România devine bază militară NATO cu acte în regulă

🔹 Continuă discuțiile aprinse despre lipsa de personal calificat. De când cu războiul din Ucraina, zeci de mii de soldați au ieșit din sistem. Tinerii par prea puțin atrași de viața de cazarmă și de perspectiva confruntării cu rușii. Dacă în Polonia guvernul a ridicat salariul minim lunar al unui soldat la circa 1.400 de euro, în România generalul Ciucă are senzația că poate aduna mii de Rambo cu doar 480 de euro de căciulă. Eșecul ultimei tentative de a înrola 5.000 de pifani a fost răsunător. Statul român admite că nu are infrastructura necesară pentru reintroducerea serviciului militar obligatoriu, așa că deocamdată investește 2,5 miliarde euro în noua bază NATO de la Kogălniceanu – cea mai mare din Europa. Baza va găzdui 10.000 de militari din statele Alianței plus familiile acestora, într-un mini-orașel cu ”piste de decolare, platforme pentru armament, hangare, școli, grădinițe, magazine și chiar un spital”. Niciun cuvânt despre biserică. În fond, cine mai are nevoie de Dumnezeu într-o organizație militară care pune pe primul plan egalitatea de gen și protejarea minorității LGBT?

🔹 Statele Unite și Europa au pus la zid Rusia după alegerile de zilele trecute. De parcă rușilor le-ar păsa. Ei știu foarte bine cum a ieșit Joe Biden președinte, cu cele 100 de milioane de voturi prin corespondență, și cât de elegant se ocupă justiția americană de viața lui Donald Trump. Sau cât de transparentă a fost numirea Ursulei von der Leyen în fruntea Uniunii Europene, pe care o conduce spre o dictatură ”woke” cu nimic mai prejos decât autoritarismul lui Putin. Prin susținerea regimului Zelensky și escaladările succesive din ultimii doi ani, occidentul a reușit să-i scoată pe ruși din case în număr record. Însă nu ca să-l alunge pe Putin, ci ca să-l aleagă în proporție de 87.8 la sută. E clar că Rusia nu joacă după regulile neoliberale. Dictatorul de la Kremlin a forțat limitele Constituției pentru a-și asigura o domnie mult peste ceea ce democrația consideră a fi ”normalitate”. A fost răspunsul Deep State-ului de la Moscova împotriva valului globalist ce amenința cu o nouă revoluție portocalie. Culmea este că foarte mulți europeni l-ar prefera pe ”criminalul Putin” în fruntea țării lor. Un lider pe care îl consideră patriot și, în plus, cu câteva clase mai sus decât marionetele triste din Uniunea Europeană.

🔹 În Republica Moldova, Maia Sandu pare mult mai preocupată de asigurarea noului mandat în fruntea țării, decât de provocările ucrainene din Transnistria. Niște consilieri vorbitori de limbă engleză au asigurat-o că nu vor extinde războiul spre vestul Europei, cu condiția ca autoritățile de la Chișinău să-i epureze pe spionii lui Putin, Moldova să-și consolideze forțele armate, iar populația să fie pregătită, în orice moment, să-și apere patria de invadatorii ruși. După modelul românesc al comasării alegerilor, Maia a decis să comaseze și ea prezidențialele din toamnă cu referendumul pentru aderarea Moldovei la UE. Luminile Bruxelles-ului și perspectiva unui trai mai bun (simultan cu scoaterea la mezat a țării) sunt principalele atuuri care i-ar putea aduce, teoretic, un al doilea mandat. Însă nu înainte ca serviciile secrete să-i elimine pe contracandidați, sub pretextul colaborării cu Kremlinul.

🔹 România va scoate de la buget câte 240 milioane euro pentru fiecare dintre cele 32 de avioane F-35 (total = 7,7 miliarde euro). Germania contribuie și ea cu câte 286 milioane euro pentru fiecare dintre cele 35 de avioane F-35 comandate. În SUA, costul unui avion identic este de doar 75 milioane dolari. E ca și cum noi le-am vinde americanilor Dacii Duster cu 57.600 euro bucata, când în România costă doar 18.000.

🔹 Britanicii continuă să bată câmpii cu grație și să-i îndemne pe ucraineni să moară până la ultimul om. ”Cred că este extrem de important ca Putin să știe că pierde Crimeea, că pierde Marea Neagră. De aproape 200 de ani, flota rusă a avut ocazia să desfășoare exerciții în Marea Neagră. Acum nu există o singură navă de război în Marea Neagră. Acest lucru ne dă o idee despre amploarea succesului ucrainean în Crimeea”, a precizat ministrul britanic al apărării, Grant Shapps. Să înșeli milioane de ucraineni cu astfel de baliverne, să le dai speranțe deșarte că vor recuceri Crimeea (populată majoritar de ruși), reprezintă un soi de complicitate la genocid.

🔹 Iubitul tenismenei Aryna Sabalenka, un fost jucător de hochei în vârstă de 43 de ani, a murit subit la Miami, în urma unui infarct. S-au înmulțit cazurile de ”morți subite” la oameni tineri, în puterea vârstei, fără semne că ar suferi de vreo boală. Iar unii specialiști spun că ar putea avea legătură cu efectele adverse ale vaccinurilor anti-Covid. Din păcate autoritățile nu sunt dispuse nici măcar să vorbească despre subiect, darămite să investigheze posibila conexiune dintre decese și vaccinuri, pentru a oferi publicului minime explicații.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. În fiecare județ trebuie să existe cel puțin o bază NATO !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs