Adevăratul tocător de carne începe acum

Gata cu jocul de umbre. Acum este în văzul tuturor. Fără rețineri…

Proba 1: Vineri, 22 martie 2024. Este război. Kremlinul, prin Peskov, recunoaște în sfârșit, în mod oficial.

Citatul banilor: „Rusia nu poate permite existența la granițele sale a unui stat care are intenția documentată de a folosi orice metode pentru a-i lua Crimeea, ca să nu mai vorbim de teritoriul unor noi regiuni.”

Traducere: corcitura construită de Hegemon la Kiev este condamnată, într-un fel sau altul. Semnalul Kremlinului: „Nici măcar nu am început” începe acum.

Proba 2: vineri după-amiază, la câteva ore după Peskov. Confirmat de o sursă europeană serioasă – nu rusă. Primul contra-semnal.

Trupe regulate din Franța, Germania și Polonia au sosit, pe calea ferată și pe calea aerului, la Cerkassy, la sud de Kiev. O forță substanțială. Nu s-au divulgat cifrele. Sunt găzduite în școli. Aceasta este o forță NATO.

Iată semnalul: „Să înceapă jocurile”. Din punctul de vedere al Rusiei, cărțile de vizită ale domnului Khinzal vor fi la mare căutare.

Proba 3: Vineri seara. Atac terorist la Crocus City, o sală de spectacole la nord-vest de Moscova. Un comando foarte bine antrenat împușcă oamenii la vedere, de aproape, cu sânge rece, apoi dă foc sălii de concerte. Contra-semnalul definitiv: câmpul de luptă prăbușindu-se, tot ce a rămas este terorismul la Moscova.

Și chiar în timp ce teroarea lovea Moscova, SUA și Marea Britanie, în sud-vestul Asiei, bombardau Sana’a, capitala Yemenului, cu cel puțin cinci lovituri.

O coordonare ingenioasă. Yemenul tocmai a încheiat un acord strategic în Oman cu Rusia-China pentru o navigație fără probleme în Marea Roșie și se numără printre candidații principali pentru extinderea BRICS+ la summitul de la Kazan din octombrie anul viitor.

Nu numai că Houthis înving spectaculos talasocrația, dar au de partea lor parteneriatul strategic Rusia-China. Asigurarea Chinei și a Rusiei că navele lor pot naviga prin Bab-al-Mandeb, Marea Roșie și Golful Aden fără probleme este dată la schimb cu un sprijin politic total din partea Beijingului și a Moscovei.

Sponsorii rămân aceiași

În adâncul nopții la Moscova, înainte de zorii zilei de sâmbătă, 23. Practic, nimeni nu doarme. Zvonurile dansează ca dracii pe nenumărate ecrane. Bineînțeles că nimic nu a fost confirmat – încă. Doar FSB-ul va avea răspunsuri. O anchetă de proporții este în curs de desfășurare.

Momentul în care a avut loc masacrul de la Crocus este destul de intrigant. Într-o zi de vineri, în timpul Ramadanului. Musulmanii adevărați nici nu s-ar gândi să comită o crimă în masă a unor civili neînarmați cu o astfel de ocazie sfântă. Comparați acest lucru cu cartea de vizită a ISIS, folosită cu frenezie de suspecții obișnuiți.

Să mergem la pop. Ca să citez Talking Heads: „Asta nu e o petrecere/ asta nu e o discotecă/ asta nu e o prostie”. Oh, nu; este mai degrabă o operațiune psihologică americană. ISIS sunt mercenari/călăi caricaturali. Nu musulmani adevărați. Și toată lumea știe cine îi finanțează și îi înarmează.

Asta duce la cel mai posibil scenariu, înainte ca FSB-ul să intervină: gorilele ISIS importate de pe câmpul de luptă din Siria – în situația actuală, probabil tadjici – antrenate de CIA și MI6, care lucrează în numele SBU-ului ucrainean. Mai mulți martori de la Crocus s-au referit la „wahhabiți” – ca și cum ucigașii comandoului nu arătau ca niște slavi.

A fost de datoria sârbului Aleksandar Vucic să treacă la subiect. El a făcut o legătură directă între „avertismentele” de la începutul lunii martie de la ambasadele americane și britanice adresate cetățenilor lor de a nu vizita locurile publice din Moscova și faptul că serviciile de informații ale CIA/MI6 dețineau informații interne despre un posibil act de terorism și nu le-au dezvăluit Moscovei.

Complotul se îngroașă atunci când se stabilește că Crocus este deținut de familia Agalarov: o familie de miliardari azer-ruși, prieteni foarte apropiați ai lui… Donald Trump.

Vorbim despre o țintă a statului profund.

Filiera ISIS sau banderiste – sponsorii rămân aceiași. Clovnul secretar al Consiliului de Securitate Națională și Apărare al Ucrainei, Oleksiy Danilov, a fost suficient de prost încât să confirme practic, indirect, că ei au făcut-o, spunând la televiziunea ucraineană: „Le vom oferi [rușilor] acest tip de distracție mai des”.

Dar a fost de datoria lui Serghei Goncharov, un veteran al unității de elită antiteroristă Russia Alpha, să se apropie de dezlegarea enigmei: el a declarat pentru Sputnik că cel mai fezabil creier este Kyrylo Budanov – șeful Direcției principale de informații din cadrul Ministerului ucrainean al Apărării.

„Șeful spionilor” care se întâmplă să fie cel mai important agent al CIA la Kiev.

Trebuie să meargă până la ultimul ucrainean.

Cele trei exponate de mai sus completează ceea ce șeful comitetului militar al NATO, Rob Bauer, a declarat anterior la un forum de securitate la Kiev: „Aveți nevoie de mai mult decât de grenade – aveți nevoie de oameni care să înlocuiască morții și răniții. Și asta înseamnă mobilizare”.

Traducere: NATO silabisește că acesta este un război până la ultimul ucrainean.

Iar „conducerea” de la Kiev încă nu a înțeles. Fostul ministru al Infrastructurii Omelyan: „Dacă vom câștiga, ne vom răsplăti cu petrol, gaze, diamante și blănuri rusești. Dacă pierdem, nu se va mai vorbi de bani – Occidentul se va gândi cum să supraviețuiască”.

În paralel, „grădinarul și jungla” penibilă Borrell a recunoscut că va fi „dificil” pentru UE să găsească 50 de miliarde de euro în plus pentru Kiev dacă Washingtonul îi va trage de mânecă. Conducerea alimentată cu cocaină crede de fapt că Washingtonul nu „ajută” sub formă de împrumuturi, ci sub formă de cadouri gratuite. Și același lucru este valabil și pentru UE.

Teatrul absurdului este de neegalat. Cancelarul german al cârnaților crede de fapt că veniturile obținute din activele rusești furate „nu aparțin nimănui”, astfel încât pot fi folosite pentru a finanța înarmarea suplimentară a Kievului.

Oricine are creier știe că folosirea dobânzilor din activele rusești „înghețate”, furate de fapt, pentru a înarma Ucraina este o fundătură – cu excepția cazului în care nu se fură toate activele Rusiei, aproximativ 200 de miliarde de dolari, în mare parte parcate în Belgia și Elveția: asta ar duce la prăbușirea definitivă a monedei euro și a întregii economii a UE, de altfel.

Eurocrații ar face bine să o asculte pe marea „perturbatoare” (terminologie americană) a Băncii Centrale a Rusiei, Elvira Nabiullina: Banca Rusiei va lua „măsuri adecvate” dacă UE va face ceva în privința activelor rusești „înghețate”/furate.

Este de la sine înțeles că cele trei exponate de mai sus anulează complet circul „La Cage aux Folles” promovat de micul Petit Roi, cunoscut acum pe toate domeniile sale franceze sub numele de Macronapoleon.

Practic, întreaga planetă, inclusiv Nordul Global anglofon, își bătea deja joc de „isprăvile” armatei sale Can Can Moulin Rouge.

Așadar, soldați francezi, germani și polonezi, ca parte a NATO, se află deja în sudul Kievului. Scenariul cel mai posibil este ca ei să rămână departe, foarte departe de liniile de front – deși urmăribile prin activitățile comerciale ale domnului Khinzal.

Chiar înainte ca acest nou lot NATO să ajungă în sudul Kievului, Polonia – care se întâmplă să servească drept coridor de tranzit principal pentru trupele Kievului – a confirmat că trupele occidentale sunt deja pe teren.

Așadar, nu mai este vorba despre mercenari. Apropo, Franța se află doar pe locul 7 în ceea ce privește mercenarii de pe teren, în mare parte în urma Poloniei, SUA și Georgiei, de exemplu. Ministerul rus al Apărării deține toate înregistrările.

Pe scurt: acum războiul s-a mutat din Donețk, Avdeyevka și Belgorod în Moscova. Mai departe, este posibil ca acesta să nu se oprească doar la Kiev. S-ar putea să se oprească doar în Lviv. Domnul 87%, bucurându-se de o cvasi-unanimitate națională, are acum mandatul de a merge până la capăt. Mai ales după Crocus.

Există toate șansele ca tacticile de teroare ale gorilelor de la Kiev să împingă în cele din urmă Rusia să readucă Ucraina la granițele sale originale din secolul al XVII-lea, fără ieșire la mare: Privată de Marea Neagră, și cu Polonia, România și Ungaria revendicându-și fostele teritorii.

Ucrainenii rămași vor începe să își pună întrebări serioase cu privire la ceea ce i-a determinat să lupte – literalmente până la moarte – în numele statului profund al SUA, al complexului militar și al BlackRock.

Așa cum stau lucrurile, mașina de tocat carne „Highway to Hell” va atinge viteza maximă.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs