Înapoi în buncăr

Aveți deja un buncăr? Dacă nu, acum este momentul să vă faceți unul. Pentru că Macron cel Mare vrea să declanșeze un război de proporții: Vrea să trimită Legiunea Străină Franceză în războiul din Ucraina. Legiunea este un instrument vechi al colonialismului francez și se potrivește perfect în războiul din Ucraina, întrucât Ucraina urmează să fie transformată într-o colonie NATO. Tortura și crima au fost pe agenda legiunii străine în Indochina și Algeria, ceea ce reprezintă un alt motiv pentru care planul lui Macron este pe cât de nesuferit, pe atât de potrivit: știi imediat ce vor Macron și NATO și prin ce mijloace vor să își atingă scopul.

Se anunță un exercițiu de forță nucleară tactică

Rușii au reacționat aproape imediat la amenințarea franceză și au anunțat un exercițiu al forțelor lor nucleare tactice. Forțele nucleare tactice sunt armele nucleare folosite în războaie mai mici, mai limitate. Pentru acele războaie care au loc înainte de marea lovitură nucleară strategică, aka războiul mondial. Oricine crede acum că aceste arme tactice pot limita războiul nuclear se înșeală. Ele ar putea la fel de bine să fie detonatoarele pentru utilizarea loviturii nucleare strategice, mai cuprinzătoare.

Tratatul UE și profilaxia rusă

Un alt pericol care ar putea fi declanșat de amenințarea lui Macron se află în articolul 42 alineatul (7) din Tratatul UE: „În cazul unui atac armat pe teritoriul unui stat membru, celelalte state membre îi acordă acestuia toată asistența și sprijinul posibil”. Este foarte posibil ca rușii să răspundă profilactic la desfășurarea Legiunii Străine în apropierea granițelor lor cu o lovitură asupra Bazei aeriene 123 Orléans-Bricy, la nord-vest de Orléans. Aici sunt staționate avioanele Airbus A400M, achiziționate pentru desfășurarea rapidă a trupelor din Franța pe teritoriul inamic. Transportorul de trupe poate duce până la 114 soldați la locul de desfășurare, cu condiția să decoleze de la sol. Rușii nu vor aștepta până când legiunea franceză îi poate pune în pericol.

Macron versus de Gaulle

În timp ce fostul președinte francez, generalul de Gaulle, a anunțat în 1966 intenția Franței de a se retrage din structura militară integrată a alianței NATO pentru a asigura suveranitatea Franței, Macron speră să se afle într-o poziție mai bună dacă se predă în fața SUA și a alianței sale militare. Este discutabil dacă această atitudine servilă va da roade la următoarele alegeri. Nu doar opoziția are rezerve față de inițiativa lui Macron; ministrul militar francez Sébastien Lecornu a precizat recent, de asemenea, că este sceptic în legătură cu desfășurarea soldaților francezi. El a declarat pentru portalul BFMTV că nu se pune problema trimiterii de „trupe terestre de luptă” în Ucraina.

Suveranitate și negocieri de pace

Uniunea Europeană mai poate încă să-i împiedice pe ocupanții săi să fugă în buncăre. Dacă suveranitatea europeană prevalează asupra SUA și dacă mințile europenilor sunt orientate spre pace și negocieri.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs