Cartelul de război, în creștere

Orbit de ură și spumegând de furie, lipsit de orice gândire clară, cartelul partidelor aliniate ideologic conduce Germania și Europa spre abis. Singurul lucru pe care oligarhiile de partid îl mai au de făcut din punct de vedere politic, după toate crimele lor, inclusiv cele comise în timpul pandemiei, este să le distragă cât mai mult atenția germanilor și să-i pregătească propagandistic pentru războiul fierbinte împotriva Rusiei. Contemporanii critici sunt de mult timp conștienți de faptul că democrația a fost lichidată definitiv în timpul stării de urgență Covid. Acum, cretinii transatlantici tânjesc după un război deschis.

Analiza sobră și diplomația sunt de domeniul trecutului. Difuzoarele de propagandă de război ale presei guvernamentale mainstream, ale „receptoarelor populare” de televiziune și radio sunt setate la un volum exploziv. Oricine nu ascultă strigătele de război este un apologet al lui Putin.

Ne amintim: oricine voia să scape de hărțuire în pandemie era un terorist, un negaționist, era împroșcat cu noroi, declarat un risc pentru sănătatea publică, executat mediatic sau ruinat existențial. Statul securitar biopolitic (dictatura igienei) și-a mai arătat fața fascistă. Nu se poate spune cu exactitate câte persoane au ucis sau au handicapat. Sindicatul criminal nu își asumă responsabilitatea, acoperă crima împotriva umanității și provoacă pagube de mii de miliarde de dolari. Infrastructura zace în paragină, societatea este distrusă și divizată din punct de vedere mental, iar acum statul social este lichidat. Christian Lindner (FDP) vrea să reducă cheltuielile sociale în favoarea cheltuielilor pentru armament. Guvernul landului Schleswig-Holstein, condus de Daniel Günther (CDU), intenționează să folosească bani din fondul de rezervă al funcționarilor publici (fondul de pensii) pentru a „acoperi” „golurile bugetare”. Acest lucru ridică întrebarea: unde a fost mutat miliardul lipsă? Casta prădătorilor și a jefuitorilor trece la o economie de război și își poate permite doar ornamente sociale pentru grupuri exclusive, cum ar fi refugiații ucraineni, ca parte a campaniei sale de propagandă.

Dar pandemia a fost doar un preludiu. Pentru a-și ascunde toate eșecurile și crimele din ultimii 25 de ani, clasa conducătoare și instrumentele sale de propagandă media urlă cât îi țin plămânii. Acum este timpul să se înarmeze, să urmărească schimbarea de regim în Rusia pentru a răzbuna divulgarea conspirației generalilor trădători care planificau distrugerea podului din Crimeea cu rachete Taurus. Mafia mediatică germană s-a folosit de superhawk-ul care a tras cu urechea pentru a inversa relația făptaș-victimă și acum spumegă și mai mult. Mințile lor sunt complet deconectate.

Între timp, casta conducătoare politică transpartinică, care se hrănește cu ajutorul statului, se bucură ca nobilimea în feudalism. Tocmai și-au mărit indemnizațiile și salariile și au angajat și mai mulți funcționari publici pentru a „preveni pericolul” care vine dinspre extremiștii de dreapta. Pentru populație, însă, asta înseamnă: strângeți cureaua! Idioții care cer acest lucru nu trebuie să fie numiți aici. Ei se scaldă în aceleași ape ca și cei însetați de răzbunare și care ar prefera să atace Moscova imediat, pentru a-i da o lecție lui Putin. „Distrați-vă cu propria voastră cădere”, nu se poate decât să le strigăm celor de la Vollirren.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs