Ipocrizia occidentală și ordinea internațională bazată pe reguli în privința prizonierilor politici

Vladimir Putin și Rusia se confruntă cu critici și amenințări occidentale usturătoare în urma morții unui disident politic rus, Alexey Nalvani, și a arestării unei balerine cu dublă cetățenie Rusia/America, Ksenia Karelin. Prostul de Putin. Se pare că nu a reușit să înțeleagă că tot ce trebuie este să îi declare pe acești oameni susținători MAGA și apoi le poate face ce vrea, iar Occidentul îl va aclama.

Bine. Destul cu sarcasmul. Să ne confruntăm cu realitatea. Alexey Nalvani a fost considerat principalul disident politic rus de către experții și politicienii occidentali, dar acasă era un nimeni. La naiba, Marianne Williamson are mai multă susținere în Statele Unite decât avea Nalvani în Rusia. Singurul mesaj ”politic” al lui Nalvani a fost acela de a lansa acuzații la adresa lui Putin, pe care îl considera un favorizator corupt al oligarhilor. Nalvani nu a oferit nicio viziune politică. Conturile sale de pe rețelele de socializare rareori au aprofundat filozofia politică și nici nu a oferit o viziune de genul ”Make Russia Great Again”.

Atunci când Nalvani și-a făcut timp pentru a-și înregistra opiniile politice folosind o platformă video, mesajul său a fost șocant și îngrijorător. El i-a descris pe musulmani – pe toți, nu doar pe unii – drept gândaci care trebuie exterminați. Gândiți-vă puțin la asta și întrebați-vă: ”Ce naiba gândesc politicienii occidentali care îl laudă pe Nalvani?”. Credeam că toți acești wokesteri ar trebui să fie împotriva rasiștilor. Și totuși, iată-i aici plângând moartea unui naționalist ultra-rus care a îmbrățișat cu entuziasm cele mai josnice convingeri rasiste. Nu este prima dată când Joe Biden deplânge moartea unui rasist – vă amintiți comentariile sale despre regretatul senator Robert Byrd, fostul șef al Ku Klux Klan-ului din Virginia de Vest?

Luați-vă timp să citiți articolul excelent al lui Scott Ritter care îl descrie pe adevăratul Alexey Nalvani. Îl puteți găsi aici. Nalvani, pe scurt, a fost o unealtă a serviciilor secrete occidentale. Nu știu dacă a fost conștient sau inconștient, dar a servit interesele occidentale dornice să vadă Rusia dezmembrată și pe Putin distrus.

În ceea ce o privește pe micuța dansatoare Ksenia Karelina, ea este un infractor. A donat 50 de dolari armatei ucrainene. Și ce dacă? De ce ar trebui să fie asta o infracțiune? Așa că haideți să explorăm chestiunea dintr-o perspectivă occidentală. Este în regulă ca membra Congresului Ilhan Omar să contribuie cu bani la ISIS? Ar fi în regulă ca un cetățean cu dublă cetățenie israeliană și iordaniană să dea dolari pentru Hamas? Bineînțeles că nu. Furnizarea de sprijin financiar unor grupuri sau persoane care îți ucid proprii cetățeni este nejustificată din punct de vedere moral. Dar iată marea diferență – Rusia a adoptat o legislație, promulgată de Vladimir Putin, prin care se interzice furnizarea de sprijin financiar pentru armata ucraineană. Se pare că sistemul judiciar rusesc chiar crede în principiul aplicării legilor.

Statele Unite nu mai au nicio autoritate morală pentru a da lecții sau a admonesta țările străine cu privire la persecutarea oponenților politici. Știm acum că CIA și FBI, împreună cu Departamentul de Justiție, au fost înarmate pentru a-l ataca și a încerca să-l distrugă pe Donald Trump. El încă se confruntă cu amenințarea de a fi băgat în închisoare pentru că a contestat o alegere frauduloasă. O alegere care a fost plină de interferențe externe. Numai că nu au fost rușii și nici chinezii – a fost birocrația aparatului de informații și de aplicare a legii din Statele Unite, Deep State.

Până în prezent, peste 1.200 de cetățeni americani au fost arestați și acuzați de infracțiuni pentru simplul fapt de a intra în Capitoliul SUA pe 6 ianuarie 2021. Establishmentul de la Washington continuă să împingă minciuna că acești oameni au atacat și bătut cu bâta în piept poliția Capitoliului. Este o minciună. Singurii care au făcut vreo crimă în acea zi au fost forțele de ordine și niciunul nu a fost tras la răspundere.

Înainte ca Statele Unite să mai spună un singur cuvânt de condamnare cu privire la opresiunea politică din Rusia, trebuie să își facă ordine în propria casă și să înceteze persecuția neîncetată împotriva lui Donald Trump și a susținătorilor săi. În caz contrar, Unchiul Sam ar trebui să tacă din gură.

……………….
ZIUA 4 / Campania de strângere de fonduri ”10 zile de donații pentru 100 de zile de Opoziție” continuă. După primele trei zile s-au strâns 633 euro dintr-un total de 3.000. Amănunte, aici. Vă mulțumesc!

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Hai să învârt eu cuțitul în rană.
    1. Navalnîi, un mic oligarh condamnat pentru infracțiuni economice. Arestat, condamnat și împușcăriat. După care devenit brusc mare opozant al lui Putin cu sprijin CIA & alte lichele. Big fâs. Se dă tot lagărul globalist cu ce au ei mai inteligent de pământ că omul a fost ucis, în timp ce șanse maxime sunt ca omul să fi făcut un stop cardiac. Mai ales dac-o fi fost vaccinat, e o consecință devenită aproape firească în ultimii 3 ani.
    2. Prin contrast, JULIAN ASSANGE. Proprietar de WikiLeaks care a demascat corupția din statul paralel globalist. Deși nu este acuzat de nici o faptă REALĂ, doar niște înscenări de tot rahatul, este menținut în diferite forme de restricție a libertății de foarte mulți ani. Pentru NIMIC, decât ciuda javrelor globaliste umilite după ce Assange le-a tras-o. Posibil extrădat în curând în USA unde i se promite pușcăria pe viață iar la casele de pariuri cotele sunt maxime pe iminența UCIDERII lui în pușcărie. Hmmm… vi se pare ceva cunoscut? Parcă mai era unul… Navalnîi… care cică tot așa ar fi murit.
    Concluzii:
    1. Dublul standard în lagărul globalist a devenit normă: noi putem face orice krime și nu pățim nimic, ei pot fi uciși pentru că așa avem noi chef.
    2. Manualul ideologiei globalisto-sataniste este respectat cu precizie: propriile krime ale globaliștilor sunt proiectate asupra opozanților.
    3. Cu cât minți mai ridicol și mai absurd, cu atât te dovedești un lacheu mai valoros și mai apreciat de mafia khazaro-globalistă.
    4. Diavolul face chef jos la cazanul cu smoală: i se pare că a obținut ÎN SFÂRȘIT după milenii controlul asupra acestei planete. E atât de fericit încât ignoră total că mai există Cineva în acest ”joc”. Greșeală fatală. Se va vedea asta în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs