Dr. Pierre Kory la Tucker Carlson: ”Excesul de mortalitate a crescut vertiginos”

Pe măsură ce pandemia globală se desfășura, vaccinurile experimentale finanțate de guvern au fost dezvoltate în grabă pentru un virus care îi ucidea în primul rând pe cei bătrâni și supraponderali (și pe cei cu alte comorbidități evidente). A urmat o campanie agresivă, globală, pentru a constrânge miliarde de oameni să se injecteze.

Apoi au fost lock-down-urile – unele țări (Noua Zeelandă, de exemplu) au construit lagăre de internare pentru cei testați pozitiv, iar altele, cum ar fi China, au sudat clădiri întregi de apartamente pentru a bloca oamenii înăuntru.

A fost un răspuns exagerat și inutil la un virus care, deși extrem de virulent, a avut o rată de mortalitate infimă.

Iar vaccinurile, pe care guvernele continuă să le promoveze, nu au funcționat așa cum au fost anunțate, până în punctul în care oficialii din domeniul sănătății au schimbat de mai multe ori definiția „vaccinului”.

Tucker Carlson a stat recent de vorbă cu Dr. Pierre Kory, un specialist în terapie intensivă și critic vocal al vaccinurilor. Cei doi au avut o discuție amplă, care a inclus siguranța și eficacitatea vaccinurilor, mortalitatea excesivă, impactul demografic al virusului, marile companii farmaceutice și prețul profesional pe care Kory l-a plătit pentru că a vorbit deschis.

Continuați să citiți mai jos sau, dacă aveți la dispoziție aproximativ 50 de minute, urmăriți-o integral și gratuit pe X:

„Avem vreo idee reală despre costul fizic al acestor vaccinuri pentru țară și pentru lume?”. a întrebat Carlson, dând startul interviului.

„Cred că avem o oarecare înțelegere a costului. Cred că știți, sunteți la curent cu munca lui Ed Dowd, care a adunat o echipă și a analizat o mulțime de date epidemiologice”, a răspuns Kory. „Adică, momentul cu acea lansare a vaccinării este cel în care toate cifrele au început să explodeze, mortalitatea excesivă a început să crească vertiginos.”

Când a fost întrebat „la ce fel de număr de decese ne uităm?”, Kory a răspuns: „(…) numai în 2023, în primele nouă luni, am avut ceea ce se numește un exces de mortalitate de 158.000 de americani”. El a adăugat: „Dar asta este în 2023. Adică, avem Omicron acum doi ani, care este o variantă ușoară. Nu sunt atât de mulți care ajung la spital”.

”Sigur și eficient”

De asemenea, Tucker l-a întrebat pe Kory de ce oamenii care au susținut că vaccinul este „sigur și eficient” nu sunt trași la răspundere penală pentru instigare la „uciderea tuturor acestor americani”, la care Kory a răspuns: „Este genul meu de convingere, privind în urmă, că [sigur și eficient] a fost o concluzie prestabilită. Nu existau date care să susțină acest lucru, dar s-a convenit că va fi prezentat ca fiind sigur și eficient”.

Carlson și Kory au discutat apoi despre diferitele segmente de populație care au suferit efecte secundare ale vaccinurilor, Kory remarcând o „explozie a deceselor în cele mai tinere și mai sănătoase sectoare ale societății”. El a precizat: „Și de ce cei angajați s-au descurcat mult mai rău decât cei care nu erau angajați? Și asta în special în cazul gulerelor albe, mai mult decât în cazul gulerelor gri, mai mult decât în cazul gulerelor albastre”.

Kory a mai spus că Big Pharma este „îngrozită” de vitamina D, deoarece „amenință modelul bolii”. După cum notează The Vigilant Fox pe X, „Vitamina D a arătat o eficacitate de aproximativ 60% împotriva incidenței COVID-19 în studiile randomizate de control” și „a arătat o eficacitate de aproximativ 40-50% în reducerea incidenței COVID-19 în studiile observaționale”.

Costuri profesionale

Kory, deși a riscat sinuciderea profesională vorbind împotriva curentului, a contribuit fără îndoială la salvarea a nenumărate vieți prin susținerea unor tratamente alternative, cum ar fi cel cu Ivermectina.

Kory și-a împărtășit propriile experiențe de pierdere a locului de muncă și de cenzură, subliniind provocările pe care le presupune susținerea unei înțelegeri mai nuanțate a siguranței vaccinurilor într-un mediu adesea rezistent la vocile disidente.

„Am scris o carte intitulată The War on Ivermectin (Războiul împotriva Ivermectinei)”, a spus el, adăugând: „Se bazează pe expertiza mea în domeniul Ivermectinei, pe vasta mea experiență clinică. Am primit un e-mail, de la un tip pe nume William B Grant, care este profesor în California, în zilele în care protocoalele noastre se concentrau pe Ivermectină. Foloseam foarte mult în practica mea, la fel ca zeci de mii de medici din întreaga lume, cu beneficii foarte bune. Și eram atacat în mass-media. Iar el mi-a scris acest e-mail și mi-a spus: „Dragă Dr. Kory, ceea ce obțin cu Ivermectina, obțin și cu vitamina D de zeci de ani”.

„Vă voi da un exemplu. Știința Ivermectinei a fost extrem de incomodă pentru interesele complexului industrial farmaceutic. Adică amenința campania de vaccinare. Era inamicul public numărul unu. Știm asta, că totul, toată cenzura propagandistică urmărea, literalmente, ceva numit ezitare vaccinală.”

Banii fac lumea să se învârtă

Carlson a abordat apoi probabil cel mai diabolic aspect al relației dintre companiile farmaceutice și instituția medicală și modul cum interesele speciale pătează complet știința, până la punctul în care neîncrederea publicului în instituții a crescut în ultimii ani.

”Cred că totul începe la nivelul revistelor medicale”, a spus Kory. ”Pentru că, odată ce ai ceva stabilit în revistele medicale ca fiind, să spunem, un fapt dovedit sau un consens general acceptat, consensul iese din reviste.”

„Am zeci de scrisori de respingere de la cercetători din întreaga lume care au făcut studii bune cu ivermectina, au încercat să o publice. Nu mulțumesc, nu mulțumesc, nu mulțumesc, nu mulțumesc. Și apoi, cele care sunt publicate, toate pretind că dovedesc că ivermectina nu a funcționat”, a continuat Kory.

„Așa că atunci când te uiți la cele publicate în revistele de top din lume, constați că au fost atât de nerușinat manipulate și corupte, iar mulți dintre noi am scris despre asta. Dar ele au zburat spre publicare, iar apoi, de fiecare dată când au fost publicate, ați văzut aceste campanii uriașe de PR în mass-media. New York Times, Boston Globe, L.A. Times: ivermectina nu funcționează, conform celui mai recent studiu riguros și de înaltă calitate. Stau aici, în biroul meu, și privesc cum aceste minciuni se răspândesc în întreaga sferă mediatică pe baza unor studii frauduloase publicate în reviste de top. De aceea spun că nu mai știu în ce să am încredere.”

Leziuni provocate de vaccinuri

Carlson l-a întrebat pe Kory despre experiența sa clinică în ceea ce privește leziunile provocate de vaccinuri.

„Atunci când folosesc termenul de leziuni provocate de vaccinuri, mă refer de obicei la ceea ce eu numesc o problemă a unui singur organ, cum ar fi pericardită, miocardită, accident vascular cerebral, ceva de genul acesta. O boală autoimună”, a răspuns el.

„În practica mea tratez pacienții de ceea ce numim Long Covid. Este aceeași boală, doar că sunt declanșatori diferiți. Una este declanșată de Covid, cealaltă de proteina spike din vaccin, ambele întâlnite frecvent. Singurele diferențe reale între cele două afecțiuni ar fi că cei vaccinați sunt, în medie, mai bolnavi și mai handicapați decât cei cu Long Covid, cu câteva excepții”.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Link-uri utile

  Ne gasesti pe

  © opozitia.net | All rights reserved.
  CONECTARE
  Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs