O minciună: Globaliștii susțin că imigrația în masă ajută economia SUA

Am spus-o de multe ori în trecut, dar cred că merită repetată încă o dată: Dacă doriți să înțelegeți de ce evenimentele mondiale se întâmplă așa cum se întâmplă, trebuie să înțelegeți obiectivele și influența instituțiilor globaliste. Trebuie să accepți faptul că acești oameni creează majoritatea dezastrelor naționale și internaționale cu care tu și eu trebuie să ne confruntăm în mod regulat și, de multe ori, ei creează aceste dezastre în mod deliberat.

Da, știu, există o mulțime de sceptici care cred că toate evenimentele geopolitice și de criză sunt întâmplătoare sau sunt produsul prostiei birocratice; iar acei oameni se înșeală. Ei habar nu au despre ce vorbesc, pentru că își bazează concluzia pe presupuneri și nu pe fapte și cercetări. Există un motiv întemeiat pentru care se pare că întreaga lume a luat-o razna deodată.

Scopul principal al globaliștilor este de a șterge granițele naționale și de a omogeniza toate țările și culturile sub un singur sistem economic și guvernamental. Ei au recunoscut în mod deschis planul, în numeroase ocazii. Unul dintre cele mai revelatoare citate din acest program vine de la secretarul de stat adjunct al administrației Clinton, Strobe Talbot, care a declarat în revista Time:

„În următorul secol, națiunile așa cum le cunoaștem vor fi depășite; toate statele vor recunoaște o autoritate unică, globală (…) Suveranitatea națională nu a fost o idee atât de bună până la urmă”.

Talbot adaugă în același articol un citat mai puțin cunoscut:

„(…) Lumea liberă a format instituții financiare multilaterale care depind de disponibilitatea statelor membre de a renunța la un anumit grad de suveranitate. Fondul Monetar Internațional poate dicta practic politicile fiscale, inclusiv chiar și cât de multe taxe ar trebui să perceapă un guvern asupra cetățenilor săi. Acordul General pentru Tarife și Comerț reglementează cât de multe taxe poate percepe o națiune pentru importuri. Aceste organizații pot fi considerate ca fiind ministerele comerțului, finanțelor și dezvoltării pentru o lume unită.”

Persoanele care promovează agenda sunt, în general, membri ai mai multor organizații globaliste, de la Consiliul pentru Relații Externe la Institutul Tavistock, la Forumul Economic Mondial, la FMI sau Banca Mondială, ca să nu mai vorbim de Banca pentru Reglementări Internaționale și Consiliul pentru Capitalism Incluziv. Însă grupurile de reflecție sunt doar o parte din imaginea de ansamblu. Ele sunt susținute de unele dintre cele mai mari corporații bancare și de investiții din lume, printre care Goldman Sachs, JP Morgan, HSBC, Vanguard, Blackrock etc.

Dacă vreți să știți de ce imigrația ilegală în masă este o criză în creștere în acest moment și de ce actualul guvern a încercat în mod activ să impună o poliție de frontieră deschisă în SUA, pur și simplu analizați aspectele financiare ale grupurilor de lobby pro imigrație ilegală și ale grupurilor de reflecție care împing mesajele privind frontierele deschise în rândul populației. Veți găsi multe dintre aceste bănci și fonduri de investiții conectate la ele într-un fel sau altul.

De exemplu, lista companiilor care susțin planul guvernatorului din New York de a subvenționa imigranții ilegali este foarte revelatoare. Dacă li se permite să continue să ofere stimulente ilegalilor, atunci acești oameni vor continua să încerce să vină în SUA; nu este complicat. Conspirația a ieșit la iveală.

Recunoașterea agendei, apoi prezentarea ei ca fiind pozitivă

În primii câțiva ani ai președinției lui Joe Biden, el și aghiotanții au încercat să nege că ar exista vreo problemă de migrație ilegală în masă. Însă atunci când mass-media (în mare parte independentă) a început să expună caravanele uriașe de imigranți ilegali care copleșeau orașe de frontieră precum El Paso, Texas, președintele a fost nevoit să recunoască faptul că, de fapt, criza era o criză.

Dar, dacă ați crezut că forțându-l pe Biden să recunoască dezastrul migranților îl va obliga să facă ceva în această privință, v-ați înșelat amarnic. Există imigrație în masă pentru că administrația Biden și instituțiile globaliste oferă ajutoare gratuite „solicitanților de azil”. Tot ce trebuie să facă pentru a opri valul crescând de ilegali este să nu le mai ofere lucruri gratuite. În mod clar, elitele politice nu au nicio intenție de a face acest lucru.

În schimb, oficialii guvernamentali, grupurile de reflecție și mass-media au decis că, din moment ce acum sunt presați să recunoască faptul că imigrația în masă și frontierele deschise sunt reale, vor prezenta criza ca și cum ar fi de fapt un lucru bun pentru America.

Într-o narațiune similară cu cea folosită de oficialii UE pentru a-și justifica sprijinul acordat invaziei fundamentaliștilor islamici începând din 2014, elitele americane susțin că națiunile occidentale sunt „disperate după o populație tânără” care să poată satisface „nevoile pieței muncii”. Ele susțin că migrațiile în masă în Occident sunt „bune pentru economie”.

Acesta a fost, de asemenea, mesajul principal al unei conferințe a Forumului Economic Mondial privind migrația și munca, din luna martie. Organizația globalistă a discutat despre modul în care granițele deschise și imigrația în masă ar putea fi prezentate ca fiind „pozitive” în ceea ce privește avantajele economice. Iar punctele de discuție derivate din evenimentele WEF ajung întotdeauna în mass-media corporatiste. Principala concluzie? Protecționismul (al frontierelor naționale) este rău și țările care se angajează să-l pună în aplicare vor fi dezavantajate din punct de vedere economic.

Începând de luna trecută am asistat la o furtună de articole și știri din presa instituțională care sugerează că imigrația în masă va crește PIB-ul și va face America mai puternică. Toate afirmațiile se bazează pe un singur rând dintr-un singur raport al Biroului de buget al Congresului, care afirmă următoarele:

„În proiecțiile noastre, deficitul este, de asemenea, mai mic decât anul trecut, deoarece producția economică este mai mare, în parte ca urmare a faptului că mai mulți oameni lucrează. Forța de muncă în 2033 (NOTA EDITORULUI: Se referă la 2023?) este mai mare cu 5,2 milioane de persoane, în principal din cauza unei imigrații nete mai mari. Ca urmare a acestor schimbări în forța de muncă, estimăm că, din 2023 până în 2034, PIB-ul va fi mai mare cu aproximativ 7 trilioane de dolari, iar veniturile vor fi mai mari cu aproximativ 1 trilion de dolari decât ar fi fost altfel. Continuăm să evaluăm implicațiile imigrației asupra veniturilor și cheltuielilor.”

Bloomberg a publicat recent un articol în care se laudă că acest rând din raportul CBO arată că temerile tot mai mari ale americanilor cu privire la imigrația ilegală sunt nefondate. Jurnaliștii se întreabă de ce criza imigranților este o problemă de top în perspectiva alegerilor din 2024 și citează o serie de instituții bancare importante care și-au ajustat perspectivele fiscale ale SUA în sens pozitiv din cauza punctului de date al CBO și a creșterii imigrației. Bloomberg citează HSBC:

„Imigrația nu este doar o problemă socială și politică foarte încărcată, ci și una macroeconomică importantă”, a scris marți Janet Henry, economist-șef global la HSBC Holdings Plc, într-o notă adresată clienților. Nicio economie avansată nu beneficiază de imigrație la fel ca SUA, iar „impactul migrației a fost o parte importantă a creșterii economice din SUA în ultimii doi ani”.

În primul rând, haideți să clarificăm ceva în ceea ce privește teoria CBO – Deficitul SUA a scăzut în corelație directă cu creșterea dobânzilor de către Rezerva Federală. Este mai scump să te împrumuți pentru toată lumea, inclusiv pentru guvern, ceea ce face mai scumpe cheltuielile. Din cauza plății dobânzilor mult mai mari, SUA adaugă acum peste 1 trilion de dolari la fiecare 100 de zile la datoria națională. Este fără precedent.

Orice reducere a cheltuielilor poate fi atribuită direct ratelor mai mari ale dobânzilor, NU imigrației. CBO menționează acest fapt foarte repede în același raport, fără a detalia de ce cred ei că imigranții aduc un plus de valoare. Dar haideți să luăm în considerare pentru un moment afirmația privind PIB-ul; de ce s-ar aștepta CBO ca o imigrație mai mare să adauge 7 trilioane de dolari la PIB în următorii zece ani?

Imigranții ilegali sunt un minus net – nu avem nevoie de ei

Se spune că este vorba despre mai mulți oameni care muncesc, dar cum rămâne cu mai mulți oameni care primesc ajutoare sociale și alte subvenții? Nici CBO (și nici mass-media) nu fac vreo distincție între imigranții legali și imigranții ilegali atunci când vine vorba de efectele economice.

Migranții legali au, de obicei, cariere, planuri de afaceri, seturi de competențe și bani proprii care vin în SUA. Majoritatea imigranților ilegali nu au nimic – puțină educație, niciun set de competențe substanțiale, niciun ban și niciun alt plan în afară de a primi ajutoare gratuite ori de câte ori este posibil. Am văzut dovada în locuri precum New York și Washington DC, unde un procent mic de migranți aduși cu autobuzul în orașe au distrus complet infrastructura de asistență socială.

Costul estimativ net pe viață al fiecărui imigrant ilegal pentru contribuabilul american este de peste 68.000 de dolari. În timp ce unii imigranți ilegali ajung să plătească taxe, costul lor global este mult mai mare decât suma pe care o plătesc.

Piața locurilor de muncă a fost umflată de trilioane de stimulente de la Rezerva Federală, iar majoritatea locurilor de muncă create sunt posturi cu salarii mici în domeniul comerțului cu amănuntul și al serviciilor, care oricum vor dispărea în câțiva ani. CBO notează în același raport că șomajul va crește în 2024, dar mass-media a trecut cu vederea această mică informație.

Migranții nu sunt necesari pentru a menține piața muncii. De fapt, pe măsură ce numărul locurilor de muncă se va prăbuși inevitabil din cauza ratelor mai mari ale dobânzilor, imigranții ilegali nu vor face decât să sporească nivelul de șomaj și de sărăcie din SUA, trăgând și mai mult economia în jos.

Ca să nu mai vorbim de faptul că piața imobiliară americană a suferit o creștere opresivă a prețurilor, costurile locuințelor și chiriile în multe locuri dublându-se. Acest lucru este cauzat în parte de milioanele de migranți care intră în fiecare an în țară în căutarea unei locuințe și care primesc ajutor din partea programelor guvernamentale americane pentru a-și asigura un acoperiș deasupra capului. Scapă de imigranții ilegali și îți garantez că prețurile chiriilor vor scădea rapid.

Aproape tot câștigul preconizat al PIB-ului de pe urma imigranților ilegali provine din salariile acestora, care ajung în buzunarele lor (aceleași salarii pe care le trimit înapoi la familiile lor din țările de origine). Nu există niciun câștig direct de PIB din partea imigranților ilegali în ceea ce privește beneficiile pentru economia globală. Acestea fiind spuse, este posibil ca CBO să ia în calcul și un alt factor pe care mulți americani nu îl cunosc – cheltuielile guvernamentale adăugate la PIB.

După cum am remarcat în trecut, o mare parte din PIB-ul calculat de guvernele statelor și de guvernul federal provine din cheltuieli. Cu cât guvernul cheltuiește mai mult, cu atât PIB-ul urcă mai sus. Nu contează dacă acei bani au fost irosiți, ei sunt în continuare contabilizați ca activitate economică în creștere.

Așadar, dacă SUA adaugă 2-3 milioane de imigranți ilegali pe an la populație, iar guvernul cheltuiește mii de dolari din impozite pe an pentru fiecare imigrant ilegal prin diverse subvenții, acest lucru se va ridica la miliarde de dolari pe an în PIB suplimentar. Și cu cât le permit mai mult imigranților ilegali să intre în țară fără control, cu atât mai mult PIB-ul poate crește exponențial. Este acest lucru bun pentru economie? Nu. Va distruge economia și deja vedem efectele, dar guvernul și mass-media pot să o facă să pară un lucru pozitiv.

Șeful CBO este republican, dar și un fost membru al FMI, așa că nu-i surprinzător că ar prezenta imigrația în masă ca fiind pozitivă. Globaliștii vor să pună capăt suveranității naționale și cea mai rapidă cale de a face acest lucru este să creeze condiții de deschidere a frontierelor, să ucidă economiile naționale, să șteargă cultura occidentală și apoi să intervină cu o „soluție globală” după ce se așterne praful. Iată planul: să destabilizeze sistemul economic american, nu să-l salveze. Iar imigranții ilegali sunt un instrument foarte util.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Link-uri utile

  Ne gasesti pe

  © opozitia.net | All rights reserved.
  CONECTARE
  Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs