Cum au transformat americanii Europa dintr-o mâță bleagă într-un pitbull fioros

Statul american Texas a câștigat la Curtea Supremă dreptul de a stopa migrația ilegală prin măsuri foarte dure, care s-ar traduce prin expulzări fără menajamente și pedepse cu închisoarea de până la 20 de ani.

Administrația Biden a protestat față de decizia Curții Supreme (unde judecătorii conservatori au o majoritate de 6 la 3 în raport cu liberalii), dar fără să aibă alte instrumente pentru a-i forța pe texani să-și impună propria viziune asupra protejării granițelor. Merită de subliniat aici că milioanele de migranți ilegali dependenți de ajutoare sociale constituie o masă de manevră numai bună de folosit la următoarele alegeri prezidențiale.

Victoria statului Texas la Curtea Supremă a rezolvat pe plan local ceea ce democrații din Congresul de la Washington refuzaseră până acum să supună la vot. Case closed, vorba polițistului.

Problema ”sigilării” graniței de sud a constituit punctul divergent dintre democrați și republicanii MAGA. Ultimii au promis că votează ajutorul de 61 de miliarde de dolari destinat Kievului dacă administrația Biden acceptă propunerile lui Trump de stopare a fluxului de migranți. Cum situația s-a schimbat între timp prin decizia Curții Supreme, teoretic Congresul american ar putea să dea drumul la bani.

Practic, însă, republicanii fac în continuare un joc de glezne în jurul subiectului, probabil în bună înțelegere cu Casa Albă. Săptămâna viitoare congresmenii intră iarăși în vacanță, motiv ideal ca Zelensky și aliații din Europa să se plângă de lipsa muniției și a armamentului. Mai mult, Donald Trump a sesizat momentul delicat de după sentința Curții Supreme și a propus ca Statele Unite să acorde ajutoare Ucrainei doar sub formă de împrumuturi, nicidecum donații (ca cele 61 de miliarde blocate de congres).

Strategia Pentagonului e transparentă. Europa (aka Germania în mod special) a fost târâtă în războiul cu Rusia extrem de greu, abia după atentatul asupra gazoductului NordStream, când nemții au realizat că alternativa ar putea fi și mai rea. Apoi cancelarul Scholz a devenit peste noapte principalul contributor la pușculița lui Zelensky, trăgându-i după el și pe alți lideri europeni încă ezitanți.

La fel de spectaculoasă a fost evoluția lui Macron în raport cu implicarea în război. Din poziția de principal confident occidental al lui Putin și în același timp autor al unor declarații ”scandaloase” la acea vreme (”Este vital ca Rusia să nu fie umilită”), Macron și-a încordat mușchii și a amenințat cu debarcarea trupelor franceze în Crimeea.

Mai nou, Franța, în calitate de al doilea cel mai mare exportator de armament la nivel mondial, a propus Comisiei Europene crearea unui fond comun alcătuit din bani împrumutați (un fond similar celui din pandemie), din care Ursula von der Leyen să cumpere discreționar muniție, tancuri, rachete și avioane – parțial de la americani, parțial de la nemți și francezi. Ca să fie toată lumea mulțumită.

Astfel, în decurs de doar doi ani, pisica europeană speriată de bombe s-a metamorfozat într-un pitbull fioros (vezi pozele cu boxerul Macron), după scenariul hollywoodian pus la punct de Pentagon, cu participarea mass-media și a politicienilor. Un pitbull care acum bate tobele cui vrea să-l audă că e atât de tare încât se poate lua la trântă cu ursul.

Săracul pitbull încearcă pe ultima sută de metri să pună mușchi pe el, umflat de steroizi și uimit de propria transformare din ultimii doi ani – de la o mâță bleagă, la un monstru fioros, capabil să moară de gât cu Putin.

Din tabloul cu eroii de mai sus nu puteau lipsi mercenarii români de la Detașamentul Getica. Ei se mândresc la modul infantil că atacă localități din Rusia și omoară ”inamici”, iar mass-media îi promovează de parcă ar fi vorba despre urmașii Ecaterinei Teodoroiu.

Mă îndoiesc că avem suficiente spitale pentru acești psihopați.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Din păcate lumea asta-i prea mică pentru acești psihopați. I-aș duce undeva departe de planeta pământ. Ca în filmul ”Bilele Cosmice”. Unde apare o ”bilă” dintr-asta progesist-galactică, praful se alege de toți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs