitimate de niciun mandat politic sau social reușesc să manevreze guverne întregi și instituții supranaționale cu intenția de a-și însuși puterea și de a concentra în mâinile lor orice instrument de control și orice resursă – finanțe, sănătate, justiție, transport, comerț, hrană, educație, informație; dacă o entitate subversivă se poate lăuda în mod public că are premieri, miniștri și funcționari în serviciul său, trebuie să deschidem ochii și să denunțăm eșecul acelui pact social care stă la baza conviețuirii civile și care legitimează delegarea autorității de către popor către reprezentanții săi. Și de aici, inevitabil, trebuie să se nască conștiința că pandemia – ca și urgența climatică și toate celelalte pseudo-catastrofe preconizate în scop de intimidare de același lobby – constituie o piesă fundamentală în cadrul unei lovituri de stat globale mai ample căreia trebuie să i se opună, pe care este esențial să o denunțăm și ai cărei autori – atât la vârful acestor organizații subversive, cât și în guverne, instituții publice și la cele mai înalte niveluri ale Bisericii Catolice – vor fi inexorabil judecați și condamnați pentru înaltă trădare și crime împotriva umanității.

Dar pentru a face asta este esențial să înțelegeți că acest lobby criminal acționează pentru Rău, servește Răul și urmărește moartea nu numai a trupului, ci și a sufletului fiecăruia dintre noi; că emisarii săi sunt slujitori ai Satanei, devotați distrugerii a tot ceea ce seamănă cât de cât cu opera perfectă a Creației, a tot ceea ce se referă la actul generos și gratuit cu care Creatorul insuflă Viața. Satana este un ucigaș de la început (Ioan 8, 44), iar cei care îl slujesc nu pot face altceva decât să dorească moartea, indiferent de mijloacele prin care aceasta este provocată.

A pretinde că avem de-a face cu negustori josnici interesați doar de bani și a refuza să vedem matricea satanică a planului globalist este o greșeală impardonabilă pe care niciunul dintre noi nu o poate face, dacă vrem cu adevărat să oprim amenințarea care planează asupra întregii omeniri. Pentru aceasta vă asigur de rugăciunile mele și implor asupra voastră Binecuvântarea lui Dumnezeu și patronajul Sfintei Fecioare, Salus Infirmorum.

+ Carlo Maria Viganò, arhiepiscop

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Admirabilul parinte Vigano, care intotdeauna a rostit Adevarul si numai Adevarul, practic singur impotriva tuturor marimilor sterile ale acestui veac rusinos si josnic. Sa fie binecuvantat monseniorul Vigano care vine in numele Domnului si sa piara toti dusmanii lui si ai nostri. Amin.

  2. Acest mesaj al Eminenței Sale constituie un marker pe care îl așteptam de mult timp. Și de aici încolo vom vedea fapte interesante derulându-se împotriva regimului diktatorial satanist din lagărul globalist. Pentru mine este evident că Monseniorul Vigano nu este de capul lui când exprimă Adevărul ATÂT de precis și de elocvent. El este doar un excelent om de PR al forțelor anti-globaliste, în acest caz în ambientul spiritual al religiei catolice. Cam ceea ce ar putea să devină ÎPS Teodosie pentru Biserica noastră Ortodoxă strămoșească dacă ar avea în spatele lui forțe mult mai puternice și mai incisive cu dușmanul umanității. Chiar așa, nimeni nu vede o paralelă între cei doi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs