Diversiune jenantă cu ISIS în prim-plan

Purtătorul de cuvânt al grupării jihadiste Stat Islamic (ISIS), Abu Huzaifa al Ansari, este un ilustru necunoscut. Ar trebui să fie un soi de Jens Stoltenberg, mă gândesc. Adică un actor care știe să transmită informații și mesaje cât mai credibil, nu un ofițer de carieră.

Biroul de presă al ISIS, situat probabil la ultimul etaj al unui zgârâie-nori din Qatar, a monitorizat știrile de după atacul terorist de la Moscova și a concluzionat că organizația condusă momentan de un Consiliu de Administrație (după moartea liderului sirian Abu Bakr al-Bagdadi) are o gravă problemă de imagine. Lumea a început să nu-i mai ia în serios de când cu atentatele din Iran și Rusia.

Credibilitatea este esențială pentru orice organizație militară. Mai ales când vine vorba despre terorism. Dacă ISIS își pierde credibilitatea, cum va putea să încheie viitoarele contracte? Cum va strânge bugetul anual pentru armament, training și indemnizații? Cine va mai apela la ISIS dacă lucrurile vor decurge la fel de prost ca în atentatul de la Moscova? Statul Islamic va ajunge de râsul curcilor, nu va mai inspira teamă nici măcar în saloanele unui spital de psihiatrie.

Pe măsură ce Kremlinul anunță că deține noi probe ale implicării Ucrainei în atentat (în ciuda poziției Casei Albe), ISIS se comportă ca un copil tembel care se dă cu fundul de pământ și urlă că cineva i-a furat jucăria. Frustrarea teroriștilor e tragi-comică. Ei acuză un adevărat afront din partea Kremlinului. Mai mult, amenință cu alte acțiuni sângeroase în Rusia, menite să arate lumii întregi că sunt niște criminali serioși, profesioniști, onești – nu marionete ale serviciilor secrete occidentale, cum pretind unii răuvoitori.

Irakianul Abu Huzaifa al Ansari, purtătorul de cuvânt al ISIS, a încercat printr-un mesaj audio de 41 de minute difuzat pe Telegram să refacă imaginea organizației și să înlăture suspiciunile de ”colaboraționism cu dușmanii islamului”. De menționat că nu există fotografii sau înregistrări video ale d-lui Abu Huzaifa, numit în noua funcție relativ recent, în august 2023. Ar putea fi doar o voce generată de Inteligența Artificială. Sau, de ce nu, un musulman oarecare din Statele Unite, cu jumătate de normă în cadrul CIA.

ISIS a sesizat că ceva a mers prost la ultimele două atentate majore, din Iran și Rusia, derulate în interval de numai trei luni, în plin conflict în Fâșia Gaza. Iar acum încearcă să dreagă busuiocul. În înregistrarea audio, Abu Huzaifa a cerut ”să fie comise atacuri individuale în Europa şi Statele Unite pentru a sprijini musulmanii în războiul din Gaza şi i-a felicitat pe cei responsabili pentru atacul de la Moscova”. Masa și dansul, după victoria finală.

Le mulţumim soldaţilor califatului pentru eforturile lor şi ne rugăm lui Dumnezeu să reuşească să ajungă pe pământurile Palestinei pentru a lupta faţă în faţă cu evreii într-un război religios care să termine cu ei. În acest sens, îi încurajăm pe leii singuratici să vizeze evreii şi cruciaţii de pretutindeni, în special în Statele Unite şi Europa”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISIS. Acesta a adăugat că ISIS nu trebuie să dea explicaţii despre cum își alege țintele. Adică de ce Rusia și nu Franța? De ce Iran și nu Statele Unite? De ce acum și nu după Ramadan? Prea multe întrebări. Circulați, vă rog!

De remarcat că intervenția audio a lui Abu Huzaifa al Ansari a fost amplu relatată în mass-media, de parcă opinia publică ar putea întreprinde ceva pentru a-i opri pe criminalii de la ISIS.

Materialul cu Abu Huzaifa ar fi trebuit să apară cu ”P”-ul specific articolelor plătite. Nu există vreun interes public legitim în promovarea unor astfel de psihopați.

Unicul scop al distribuirii articolului de propagandă a fost contracararea informațiilor de la Kremlin despre implicarea Ucrainei. Și justificarea infantilă a atentatelor din Iran și Rusia în plin război israeliano-palestinian, cu participarea Statelor Unite.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Link-uri utile

  Ne gasesti pe

  © opozitia.net | All rights reserved.
  CONECTARE
  Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs