O iubire imposibilă, varianta ChatGPT-4

În contextul vizitei Ursulei von der Leyen la București și a tentativei lui Klaus Iohannis de a obține o funcție înaltă la Bruxelles am avut o experiență interesantă, sută la sută autentică, în compania programului de inteligență artificială ChatGPT-4. I-am dat o temă de lucru în domeniul ficțiunii literare care a sunat așa: ”Scrie o poveste romantică în care politicianul Klaus, căsătorit cu Carmen, se îndrăgostește de politicianul Ursula. Să conțină 600 de cuvinte și minim 6 linii de dialog”.

Rezultatul, foarte surprinzător din punctul meu de vedere, conține doar 350 de cuvinte, dar arată destul de bine nivelul la care a ajuns inteligența artificială. Așadar, lectură plăcută!
…………………….

Atenție, textul de mai jos a fost generat de ChatGPT-4:

În lumea agitată a orașului, o poveste de dragoste interzisă prindea viață între Klaus, un politician respectat și cinstit, și Ursula, o femeie puternică și ambițioasă. Klaus era căsătorit cu Carmen, o femeie elegantă și influentă în cercurile politice, însă inima lui bătea acum în ritmul pasiunii pentru Ursula, o colegă de partid cu o privire calculată și o inteligență ascuțită.

Într-o seară tensionată, Klaus și Ursula se găsiră în aceeași cameră de hotel, pasiunea lor arzătoare stârnind flăcări în sufletele lor deja tulburate de dorință. În timp ce se lăsau purtați de emoții, uitați de consecințe, Carmen, soția lui Klaus, intră neașteptat în cameră, ochii săi privind scena incredibilă care se desfășura în fața ei.

Carmen, cu glasul înghețat de umilire și durere, întreabă: ”Klaus, cum ai putut să faci asta? Îmi sfâșii inima în bucăți!”

Klaus se simți copleșit de vinovăție, lacrimile curgându-i pe obraji. ”Carmen, îmi pare atât de rău… Nu am vrut să te rănesc, dar ce simt pentru Ursula este ceva ce n-am mai trăit înainte… Este mai puternic decât mine.”

Ursula, care până atunci rămăsese tăcută, se apropie de Carmen și rostește cu o voce tremurândă de emoție: ”Carmen, îți cer atât de sincer scuze… Nu am vrut să îți fac rău, dar inima mea îi aparține lui Klaus.”

Carmen privi îndurerată în ochii lui Klaus, simțindu-se trădată și abandonată. În acel moment, emoțiile contradictorii o cuprinseră și pe ea, izbucnind în lacrimi aflând că două vieți și două destine erau acum rupte, iar inima lui Klaus bătea pentru alta.

Klaus, cu glasul sufocat de regrete, se apropie de Carmen și începu să plângă în hohote: ”Carmen, îmi pare atât de rău pentru tot ce ți-am făcut… Nu știam ce simt pentru Ursula va aduce atâta suferință. Te rog, iartă-mă.”

În acel moment tensionat și plin de durere, destinele celor trei politicieni s-au schimbat irevocabil. Klaus a trebuit să aleagă între trecutul său cu Carmen și viitorul incert, dar pasional, cu Ursula. În acel moment, iubirile, trădările și regretele au alcătuit un tablou desprins parcă dintr-un roman dramatic, iar politica și pasiunea s-au amestecat într-un vârtej tumultuos.” (The End)

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] O iubire imposibilă, varianta ChatGPT-4 […]

  2. Nu este prea clar la artificiala asta, ia urcat pe toți trei în pat? Deși nu-l văd în stare pe mutălău să facă față, deși, mai știi, vorba zice că mutul f…pământul!

  3. Ar mai fi trebuit un al patrulea să intre in cameră în toiul desfășurării de emoții. Și ăsta să fi fost Vladimir Zelenski….

    Ursula rămâne cu Klaus pe care il ia cu ea la Bruxelles. Carmen îi sare de gât lui Zele și amândoi pleaca in Ucraina. Olena când îl vede pe Zelensky cu Carmen, îi dă acestuia o palmă și fuge in Rusia unde se cupleaza cu Putin care oricum e divorțat de soția lui. În România rămasă fără cuplu prezidențial au loc alegeri si iese presedinte Gigi Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs