Te iubim, OMS, mai ales dacă ne lași în pace

 

Reprezentanții celor 193 de state membre ale Organizației Mondiale a Sănătății au încheiat săptămâna trecută o nouă rundă de negocieri în vederea ajungerii la un acord legat de reacția coordonată și colaborarea globală în cazul unor pandemii.

Discuțiile sunt foarte dificile și este greu de estimat dacă până la termenul limită (adică peste două luni) se va ajunge la un consens. Deocamdată se negociază dacă va fi vorba despre un tratat, prevăzut la articolul 19 din Constituția OMS, sau un simplu regulament. Un regulament ar fi la fel de obligatoriu din punct de vedere juridic, însă ar avea un domeniu de aplicare mai restrâns și le-ar permite țărilor membre să se retragă.

Dacă se va ajunge la un tratat, acesta va trebui trecut prin parlamentele tuturor celor 193 de state. Ceea ce ar echivala cu un proces de lungă durată, cu lobby intens pe lângă sute de politicieni și fără siguranța ratificării până la următoarea pandemie. Așa că marionetele de tristă amintire gen Tedros Ghebreyesus, directorul OMS, ar prefera mai degrabă semnarea pe repede-nainte a unui regulament. Adică un document suficient de puternic din punct de vedere juridic pentru ca tartorul industriei mondiale de vaccinuri, miliardarul Bill Gates, să-și impună lesne voința (și noile produse ”revoluționare”) în cele mai îndepărate colțuri ale lumii. Mai ales că un regulament ar intra în vigoare imediat și ar avea nevoie de mai puține țări pentru a fi adoptat – o majoritate simplă, față de două treimi în cazul unui tratat.

Așa cum bine se știe, fundația lui Bill Gates este principalul finanțator al OMS, iar dr. Tedros Ghebreyesus și-a căpătat funcția prin influența directă pe care ”filantropul” american o are în cadrul ONG-ului cu acoperire planetară. Cât despre cât a câștigat Gates în pandemia Covid, postul britanic BBC a calculat că averea acestuia a crescut cu 30 la sută în aproape doi ani (martie 2020 – decembrie 2021), până la 174 miliarde dolari.

Pe de altă parte, autoritățile din SUA ”nu doresc niciun tratat nou în general, indiferent de subiect, așa că nu ar putea niciodată să îl treacă prin Congres”, după cum a declarat un diplomat european pentru revista Politico. Prin urmare, varianta adoptării unui regulament se profilează din ce în ce mai clar.

Cert este că SUA a fost singurul stat din cei 193 de membri care s-a retras din OMS chiar în timpul pandemiei Covid, sub președinția lui Trump, pentru a reveni ulterior, o dată cu instalarea lui Biden la Casa Albă. Cu toate că a denunțat modul în care Bill Gates a profitat de OMS pentru a-și spori averea, Trump a fost și a rămas în continuare un susținător al vaccinării în masă – chiar și cu un produs experimental, insuficient testat. Una peste alta, pandemia a adus zeci de miliarde în conturile unor corporații americane ca Pfizer sau Moderna – și implicit în bugetul Statelor Unite.

Rămâne de văzut de ce țări importante ca Rusia sau China ar rămâne în continuare membre OMS, sub tutela miliardarului Bill Gates, din moment ce oricum Moscova și Beijingul recurg la propriile vaccinuri în cazul unor pandemii.

Cât despre state-satelit ca România, conduse de marionete stil Iohannis, nu putem decât să ne facem un titlu de glorie din apartenența la un astfel de ONG totalitar, care se joacă senin cu viețile și sănătatea a miliarde de oameni.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Parafrazând titlul articolului: te iubim OMS, dar așa cum vă place vouă, globaliștilor elgibitiști, pe căi mai… nenaturale și nefirești. Și una și cealaltă :-))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs