Când va fi înlăturat Biden?

Un comentariu de Thomas Röper

Relatările mediatice, devenite zilnice, despre demența președintelui american Biden sunt un semn clar că democrații vor să îl înlăture din funcție. Singurele întrebări care se pun acum sunt când se va întâmpla evenimentul și cine va fi succesorul său în funcția de candidat la președinție.

După ce au ascuns de cititorii și telespectatorii lor, timp de peste patru ani, demența evidentă a lui Joe Biden, presa occidentală, loială democraților americani, relatează acum zilnic despre aceasta. În Der Spiegel, una dintre cele mai importante portavoci ale elitelor americane din Germania, există dintr-o dată chiar mai multe articole pe zi care tratează demența lui Biden, pe care Der Spiegel o nega cu înverșunare cu doar câteva săptămâni în urmă. Ele fie speculează cu privire la demiterea lui Biden, fie o solicită mai mult sau mai puțin deschis.

Se poate considera sigur că Biden nu va rămâne președinte până la alegerile din SUA. Singura întrebare este când vor iniția democrații demiterea sa. Întrucât vicepreședintele Kamala Harris, care este și mai nepopulară decât Biden, l-ar urma în funcție, probabil că strategii democraților vor alege un moment pentru plecarea lui Biden care să facă imposibilă candidatura lui Harris din partea democraților. Prin urmare, îndepărtarea lui Biden ar putea fi amânată până în vară, astfel încât democrații să poată scoate un alt candidat din pălărie la conferința partidului lor – fără obișnuitele primare.

Acesta și alte subiecte ale săptămânii trecute au constituit conținutul reportajului corespondentului american pe care televiziunea rusă l-a difuzat duminică în cadrul revistei sale săptămânale de știri. Și, așa cum fac în fiecare săptămână, am tradus din nou raportul, mai jos.

Începutul traducerii:

Congresul SUA a plecat în vacanță, lăsându-l pe Zelensky fără bani

Totul a început bine pentru Biden. Partidul de război a îngenuncheat Senatul la începutul săptămânii, după o audiere epuizantă de cinci ore la sfârșitul dimineții, pe care Chuck Schumer, senatorul american de rang înalt, a comentat-o după cum urmează:

”Astăzi îl forțăm pe Putin să regrete ziua în care a îndrăznit să sfideze conducerea Americii. De asemenea, vom trimite un avertisment altora, inclusiv președintelui Chinei, Xi, să nu ne pună la încercare”.

Pentru Ucraina, proiectul de lege privind măsurile de urgență în domeniul apărării, care include și Israelul și Taiwanul, alocă 61 de miliarde de dolari. Zelensky va primi în cel mai bun caz 14 miliarde. Pentagonul va primi 20 de miliarde pentru noi arme. De asemenea, SUA își plătesc singure aproximativ 15 miliarde pentru instruirea ucrainenilor. Este o afacere ca de obicei: Ucraina luptă până la ultimul ucrainean, iar industria americană de apărare bagă în buzunar până la ultimul dolar din buget.

Jurnalistul Tucker Carlson a declarat:

”Ucraina nu-și poate câștiga războiul împotriva Rusiei, soldații ucraineni nu vor putea să scoată armata rusă din estul Ucrainei nici măcar cu sute de miliarde de dolari de sprijin occidental. Și totuși, Senatul, care gândește întotdeauna cu câțiva ani în urma realității, a decis să trimită încă 60 de miliarde de dolari guvernului ucrainean, care este corupt și autoritar.”

Iată ce a subliniat și senatorul republican J.D. Vance:

”Vreau să fac câteva precizări cu privire la acest proiect de lege. Furnizarea a încă 60 de miliarde de dolari pentru un război fără speranță în Europa de Est nu va face decât să diminueze și mai mult populația din Ucraina. Dintr-o perspectivă politică, este un proiect de lege teribil”.

Colegii săi de partid au fost, de asemenea, în favoarea adoptării proiectului de lege. 22 de republicani, în frunte cu președintele grupului, șoimul îmbătrânit Mitch McConnell, le-au dat democraților voturile lipsă.

Senatorul Rand Paul a fost indignat: ”Deschideți șampania! Liderii democrați și republicanii din Senat sunt la jumătatea drumului spre Kiev și au 60 de miliarde de dolari cu ei. Nu știu dacă sunt în numerar sau altceva, dar ei transportă banii dumneavoastră la Kiev. Și nu au timp sau bani să se preocupe de granița noastră.”

Dar șampania s-a acrit, iar limbajul războiului nu-i va duce pe niciunul dintre ei la Kiev. Mike Johnson, purtătorul de cuvânt al Congresului, închide bariera pentru caravana lui Biden din cauza caravanelor de ilegali de la granița cu Mexicul:

”Nimic nu va forța camera inferioară, unde republicanii sunt la conducere, să voteze un pachet de ajutor militar dacă nu conține nimic pentru a ne securiza frontierele”.

În cei trei ani de președinție ai lui Biden, au sosit 8,5 milioane de migranți. Din 2021, un alt New York, sau două Los Angeles, sau patru Houston, sau douăsprezece Washington, D.C. au intrat în SUA sub forma migranților care au trecut granița mexicană. Prin urmare, a adăugat Johnson:

”Aceasta este o criză de securitate națională, o criză umanitară și o criză de sănătate. Noi am fost aleși de poporul american. Eu am fost ales în cel de-al șaptelea district din Florida. Și voi servi poporul american, nu pe Zelensky”.

Pe cine servește secretarul pentru Securitate Internă Alejandro Mayorkas, care se ocupă de problemele de frontieră, este marea întrebare. Republicanii au votat în favoarea unei proceduri de punere sub acuzare împotriva sa. Votul a fost de 214 voturi pentru și 213 împotrivă. Rezoluția a fost adoptată.

Votul este istoric. Înainte de Mayorkas, ultimul membru al administrației Casei Albe care a fost pus sub acuzare a fost secretarul de război William Belnap, acuzat corupție în 1876. Paralelele sunt evidente.

”Cea mai mare amenințare la adresa securității țării noastre din istoria modernă nu este Putin, ci politica de deschidere a frontierelor a lui Joe Biden. Republicanii trebuie să securizeze granița”, a declarat prezentatorul TV Sean Hennety.

Deep State nu a avut de ales decât să meargă până la capăt. Adică să se lanseze în spațiu.

Cuvintele senatorului Lyndon Johnson din 1957 au fost readuse în mintea americanilor cu ajutorul tehnologiei moderne. La vremea respectivă, el și-a speriat concetățenii că URSS va începe în curând să arunce bombe nucleare asupra Americii din spațiu, așa cum copiii aruncă pietre în mașini de pe pasarele. Johnson și-a găsit un succesor. Panica a fost alimentată de șeful comisiei pentru informații, Mike Turner. Casa Albă a intervenit la scurt timp după aceea. Consilierul pentru securitate națională al lui Biden i-a informat pe parlamentari într-o ședință secretă. Unele informații au fost scurse către agenția de știri Reuters: ”Armele spațiale pe care agențiile de informații americane cred că Rusia le dezvoltă sunt mai degrabă un dispozitiv cu propulsie nucleară care poate orbi, bruia sau arde electronicele sateliților, mai degrabă decât un focos nuclear exploziv care le poate doborî.”

Adevărul este că, până acum, doar creierele americanilor au fost prăjite, după cum a declarat fostul ofițer CIA John Kiriakou: ”Nimic nou! Rusia are rachete hipersonice de ani de zile. China le are. Noi încercăm să le dezvoltăm. Nu înțeleg care este amenințarea”.

Dar este o modalitate de a omorî doi iepuri dintr-o lovitură: să crească cheltuielile pentru apărare și să forțeze Congresul să aprobe bugetul pe care încă nu l-a aprobat.

În cele din urmă, operațiunea mediatică și psihologică a eșuat complet. Eșecul a trebuit să fie acoperit de Biden, care trece și el prin momente dificile: ”În primul rând, ceea ce face Rusia în acest moment nu reprezintă o amenințare nucleară la adresa poporului american sau a oricărei alte țări. În al doilea rând, tot ceea ce fac sau vor face are legătură cu sateliții din spațiu și cu potențialele daune aduse acelor sateliți. În al treilea rând, nu există nicio dovadă că au luat decizia de a întreprinde ceva în spațiu.”

O amenințare nucleară din străinătate nu este înfricoșătoare. Dar cât timp a trecut de când au bombardat ei înșiși Ohio? Prezentatorul TV Jesse Waters a rezumat: ”Nu vor să dea răspunsuri într-un oraș în care tocmai au detonat o bombă nucleară. Trenul deraiat s-a defectat cu doar două zile înainte de dezastru. A împiedicat acest lucru compania să trimită trenul cu butoaie de substanțe chimice, știind că trenul va circula chiar și cu frânele stricate? Nu.”

Fox News a comparat deraierea trenului cu produse chimice în apropierea orașului East Palestine cu urmările unui bombardament nuclear. Rezervoarele au fost aruncate în aer – pentru a nu exploda.

Cei 4.000 de locuitori din East Palestine care au supraviețuit apocalipsei s-au trezit curând ostatici ai ambițiilor de politică externă ale liderilor americani. În februarie anul trecut, Biden a fost preocupat de Ucraina și nu s-a interesat de oamenii care cerșeau ajutor. Abia acum și-a amintit de ei.

Sunt 450 de kilometri de la Palestina de Est până la Washington. Lui Biden i-au trebuit 378 de zile pentru a ajunge acolo. Dacă nu ar fi fost alegeri, ar fi durat și mai mult. ”Prea puțin, prea târziu” este scris pe afișele oamenilor pe lângă care trece coloana prezidențială. Nu va primi niciun vot aici.

Numele persoanei care va obține voturile este peste tot în Palestina de Est: pe tricouri, pe bannere și pe afișe. Trump a fost acolo aproape imediat. A adus apă potabilă și șepci MAGA. Biden a adus promisiuni. A vorbit doar cinci minute, bâlbâindu-se în timp ce citea de pe o bucată de hârtie. Apoi a sorbit dintr-un pahar la o cafenea locală, pentru sprijin moral. Și a zburat înapoi în Delaware pentru a se odihni. Vizita sa a înfuriat și mai mult orașul.

Cel puțin nu a confundat Palestina de Est cu Palestina. Întâlnirea sa cu regele iordanian a fost și mai bună. Adresându-se portretului lui Obama, Biden a confundat-o pe regina Rania, de etnie palestiniană, cu cântăreața pop Rihanna: ”Permiteți-mi să îl salut pe rege, este un bun prieten. Bine ai venit la Casa Albă, amice. Apropo, Barrack se uită acolo din colț. Regina Rihanna se întâlnește acum cu Jill”.

Judecând după expresia de pe fața monarhului iordanian, a avut nevoie de toată diplomația sa regală în acel moment. Când regele trebuia să vorbească, Biden s-a plimbat înainte și înapoi în spatele Majestății Sale, neștiind unde să stea. Tot timpul căuta pe cineva.

Și toate la exact o săptămână de la publicarea raportului anchetatorului special Robert Hur, care l-a descris pe Biden ca fiind un bărbat în vârstă cu o memorie slabă.

”Biden are un IQ foarte scăzut, pun pariu că Joe Biden este președintele cu cel mai mic IQ dintre toți președinții”, a declarat fostul președinte american Donald Trump.

Ronny Jackson, fostul medic de la Casa Albă, a explicat: ”Astăzi i-am trimis o altă scrisoare președintelui. Este a cincea scrisoare pe care o trimit. În ea, îi cer să ne ofere informații sincere despre abilitățile sale fizice și mentale și despre rezultatele examinării. Controlul său anual trebuie să aibă loc peste câteva luni, dar ni s-a spus deja că nu este planificat niciun test cognitiv.”

Lucrurile au mers atât de departe încât nici măcar un certificat nu îi va face pe americani să se răzgândească. 86% dintre ei consideră că Biden este prea bătrân pentru un al doilea mandat. Jumătate dintre democrați sunt, de asemenea, convinși de acest lucru. Presa liberală nu mai poate ignora realitatea.

De asemenea, nu este clar cine va trece puntea. Din punct de vedere legal, Kamala Harris este prima în linie și spune că-i pregătită, doar că discursurile ei sună ca o salată de cuvinte și cifrele ei din sondaje sunt mai proaste decât ale președintelui. Unii o citează pe Michelle Obama ca alternativă, alții pe guvernatorul Gavin Newsom. Dar din ce în ce mai multă lume vorbește despre înlocuirea lui Biden ca despre o afacere încheiată.

Republicanul Vivek Ramaswamy spune: ”Știm de mult timp despre senilitatea și deficiențele mentale ale lui Biden. Faptul că mass-media mainstream și establishmentul democrat își dau seama la rându-le, înseamnă că se pregătesc să-l înlăture. Și asta tocmai pentru că Donald Trump va șterge pe jos cu Biden în toamnă. Iată ceea ce cred eu”.

L-ar înlocui imediat, dar dintre toți democrații, doar Biden are șanse să se lupte de la egal la egal cu Trump în alegeri. În acest moment, doar câteva procente îi despart. Dar dacă ar fi înlocuit și Trump, șansele ar fi foarte diferite. De aceea, Nikki Haley rămâne în continuare pe poziții, după cum spune chiar ea: ”Avem nevoie de cineva care să muncească din greu timp de opt ani, nu pentru ei înșiși, ci pentru poporul american. Partidul care va scăpa de candidatul său de 80 de ani va fi partidul victoriei. Statele Unite vor avea o femeie președinte. Voi fi fie eu, fie Kamala Harris”.

Un cuplu din Georgia, acum celebru în toată America, s-a simțit și el din  noua generație. Procurorul Fanie Willey și procurorul Nathan Wade nu numai că și-au petrecut împreună zilele de lucru, dar au și dormit în același pat. Lindsey Graham a declarat: ”Fanie Willis a crezut că acest caz îi va oferi ocazia de a obține notorietate politică… Și era atât de îngâmfată încât a crezut că nimeni nu va observa că anchetatorul principal în cazul Trump era iubitul ei căsătorit.”

Cele două vedete ale interogatoriilor pe care America le urmărește acum ca pe Linden Street nu au așteptat ca procesul de divorț să se încheie. Iubiții au luat totul. Willis și Wade s-au distrat în Caraibe, Florida și California. Au mers la degustări de vinuri, au băut șampanie și au mâncat caviar. Au petrecut cu banii pe care Wade i-a primit pentru munca sa în cazul Trump.

Nu sunt doar vești bune pentru Donald Trump, ci și vești excelente. În New York, procurorii sunt de asemenea liberali, dar nu la fel de disperați. Aici Trump a pierdut împotriva lor. Instanța l-a găsit vinovat de fraudă. El este acuzat că a umflat valoarea proprietăților pentru a obține împrumuturi.

Trump riscă o amendă de 350 de milioane de dolari. Pentru a acoperi costurile, el lansează o nouă colecție de adidași numită ”Never Give Up”. Ediția limitată de doar o mie de bucăți costă 399 de dolari perechea. Fiecare dintre ele poartă semnătura sa.

Camionagiii care îl susțin pe Trump vor să voteze la volan. Roțile lor nu se mai întorc în direcția New York. În semn de protest față de punerea sub acuzare a fostului președinte american, camionagiii refuză să livreze mărfuri în fieful liberal.

Chicago Ray este unul dintre acești oameni furioși, care folosește multe cuvinte incalificabile pentru Biden. Potrivit lui Chicago Ray, sute de camionagii din întreaga țară se pregătesc să i se alăture. Boicotul camionagiilor împotriva mărfurilor din New York va începe încă de luni. Nu se știe cât va dura.

Se pare că cel mai mare oraș din SUA va fi în prima linie a bătăliilor juridice cu Trump pentru mult timp de acum încolo. Procesul penal privind plățile către actrița porno Stormy Daniels începe aici pe 25 martie. Fostul și posibil viitorul președinte american riscă 136 de ani de închisoare pentru 34 de acuzații.

Sfârșitul traducerii

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs