Am ajuns la un punct de cotitură în Fâșia Gaza?

Mulțumită unui operator israelian de drone și comandantului său idiot, s-ar putea să fi ajuns la un punct de cotitură în încercarea Israelului de a-i extermina pe palestinieni. Țări care până acum tăceau cu privire la uciderea gratuită a civililor palestinieni și-au exprimat indignarea față de o ucidere fără sens și deliberată – de exemplu, Australia, Marea Britanie și chiar acel băiat din Canada, Trudeau.

Potrivit diverselor relatări din mass-media, convoiul celor trei lucrători de la World Central Kitchen (WCK) a fost lovit de un operator israelian de drone. Să ne gândim puțin la asta. Un operator de drone din Israel nu stă singur acasă, în subsolul mamei sale. El (sau ea) se află la o bază militară, într-o cameră și stă cu alți operatori de drone. Există ofițeri superiori care se plimbă prin acea cameră. Nu doar unul, ci mai mulți.

Atunci când transmisia dronei identifică o țintă, imaginile sunt afișate pe monitoare TV mari montate în partea din față a camerei. Decizia de a urmări și ataca acest convoi a fost ordonată de ofițeri. Nu a fost doar decizia unui operator de drone nemernic. Acel operator a trebuit să solicite permisiunea de a „ataca” ținta. A existat un lanț de comandă care dădea ordinele de a urmări și de a ARDE!!! Anticipez că ministrul israelian al Apărării va încerca să dea vina pe operatorul de drone și să-i disculpe pe cei care îi dădeau ordine. Voi fi foarte bucuros dacă mi se va dovedi că mă înșel în această privință, dar, pe baza istoriei unor astfel de incidente în Israel și în alte armate din întreaga lume, intervine prima lege a instalațiilor sanitare, și anume, All Shit Runs Downhill (toate rahaturile se duc la vale), alias ASRD!

După cum am subliniat eu și mulți alții, falsa ”mea culpa” a Israelului sună destul de găunos, deoarece acest tip de comportament criminal a fost o procedură standard de operare a Israelului de la începutul ostilităților la 7 octombrie. Următorul videoclip este destul de bun. Se pare că unii britanici importanți sunt acum suficient de supărați încât să facă presiuni asupra guvernului lui Rishi Sunak pentru a întrerupe ajutorul acordat Israelului.

Permiteți-mi să fac un comentariu despre José Andrés. Karma este o cățea. Până în acest moment a fost un animator pentru Joe Biden și a minimalizat uciderea palestinienilor. El este obișnuit cu un tratament special în virtutea anti-Trumpismului său strident și a statutului său de celebritate. Ei bine, acum că israelienii i-au făcut-o, el cântă o melodie diferită. Este al naibii de rușinos că șapte dintre lucrătorii săi au trebuit să moară pentru a-i trezi conștiința și pentru a cere încetarea masacrului palestinienilor. Păcat că nu spunea acest lucru acum cinci luni.

Atacarea deliberată de către Israel a lucrătorilor umanitari, jurnaliștilor și medicilor este bine documentată.

Până la 3 aprilie 2024, investigațiile preliminare ale CPJ au arătat că cel puțin 95 de jurnaliști și lucrători media se numără printre cei peste 33.800 de morți de la începutul războiului, pe 7 octombrie.

Cel puțin 196 de membri ai unor ONG-uri au fost uciși în Gaza din octombrie, potrivit ONU, iar Hamas a acuzat anterior Israelul că a vizat locurile de distribuire a ajutoarelor.

Christina Wille, directorul organizației de cercetare umanitară Insecurity Insight, a declarat pentru TIME că organizația sa a identificat locul și data morții pentru cel puțin 176 de lucrători din domeniul sănătății uciși în Gaza, dar adaugă că se crede că cifra reală depășește 450.

Ca o comparație, dacă sunteți jurnalist, lucrător umanitar sau furnizor de servicii medicale, ați fi mai în siguranță în Ucraina decât în Gaza și Cisiordania. În Gaza, Israelul ucide aproape 20 de jurnaliști în fiecare lună. În Ucraina sunt aproape doi pe an.

Până pe 16 mai 2023, cel puțin 17 jurnaliști civili și lucrători media au fost uciși în timpul serviciului de la începutul războiului ruso-ucrainean, în 2014. Șase au fost ruși, patru ucraineni, un italian, un american, un lituanian, un irlandez și doi francezi.

Nu cred că Netanyahu poate să se descurce cu această situație. Nu a fost o greșeală. Acești lucrători au fost vizați în mod deliberat, vânați și uciși de o unitate militară israeliană aflată sub controlul direct al unor ofițeri superiori. IDF ar putea contribui la împingerea lui Bibi pe ușă, aruncându-i în cârcă ”dosarul” pentru a-și salva propriile funduri. Va fi o săptămână interesantă de jocuri politice în Israel, pe măsură ce jocul de a da vina pe măgar se intensifică.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs