Regulamentul Internațional de Sănătate, mai periculos decât tratatul ”pandemic”

Autorul și activistul critic James Roguski <1> a reușit să pună capăt, cel puțin pentru moment, confuziei din jurul Regulamentului Internațional de Sănătate (RSI), care a fost ținut în mare secret timp de ani de zile: El a pus mâna pe cea mai recentă versiune a documentului RSI, în versiunea datată 9 februarie 2024 <2> (oficial un „text de negociere”, adică un fel de document de negociere, dar ce reflectă rezoluția preconizată), care reprezintă, într-un fel, regulamentul de punere în aplicare a tratatului planificat al OMS privind pandemiile <3>.

Aceste RSI sunt mult mai toxice decât tratatul în sine – întrucât sunt adoptate doar cu o majoritate simplă, deși includ toate „instrumentele de tortură” pe care le cunoaștem din anii pandemiei: Obligații de testare, închiderea spațiilor publice, restricții de contact, obligații de distanțare socială, carantină, interdicții de călătorie, obligații de vaccinare directă și indirectă etc. În plus, regulamentul prevede măsuri suplimentare care pot fi ordonate de OMS în cazul unei urgențe sanitare internaționale, regionale sau temporare și depășesc cu mult restricțiile pandemiei: Cenzura, obligații de producție și distribuție, cerințe de identificare, reglementări privind călătoriile, cedarea proprietății intelectuale, reglementări mai stricte privind carantina, măsuri de supraveghere și multe altele.

Trebuie remarcat faptul că, odată ce documentele vor fi semnate, OMS nu va mai emite recomandări, ci ordine. Asta se datorează faptului că statele membre sunt apoi obligate să le urmeze. Iar motivul declarării unei astfel de urgențe de sănătate publică (PHEIC) va deveni posibil din ce în ce mai devreme după ce documentele vor fi semnate – prin introducerea alertei de acțiune timpurie (Early Action Alert – EEA), un fel de nivel de alertă timpurie. Și devine, de asemenea, din ce în ce mai arbitrar și mai vag – pentru că nici măcar nu mai trebuie să existe o amenințare specifică; chiar și o amenințare potențială este suficientă. În viitor, va fi posibil să se declare o urgență sanitară dacă nu se poate exclude faptul că o boală ar putea fi transmisă de la o persoană la alta sau nu pot fi determinate cauzele pneumoniei acute. Cu alte cuvinte, sfera de acțiune pentru luarea deciziilor este aproape nelimitată.

Fereastra de oportunitate se închide

În plus, monopolul decizional este, de asemenea, plasat în mâinile unei singure persoane, directorul general al OMS, chiar dacă există încă un „comitet de examinare” pro forma (a cărui eficacitate ar putea fi deja studiată în 2023, în timpul pandemiei de variolă de maimuță). Nu există niciun drept de apel național sau internațional împotriva măsurilor luate de directorul general al OMS, nicio cale de atac judiciară, nicio intervenție parlamentară sau politică. Nimic nu va ajuta. Germania – la fel ca toate statele membre – își va pierde suveranitatea sau va trebui să se retragă din OMS.

Mediziner und Wissenschaftler für Gesundheit, Freiheit und Demokratie e.V. (MWGFD) încearcă să contribuie la diseminarea versiunii scurse <4> către public. Pentru că toată lumea ar trebui să poată citi ceea ce ne așteaptă. Mai avem doar mai puțin de două luni la dispoziție pentru a pune capăt acestei nebunii și – ca tot mai multe țări – să refuzăm să aprobăm atât RSI, cât și tratatul privind pandemiile la cea de-a 77-a Adunare Generală a OMS de la sfârșitul lunii mai 2024. RSI este complet inacceptabil în puncte esențiale, și nu doar pentru noi: există o opoziție la nivel mondial nu doar față de tratat, ci mai ales față de RSI. 94 de națiuni au ridicat 307 obiecții la reglementările planificate pe 197 de pagini. Acest set dezastruos de reguli nu a fost încă finalizat, dar fereastra de oportunitate se închide. Prin urmare, trebuie să ne ridicăm vocea acum. Următoarea și, probabil, ultima reuniune a grupului de lucru va avea loc între 22 și 26 aprilie 2024 la Geneva; se intenționează să se pregătească documentele pentru Adunarea Generală din 27 mai – 1 iunie 2024. Contrar dreptului internațional – pentru că OMS nu respectă termenele de dezbatere publică. În mod ironic, organizația încalcă chiar articolul 55 din RSI.

Surse:

<1> https://utla.net/app/uploads/2023/04/James-Roguski-is-a-researcher-author-natural-health-proponent-and-an-activist-who-believes-that-the-old-systems-are-rightfully-crumbling-so-we-must-build-their-replacements-quickly.pdf

<2> https://jamesroguski.substack.com/p/these-amendments-are-unacceptable

<3> https://www.consilium.europa.eu/de/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

<4> https://jamesroguski.substack.com/p/these-amendments-are-unacceptable

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Link-uri utile

  Ne gasesti pe

  © opozitia.net | All rights reserved.
  CONECTARE
  Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs