Ticălosul Joe Biden salivează

Făcându-l pe Putin „fiu de cățea”, ticălosul imperialist Biden a îndrăznit să o insulte pe mama lui Vladimir Putin (muncitoare într-o fabrică din Leningrad în vreme ce orașul era asediat de germani) ca fiind o „curvă”. O femeie care și-a pierdut cel de-al doilea fiu în lupta împotriva naziștilor. O femeie care a trăit atrocitățile germane în timpul blocadei Leningradului. Într-o perioadă în care mama lui Biden trăia departe de front, în SUA, în siguranță.

Mama lui Joe Biden

Nu știm prea multe despre mama lui Joe Biden. Pentru că fiul ei era bâlbâit, ea l-a consolat spunându-i că este atât de inteligent ”încât nu-și poate exprima gândurile destul de repede”. La acea vreme, Biden era considerat un gânditor lent. Biden a fost foarte rapid atunci când a votat în favoarea războiului SUA-NATO împotriva Iugoslaviei. Și a fost la fel de rapid când a votat în favoarea trimiterii de trupe terestre în războiul din Afganistan. De asemenea, a fost rapid când a votat în favoarea rezoluției privind războiul din Irak, în Senat.

Înconjurarea Rusiei

Ceea ce îl entuziasmează pe Biden până la nebunie, ceea ce îl face să depășească toate limitele diplomatice, este felul în care se apără Putin în fața încercuirii Rusiei. Ceea ce îl înnebunește pe președintele american este refuzul lui Putin de a accepta Ucraina ca un nou stat NATO la granița imediată a Rusiei.

Baterii de rachete rusești în Mexic?

Jurământul președintelui Federației Ruse prevede: „Jur, în exercitarea atribuțiilor de președinte al Federației Ruse (. . .) să protejez suveranitatea, independența, securitatea și integritatea statului”. Actuala încercuire a Rusiei de către NATO ar fi comparabilă la nivel internațional doar dacă Federația Rusă și-ar staționa forțele de rachete strategice nucleare în Mexic, la granița cu SUA. Putin nu face decât să își onoreze jurământul.

Amenințarea la adresa Rusiei

Dar Rusia nu se angajează în astfel de aventuri: de ani de zile, Federația Rusă a acceptat cu răbdare extinderea NATO fără a răsplăti în natură aceste acțiuni periculoase. Un stat din fosta Uniune Sovietică după altul a fost recrutat de alianța de război NATO pentru a amenința Rusia din punct de vedere militar.

Sisteme de arme cu rază lungă de acțiune pentru Ucraina?

În loc să se adapteze în mod pașnic la noile circumstanțe după sfârșitul divizării lumii și al războiului rece, NATO a fost împinsă tot mai aproape de granițele Rusiei. Este adevărat că Bundestag-ul a respins livrarea rachetelor de croazieră Taurus către Ucraina. Dar coaliția semaforizată aflată la putere a cerut guvernului Scholz să înarmeze Ucraina cu „sisteme de arme cu rază lungă de acțiune”. Sisteme de arme cu rază lungă de acțiune: lansate de Kiev pentru a lovi Moscova?

NATO dorește o atmosferă de război

Țările NATO nu vor în continuare decât să creeze o atmosferă de prerăzboi. Chiar și această atmosferă este bună pentru profiturile industriei de armament.
……………….
ZIUA 9 / Campania de strângere de fonduri ”10 zile de donații pentru 100 de zile de Opoziție” continuă. După primele opt zile s-au strâns 2.648 euro dintr-un total de 3.000. Amănunte, aici. Vă mulțumesc!

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs