Sindrofiile globaliste se țin lanț

Oficialii ruși și iranieni nu au fost invitați la Conferința de Securitate de la München din acest week-end, pentru că țările lor ”nu par deschise unui dialog semnificativ și nu au arătat un interes serios pentru negocieri”, după cum spun organizatorii.

În rest, toți globaliștii notorii vor fi acolo, pornind de la Ursula von der Leyen, Macron, Scholz, Kamala Harris, Mark Rutte, Stoltenberg, Geoană și terminând cu Zelensky, Angel Tîlvăr (ministrul Apărării) și generalul Gheorghiță Vlad (șeful Statului Major). Sunt prezenți și oficiali din China, care vor purta discuții în special cu omologii de la Washington.

De remarcat că Zelensky plecase mai devreme de la Kiev pentru a semna tratate de securitate bilaterale cu Germania și Franța, după modelul celui parafat cu Marea Britanie. Un tratat similar se află în stadiul de negocieri între Ucraina și România. Guvernul de la Londra a dat publicității acordul de securitate asumat de premierul Sunak, însă nu în totalitate. Potrivit Kievului, documentul conține și o serie de anexe strict secrete, pe care publicul larg nu ar trebui să le cunoască.

Evenimentul de la München debutează cu câteva zile înainte de împlinirea a doi ani de la debutul conflictului din Ucraina și la patru luni după începerea războiului din Fâșia Gaza, care riscă să provoace noi escaladări după ce Israelul a anunțat operațiuni militare de amploare asupra orașului Rafah, unde trăiesc 1,5 milioane de palestinieni (mulți refugiați din nordul Fâșiei). În paralel, forțele americano-britanice bombardează grupări de rezistență din Irak, Yemen și Siria susținute, potrivit Pentagonului, de guvernul de la Teheran.

Conferința de securitate de la München are loc chiar în zilele în care administrația Biden se străduie din răsputeri (vezi amenințarea rușilor din spațiul intergalactic) să treacă prin Congres ajutorul de 61 de miliarde de dolari promis Kievului. Indiferent cum vor vota congresmenii presați de Deep State-ul de la Washington, Europa s-a angajat deja să sporească sprijinul acordat regimului Zelensky cu mult peste cele 50 de miliarde de euro asumate de Ursula von der Leyen.

Funcționarii de la Bruxelles vor crea fonduri suplimentare destinate ”asigurării securității europene”, pe lângă sumele consistente promise de Paris și Berlin, pe persoană fizică. ”Europa va trebui cel puţin să-şi dubleze ajutorul militar actual în ipoteza în care nu va exista ajutor suplimentar din partea SUA”, atenţionează Christoph Trebesch, de la think-tank-ul globalist Kiel, cu sediul în Germania.

Până și Donald Trump a pus umărul la efortul Casei Albe de a pasa în spinarea Europei toate cheltuielile legate de Ucraina, în timp ce Statele Unite vor trage toate foloasele. Poate de aici și remarca lui Putin, care probabil intuiește o schimbare de atitudine din partea lui Trump și de aceea ar prefera, în continuare, să-l aibă drept adversar pe bătrânul potlogar Biden – a cărui imagine la nivel global s-a deteriorat mult mai abrupt decât propria sănătate mintală.

După cum putem observa, întrunirile globaliștilor se țin lanț, în hoteluri luxoase din Elveția, Dubai sau Germania, în timp ce simplii cetățeni sunt îngrijorați de derapajele din ce în ce mai mari ale așa-ziselor elite.

Există și o parte bună, totuși: politicile globaliste de creare a unui Guvern Mondial sunt acum mai transparente decât niciodată. Apele s-au despărțit și măcar știm cine este inamicul. Rămâne să vedem cum, când și dacă îl vom pune cu botul pe labe.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Inamicul este cel care vrea să împingă lumea într-un veritabil ev mediu întunecat, hiper digitalizat, in care omul devine un simplu obiect complet manipulabil, venerând o zeitate AI. Nu mi se pare că Putin sau XI Jinpeng ar fi in stare sa o faca, însă Klaus Schab și ceilalți, da!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs