Piticii declară război Rusiei

Un articol de opinie de Uli Gellermann

Justiția federală mărșăluiește împotriva Republicii Populare Donețk

Și-a cumpărat deja ministrul federal al justiției un costum de camuflaj? Și-a achiziționat deja procurorul general federal o mitralieră la mâna a doua? Pentru că, în cadrul unei anchete de spionaj – care abundă în „se presupune”, adică o capodoperă a subjunctivismului – Republica Populară „Donețk” și, prin urmare, Federația Rusă este acuzată că ar fi o „organizație teroristă”. Iar procurorul federal și ministrul justiției doresc acum să urmărească penal aceste „organizații”.

Nu departe de o declarație de război

Ministrul federal de interne, Nancy Faeser, vorbește chiar despre „regimul criminal al lui Putin”, un anunț situat nu departe de o declarație de război. Faptul că piticii germani sunt pe cale să declare război unei superputeri este un lucru pe care nu vor să îl realizeze. Ei speră să fie în siguranță în buzunarul de la vestă al SUA. Doar așa se poate explica de ce ministrul federal de externe Baerbock l-a convocat pe ambasadorul Rusiei la Berlin: Doamna este plină de iluzii de grandoare.

Tagesschau – delir cel puțin cu semnul întrebării

Tagesschau își decorează măcar delirul cu un semn de întrebare atunci când titrează „Este Rusia în spatele „sindromului Havana”?”. Se presupune că diplomații americani suferă de „amețeli, probleme de vedere și dureri de cap”, iar apoi Tagesschau continuă să se târască pe o dâră de noroi care duce la stăpânul de la Washington, când numește ca sursă jurnaliști de la „The Insider”, CBS și „Spiegel”. Bineînțeles, fără dovezi, fără probe, fără cal și călăreț.

Rușii distrug sistemul german de rachete de apărare antiaeriană

Vicecancelarul Habeck este și el îmbătat de propria propagandă. Împreună cu un reprezentant al producătorului de armament Diehl (sistemul de apărare antiaeriană IRIS-T), Habeck a anunțat în timpul vizitei sale la Kiev că Ucraina trebuie să câștige războiul NATO împotriva Rusiei. Deși oameni ca Habeck mizează pe victoria armelor occidentale, ei nu au luat în calcul rușii, care au distrus recent o rampă de lansare a sistemului german de rachete de apărare antiaeriană IRIS-T și un depozit de muniții.

Vechii moștenitori naziști se întâlnesc cu noii belicoși verzi

Karl Diehl, proprietarul companiei de armament, a devenit membru al Partidului Nazist chiar la timp, în 1933, iar compania lui Diehl a fost onorată prompt drept „companie model de război” în 1943. Bineînțeles, la Diehl au fost exploatați prizonierii din lagărele de concentrare. Iată cum moștenitorii tradiționali ai nazismului se întâlnesc cu noii belicoși verzi în războiul din Ucraina. Ca și cum înfrângerea de la Stalingrad nu s-ar fi întâmplat vreodată.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs