În așteptarea show-ului globalist de la ROMEXPO

Șefa Comisiei Europene aterizează astăzi la București, unde va participa la Congresul PPE. Prilej numai bun ca marionete vesele și triste gen Rareș Bogdan, Marcel Ciolacu sau Siegfried Mureșan să se umfle-n pene: România contribuie decisiv la securitatea continentului, ne batem cu rușii pe toate planurile, iar în curând vom fi în Schengen, vom prelua șefia NATO și vom scăpa de vize la Ambasada SUA. Ce ne-am putea dori mai mult, la urma urmei?

Cel mai recent sondaj de opinie arată clar că ne îndreptăm într-o direcție greșită, în pofida optimismului sfidător al politicienilor. În ultimii cinci ani Europa a devenit și mai puțin suverană. Și mai dependentă de mari puteri ca Statele Unite sau China. Libertățile fundamentale ale cetățenilor au fost călcate în picioare mai întâi în pandemie. Apoi, odată cu izbucnirea războiului, sancțiunile împotriva Kremlinului au generat super-inflație, în loc să prăbușească economia Rusiei. Europenii au simțit pe propria piele efectele politicilor dezastruoase ale Comisiei condusă de Ursula von der Leyen.

Mai puțină suveranitate, mai puțini bani în buzunar, mai multă corupție și dictatură – iată principalele coordonate ale ultimilor 5 ani cu von der Leyen la timonă. Culmea imposturii, în pofida scandalurilor majore în care a fost implicată, actuala șefă a CE și-a anunțat intenția de a conduce în continuare Uniunea Europeană.

Ursula von der Leyen ar fi trebuit să demisioneze imediat după izbucnirea scandalului achizițiilor de vaccinuri. La presiunea opiniei publice, procurorul șef Kovesi a anunțat demararea unei anchete, fără vreun rezultat după mai bine de doi ani de așa-zise investigații.

Aceeași von der Leyen a propus în pandemie implementarea pașaportului de vaccinare și a contribuit din plin la introducerea interdicțiilor de călătorie, la restrângerea unor drepturi și libertăți fundamentale. Ulterior, războiul din Ucraina a dat pe deplin măsura valorii politicianului german. Europenii au simțit în propriile buzunare ce înseamnă să fie conduși de lideri corupți și incompetenți, aflați la cheremul intereselor Casei Albe.

Sancțiunile aplicate Rusiei, zecile de miliarde de dolari cheltuite pe înarmare, dar și sumele uriașe deturnate din bugetul comun al UE către Kiev au generat inflație și au scăzut abrupt nivelul de trai pe continent. Mai mult, i-a adus pe europeni în pragul izbucnirii unui al treilea război mondial, după ce politicienii-matrionetă au crescut implicarea în conflictul din Ucraina prin escaladări succesive. Și continuă s-o facă.

Ursula von der Leyen a avut o contribuție decisivă inclusiv la atacul frontal asupra fermierilor. Politicile Green Deal aplicate în mod brutal, accelerat, dar și acceptarea mărfurilor din Ucraina fără taxe vamale și controale de calitate, au provocat proteste justificate de-a lungul și de-a latul Uniunii. Toate inițiativele sinucigașe ale birocraților de la Bruxelles din ultimii doi ani au avantajat firme din Ucraina și din Statele Unite în detrimentul cetățenilor europeni. Deschiderea negocierilor de aderare la UE cu o țară extrem de coruptă, aflată în plin război, a pus capac politicilor dezastruoase coordonate de aceeași Ursula von der Leyen.

Încă 5 ani cu von der Leyen în fruntea Europei ar fi o adevărată catastrofă. Ar transforma Uniunea într-o federație în care statele membre ar fi complet lipsite de orice putere în raport cu birocrații de la Bruxelles. Ar accentua lipsa de suveranitate a Europei față de Statele Unite și ar duce pe noi culmi procesul globalizării fără niciun Dumnezeu.

Ca parte a grupului popularilor europeni, liberalii din România și implicit Alianța PSD-PNL pretind, în ciuda evidenței, că Ursula von der Leyen ar fi în continuare cea mai indicată soluție în fruntea UE. Tocmai de aceea patrioții și suveraniștii europeni ar fi bine să iasă masiv la vot pe 9 iunie. Marioneta Casei Albe trebuie să dispară din angrenajul puterii de la Bruxelles.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Concetățene, cu cât prezența la vot e mai scăzută, cu atât contează mai mult masele de manevră electorale și fraudele.
    Cât despre legitimitate: ți se pare că psihopaților hapsâni din politică le pasă de legitimitate?

  2. Cu votul nu faceți decît să vă adînciți în dezastru. Singura eșire este boicotarea în masă a alegerilor. Orice alt comportament îi legitimează și mai mult , încă o dată. Veți pieri continuînd să mergeți la vot

    • Dacă nu mergeti dvs sau eu, cu siguranță o să meargă fanii lui Ciolacu sau Ciucă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs