Ar trebui să fim mândri: România ocupă locul 6 în lume

Foto – În centru, Luminița Odobescu și Hillary Clinton

Statul român, prin intermediul gornetelor de propagandă oficială, încurajează din plin ideea ca cetățenii țării să lupte ca mercenari în Ucraina. În același timp, cu un cinism demn de triburile de canibali, ascunde faptul că mulți dintre cei plecați pe front se întorc acasă între patru scânduri.

Când vine vorba de victime, spre deosebire de guvernul de la Budapesta, miniștrii noștri bagă capul în nisip până la umeri. Se tem ca nu cumva opinia publică să afle că pe front, în prima linie, este un pic mai dificil decât în studiourile de la A3-CNN. Iată ce pretinde Luminița Odobescu, ministrul de Externe care își bea cafeaua de dimineață cu Hillary Clinton: ”Ministerul Afacerilor Externe reamintește că partea rusă continuă să promoveze informații care, pe fond, fac parte din arsenalul războiului hibrid și al campaniei de dezinformare îndreptate împotriva statelor membre UE și NATO, inclusiv împotriva României”.

Cu alte cuvinte, faptul că pe frontul din Ucraina au plecat 784 de mercenari din România, dintre care au mai rămas doar 435 (restul de 349 fiind lichidați) ar fi o mare minciună. Propagandă rusă.

Să ne amintim că nu mai departe de luna februarie 2024, posturi de televiziune arondate guvernului (gen Digi24 sau A3-CNN) difuzau reportaje din Ucraina cu mercenari români care anunțau o ”posibilă catastrofă” în lipsa sprijinului cu muniție din partea Alianței NATO. Iată un titlu elocvent: ”Mărturia unui român care luptă în Ucraina: Simțim efectiv că există un colaps de suport și de sprijin. Se moare pe capete” (Digi24, 23 februarie 2024). Materialul de propagandă conține un interviu cu luptătorul ”Geto Tac”, comandantul grupului de luptă ”Getica”, format exclusiv din mercenari români și moldoveni. De remarcat că ”Getica” are pagină Facebook pentru racolarea de noi mercenari, cu peste 13.000 de aprecieri și o serie de ”analize” strategice. În paranteză fie spus, postările par a fi scrise mai degrabă dintr-un birou de la București, decât din tranșeele din Ucraina.

Am văzut oameni făcuți bucăți, mi-am văzut colegi morți. Am avut momente grele, am avut dificultăți chiar și cu comandanții ucraineni, pentru că se ajunge la o tensiune și la discuții, până la urmă toată lumea e tensionată și moralul începe să scadă în perioada asta în care suntem acum, dar am supus la vot și nu vrea nimeni să meargă acasă”, povestește mercenarul Geto Tac, în materialul apărut pe site-ul Digi24. Doar că d-na ministru Odobescu, din fotoliul dumneaei de la Palatul Victoria, nu-i vede pe românii morți în Ucraina. Și nici nu schițează vreun gest pentru a-i descuraja pe unii exaltați, care ar putea confunda prima linie a frontului cu jocurile de pe Playstation.

Dimpotrivă, ministrul Odobescu lasă de înțeles că-i OK ca românii să moară în Ucraina, în semn de ”sacrificiu pentru țară și pentru viitorul copiilor noștri” (după cum pretinde, la limita dintre stupizenie și ignoranță, mercenarul Geto Tac) sau în ideea ”apărării ordinii internaționale bazată pe reguli” (după cum zic Joe Biden și asociații).

Potrivit clasamentului furnizat de Kremlin, suntem pe locul 6 în lume ca număr de mercenari care luptă în armata lui Zelensky. Iată că România se distinge în sfârșit la nivel global, chiar dacă doar la capitolul ”căzuți la datorie” în numele unei elite cinice, mincinoase și de-a dreptul criminale.

Bineînțeles, ministrul Odobescu și-a făcut deja un plan în eventualitatea în care România ”nu va exclude trimiterea de trupe în Ucraina”, după cum se pronunță din ce în ce mai multe țări. Cel mai probabil, respectivul plan îi include pe soțul domniei sale și pe cei doi copii.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Mai bine eram primii la teaseism politic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs