Bill Gates înnebunește

Recent, la emisiunea „US Today” a fost difuzat un clip video în care Bill Gates anunța vesel, aproape bucuros și euforic, că a „testat” tehnologia nanoparticulelor privind injecțiile genetice cu ARNm Covid, că a evaluat-o cu succes și că intenționează să o finanțeze și să o folosească pentru aplicații viitoare (cum ar fi împotriva Ebola, malariei, tuberculozei și a altor agenți patogeni). Alte surse sugerează că această evoluție este deja în plină desfășurare; unii chiar estimează că până la 500 de medicamente vor fi convertite la tehnologia ARNm în viitorul apropiat.

În declarația sa, Bill Gates a folosit în mod explicit termenul de „joacă” pentru a putea trata „orice boală” pentru care în prezent „nu există vaccinuri”. El se joacă de-a Dumnezeu – și cu viețile altora. Iar acest Dumnezeu are semne mari de dolari în ochi: Gates descrie fără menajamente viziunea sa de a construi fabrici în întreaga lume care să poată produce „vaccinuri pentru doi dolari” în cel mai scurt timp posibil. Deci chiar mai scurt decât în p(l)andemia Covid? Se află Bill Gates în locul legendarului rege liric Croesus, a cărui soartă a fost atât de cumplit răsplătită de propria lăcomie, vanitate și orbire („hubris”) („nemesis”)?

Un val fără precedent de morbiditate și mortalitate se profilează

Dacă l-ar afecta doar pe el, ar fi suportabil. Dar orgoliul imperiului Gates afectează omenirea, care se confruntă deja cu un „val de morbiditate și mortalitate” fără precedent în rândul „Covid-vaccinaților”, potrivit doctorului Geert Vanden Bossche, fost consilier pe probleme de vaccinuri al Fundației Bill & Melinda Gates, care a vorbit pe larg despre acest subiect într-un interviu acordat „Sly News”. Bossche se așteaptă la o creștere „fără precedent” de 30 până la 40 de procente a numărului de decese în țările cu rate ridicate de vaccinare – inclusiv în Germania.
Fenomenul se datorează în principal „activității crescute a limfocitelor T citotoxice (CTL)” și „scăderii asociate a celulelor T”, care „favorizează de fapt anticorpii neutralizanți ce ar trebui să prevină virulența”. „Valuri uriașe, uriașe … de spitalizări și de boli grave” și „o decimare serioasă a populației” ar fi provocate astfel, în special în țările puternic vaccinate. De asemenea, el a avertizat asupra unui „tsunami masiv”, a „haosului și a morții” care ar fi „iminente” pentru persoanele vaccinate cu Covid.

Scenariul de groază nu este o noutate pentru noi, criticii vaccinării: încă din 2021, profesorul Dolores Cahill (PhD), biolog molecular irlandez recunoscut la nivel mondial și expert în imunologie, a prezis că sistemul imunitar al victimelor serurilor modificate genetic va fi atât de puternic slăbit încât numărul bolilor secundare grave și al deceselor va crește dramatic: „Oricine primește o injecție cu ARNm va muri în decurs de trei până la cinci ani, chiar dacă a primit doar o singură injecție”. Dacă acest lucru este adevărat, atunci ceasul va ticăi cel târziu din 2024. Încă îmi amintesc avertismentele, care au fost, bineînțeles, distribuite doar sub formă de videoclipuri pe rețelele de socializare și nu au ajuns aproape niciodată în ZDF, ARD sau în presa scrisă a sistemului german. Îmi amintesc, de asemenea, că profesorul Cahill a fost rapid interzis de pe platformele social-media. Mulțumită lui Elon Musk, avertismentele sale au revenit astăzi pe X (Twitter).

Profesorul Bhakdi: Ignorat și dezonorat, deși avea dreptate în toate privințele

Avertizările timpurii ale microbiologului Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, fondatorul Asociației Medicilor și Oamenilor de Știință pentru Sănătate, Libertate și Democrație (MWGFD), au fost, de asemenea, puternic atacate și chiar catalogate drept „prostii neștiințifice” (conform „investigatorului” ARD Patrick Gensing). Cu toate acestea, cancelarul de atunci, Angela Merkel, ar fi putut scuti Germania de multă suferință, boală și moarte dacă ar fi ascultat avertismentele lui Bhakdi potrivit cărora „vaccinarea” va afecta succesiv și iremediabil imunitatea proprie a organismului. În loc să ia în serios aceste avertismente din partea autorităților critice, împotriva lui Bhakdi a fost fabricată o acuzație penală de incitare a poporului; în același timp, Ministerul Educației din Renania-Palatinat a inițiat o procedură, în temeiul Legii privind învățământul superior de stat, pentru a-i interzice să dețină titlul de profesor – pe motiv de „lipsă de demnitate”. O nedreptate flagrantă.

Chiar și astăzi, Wikipedia conține în continuare afirmația defăimătoare că Bhakdi a răspândit „informații false” și că majoritatea teoriilor sale au fost infirmate de infecționiști, epidemiologi și experți. Ce batjocură: este adevărat exact contrariul. Încetul cu încetul, iese la iveală faptul că Cahill, Bhakdi, Hockerts, Ioannidis și mulți, mulți alții au prezis corect evoluția. Wikipedia, „Correctiv” și obișnuiții „verificatori de fapte” ar trebui, poate, să își actualizeze gunoaiele vechi de ani de zile.

Teorie a conspirației sau realitate?

Una sau două dintre rubricile mele au preluat aceste informații înfricoșătoare atunci, chiar dacă mi-am dat seama rapid că presa din Germania va respinge toate profețiile lui Cahill, Bhakdi & Co. ca fiind „teorii ale conspirației” și va face agitație împotriva lor, indiferent de costuri. La fel ca multe „teorii ale conspirației” din 2020 încoace, însă, aceste avertismente s-au dovedit a fi justificate.

Exagerarea pericolului mortal reprezentat de coronavirus, presupusa prăbușire a sistemului de sănătate, în special a unităților de terapie intensivă, minciuna Bergamo, minciuna incidenței, minciuna testului PCR, minciuna R, minciuna măștii, frauda cu autorizația, deconspirarea deliberată a grupului de control, frauda extinsă cu ARNm (în realitate o otravă genetică cu acțiune lentă, o armă biologică!), efectele secundare ascunse sau doar neglijent ascunse („descoperiri vaccinale”), excesul de mortalitate inexplicabil din punct de vedere statistic, în special în societățile puternic vaccinate, moartea subită în special a adulților tineri și sportivi (SADS, sportivi), o creștere semnificativă a miocarditelor și pericarditelor (inclusiv a presupusei vindecări ulterioare), multiplele probleme de reproducere, cu o scădere semnificativă a natalității (la nouă luni după începerea vaccinării), creșterea vizibilă a autismului, creșterea rapidă a cancerului (turbocancer, recidivă), apariția unor fenomene de boală inexplicabile, abia observate anterior, pentru a numi doar câteva: Toate acestea au avut loc cu adevărat.

Inacțiune și omisiune din neglijență gravă

Politica de sănătate ar fi trebuit să abordeze aceste fenomene. Ar fi fost indicat să se îmbunătățească colectarea și schimbul de date, să se analizeze managementul calității OMS și al actorilor naționali relevanți, să se revizuiască dezastrul politicii de sănătate din ultimii ani (comisie parlamentară de anchetă, comisie de anchetă sau tribunal internațional), să se asigure o comunicare solidă cu publicul și să se realinieze și să se intensifice cercetarea. În schimb, eforturile politicii de sănătate au fost întreprinse în principal în domeniul combaterii, falsificării, suprimării sau înnegririi informațiilor. Vă amintiți: „Va trebui să respectăm aceste reguli timp de luni de zile. Ele trebuie să fie standardul. Ele nu trebuie să fie niciodată puse sub semnul întrebării” (Lothar Wieler, fost președinte al RKI 2020) sau: «Acest vaccin nu are efecte secundare» (ministrul federal al sănătății Karl Lauterbach pe X (Twitter).

Primul lucru de care avem nevoie este un moratoriu rigid, pe care l-am mai solicitat. Nu mai trebuie să permitem „business as usual” sau chiar „more of the same”. Vaccinarea cu ARNm trebuie oprită imediat, până la clarificarea problemelor de producție și a consecințelor pe termen mediu și lung. Adică până când nu se va clarifica cu adevărat cine moare „de” și cine moare ”cu” corona, cine se îmbolnăvește „post-Vac” sau „post-Covid”, cine are dreptul la ajutoare de stat și cine nu; până când se va ști dacă miocardul și pericardul se pot vindeca sau nu; până când nu se va ști dacă este adevărat că speranța de viață a celor „complet vaccinați” scade cu până la 24 de ani, așa cum au calculat recent studii englezești bazate pe un sistem de înregistrare valabil (ONS) (ceea ce, de altfel, a fost confirmat de analizele agențiilor de asigurări de viață din SUA), sau dacă organismul uman se poate recupera în cele din urmă de consecințele „dobânzii compuse letale”.

Veto împotriva tratatului privind pandemia și modificarea RSI

Și, cu siguranță, nu avem nevoie de o OMS tot mai totalitară, care ne pune în pericol suveranitatea și al cărei director general va putea declara în viitor o pandemie la discreție și ne va putea instrui pe toți, mai mult sau mai puțin, cum să o contracarăm în perioada premergătoare fictivă și ce putere și câți bani suntem dispuși să cedăm acestei „bande de hoți” corupte (avocata Beate Bahner)! Oricât de alb și-ar vopsi lupul laba, oricât de mult și-ar camufla vocea cu cretă, oricine a urmărit mai îndeaproape geneza „tratatului privind pandemia” din ultimii ani (inclusiv versiunile „zero”, „de birou” și „de negociere”, proiectul de versiune scăpat de Roguski în martie sau cea mai recentă versiune din 22 aprilie 2024), precum și versiunea de proiect din 22 aprilie 2024, va putea face diferența.

Cancelarul Scholz ar trebui să îl însărcineze pe reprezentantul Republicii Federale Germania să voteze împotriva adoptării acestui tratat pandemic planificat și a înăspririi versiunii RSI în vigoare din 2005. În cazul în care ambele instrumente juridice vor fi totuși incluse pe ordinea de zi – încălcând în mod clar dreptul internațional – Scholz ar trebui să îl însărcineze pe reprezentantul Republicii Federale Germania să nu voteze în favoarea lor până când cel puțin Bundestag-ul și Bundesrat-ul german nu vor fi discutat și votat versiunea finală a celor două documente. Având în vedere consecințele existențiale și de subminare a suveranității ale acestui set de reguli, ar fi de fapt necesar un referendum.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Link-uri utile

  Ne gasesti pe

  © opozitia.net | All rights reserved.
  CONECTARE
  Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs